NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Denver Broncos - Atlanta Falcons
127
18
22:05
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
87
19
22:05, Net4+
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
24
14
22:25, ARENA4
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Kenji
642
Ezt a mákot. Csak sikerült kedves nfl..Van még vmi jó vicced, mert szívesen meghallgatom??? 😀
kingpeti
több mint 6 éve
kingpeti
162
Ezt a mákot. Csak sikerült kedves nfl..
több mint 6 éve
Kenji
642
Tud ez a gyerek basszus
több mint 6 éve
Jézus...na Ennyi, mehetünk vissza aludni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jones bazdmeeeeg!!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Micsoda lezárás.
több mint 6 éve
Kenji
642
Kámáááá
több mint 6 éve
ne márrr 😀 WIIIIIN :d
több mint 6 éve
Fuuuuuuuck
több mint 6 éve
DEBO JÉZUS
több mint 6 éve
kingpeti
162
Az Eagles még tapasztalatlan, az első playoff meccsükön kiesnek, a Vikings meg mindig elbénázza valahogy. Seahawks vagy Saints lesz az NFC-ből.Szeretem a Falconst. De látzik idén nem lesz SUper Bowl. Azt hittem a Saint lesz ott. Végre lemossa a Patset.. De ennyi sérülés..A Vikes, Seahawks, Eagles triót előbb mondanám, mint bármelyik csapatot itt.
szabo09david04
iktriad
Kampman
Adom
de ha bemegy a packers a carolina helyett akkor ok is ott lehetnek
...
több mint 6 éve
Wentz megedződött a sok-sok FCS playoff szereplés és döntő alatt. Ott a Coastal Carolina volt az ellenfél, itt meg a rendes lesz, nagy ügy. 😊Az Eagles még tapasztalatlan, az első playoff meccsükön kiesnek, a Vikings meg mindig elbénázza valahogy. Seahawks vagy Saints lesz az NFC-ből.Szeretem a Falconst. De látzik idén nem lesz SUper Bowl. Azt hittem a Saint lesz ott. Végre lemossa a Patset.. De ennyi sérülés..A Vikes, Seahawks, Eagles triót előbb mondanám, mint bármelyik csapatot itt.
szabo09david04
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 278
Az Eagles még tapasztalatlan, az első playoff meccsükön kiesnek, a Vikings meg mindig elbénázza valahogy. Seahawks vagy Saints lesz az NFC-ből.Szeretem a Falconst. De látzik idén nem lesz SUper Bowl. Azt hittem a Saint lesz ott. Végre lemossa a Patset.. De ennyi sérülés..A Vikes, Seahawks, Eagles triót előbb mondanám, mint bármelyik csapatot itt.
szabo09david04
iktriad
több mint 6 éve
Ginn mit kapott 😀
több mint 6 éve
Quinn megint nem volt okos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szeretem a Falconst. De látzik idén nem lesz SUper Bowl. Azt hittem a Saint lesz ott. Végre lemossa a Patset.. De ennyi sérülés..😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szabo09david04
több mint 6 éve
kingpeti
162
Mondtam hogy hatalmas forma
több mint 6 éve
Payton nem hagyta New Orleansban a tökeit.
több mint 6 éve
Ez tökös volt!
több mint 6 éve
Az a tökösség!
több mint 6 éve
Szeretem a Falconst. De látzik idén nem lesz SUper Bowl. Azt hittem a Saint lesz ott. Végre lemossa a Patset.. De ennyi sérülés..A Vikes, Seahawks, Eagles triót előbb mondanám, mint bármelyik csapatot itt.
szabo09david04
több mint 6 éve
Szeretem a Falconst. De látzik idén nem lesz SUper Bowl. Azt hittem a Saint lesz ott. Végre lemossa a Patset.. De ennyi sérülés..
több mint 6 éve
kingpeti
162
Ezt is hova teszik le ezek a köcsögök... Sima 1down
több mint 6 éve
szori amúgy a sok sérülés miatt, elég szar lehet ezt megélniTovábbra is tartom, hogy OT lesz ebből.
dehát így is 24-20 lesz oda 😀
shawnka
több mint 6 éve
szori amúgy a sok sérülés miatt, elég szar lehet ezt megélnidehát így is 24-20 lesz oda 😀