NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
33
18
22:25, ARENA4
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
több mint 6 éve
De volt még a Saints-nek egy időkérése, én azt hittem azt ilyen esetben ki lehet használni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Midnight
1 233
jó ez a meccs xDDDD
több mint 6 éve
shagi0206
10 916
Na ilyet se b@sztam még... 😀pedig már idén volt 1 ilyesmi (azt hiszem a Lions baszta el)
peach
több mint 6 éve
Ez mekkora faszság 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 916
Jézusom...hát gratulálok...
több mint 6 éve
Kenji
642
A saints meg rákontráz. Bravúros 😀 😀
több mint 6 éve
Na ilyet se b@sztam még... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Aha
több mint 6 éve
Huhh ezért a játékért már megérte fennmaradni 😊 ryan szerencsére nagyon vakon, na de jj szerelése se volt semmi, bármelyik védő megirigyelhetné
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
touché
több mint 6 éve
Ilyen pick után én is sírnék 😉Kamara már fogva volt az egyik védőtől, amikor jött a fejes a másiktól esélye nem volt kitérni, hentelés volt a javából.Azért futójátékosok ilyet bőven szoktak kapni, ne vicceljünk már.Nemtom mit bírózól, volt egy kamu rtp ebben a driveban, meg egy 50-50 pi lattimoreon az elején. Mondhatom hallatlan...Amiből punt helyett TD lett.
peach
Meg a be nem fújt h2h Kamarán.
Drive-onként két emberünk sérül csak le
atapapa
Kenji
Egyértelmű zászló. Jobb helyeken
atapapa
shawnka
több mint 6 éve
Na a köcsög bírók megtörték a lendületünket, #2 megzavarodott - > int.
több mint 6 éve
Jajj, ez biza nagy INT 😊 Szép volt Marshawn
több mint 6 éve
Kenji
642
Gj Ryan 😀
több mint 6 éve
Ice ice baby
több mint 6 éve
Kamara már fogva volt az egyik védőtől, amikor jött a fejes a másiktól esélye nem volt kitérni, hentelés volt a javából.Azért futójátékosok ilyet bőven szoktak kapni, ne vicceljünk már.Nemtom mit bírózól, volt egy kamu rtp ebben a driveban, meg egy 50-50 pi lattimoreon az elején. Mondhatom hallatlan...Amiből punt helyett TD lett.
peach
atapapa
Kenji
atapapa
több mint 6 éve
Kenji
642
Ezt értem, de továbbra is az a helyzet hogy futóknál ez benne van a pakliban ha nincs síp.Kamara már fogva volt az egyik védőtől, amikor jött a fejes a másiktól esélye nem volt kitérni, hentelés volt a javából.Azért futójátékosok ilyet bőven szoktak kapni, ne vicceljünk már.Nemtom mit bírózól, volt egy kamu rtp ebben a driveban, meg egy 50-50 pi lattimoreon az elején. Mondhatom hallatlan...Amiből punt helyett TD lett.
peach
atapapa
Kenji
atapapa
több mint 6 éve
Yeee!!!! Kicsit sok időt hagytunk
több mint 6 éve
Elkuldte kenyerert
több mint 6 éve
Istenem, neal....
több mint 6 éve
Lewis nem volt csúnya
több mint 6 éve
Kamara már fogva volt az egyik védőtől, amikor jött a fejes a másiktól esélye nem volt kitérni, hentelés volt a javából.Azért futójátékosok ilyet bőven szoktak kapni, ne vicceljünk már.Nemtom mit bírózól, volt egy kamu rtp ebben a driveban, meg egy 50-50 pi lattimoreon az elején. Mondhatom hallatlan...Amiből punt helyett TD lett.
peach
atapapa
Kenji
több mint 6 éve
Pláne, hogy vállról csúszott fel, kb kamara hajolt bele a hth-be.Azért futójátékosok ilyet bőven szoktak kapni, ne vicceljünk már.Nemtom mit bírózól, volt egy kamu rtp ebben a driveban, meg egy 50-50 pi lattimoreon az elején. Mondhatom hallatlan...Amiből punt helyett TD lett.
peach
atapapa
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Azért futójátékosok ilyet bőven szoktak kapni, ne vicceljünk már.Nemtom mit bírózól, volt egy kamu rtp ebben a driveban, meg egy 50-50 pi lattimoreon az elején. Mondhatom hallatlan...Amiből punt helyett TD lett.
peach
atapapa