Atlanta Falcons - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Hat ez dobhato opi volt, decennyire nem szokas
több mint 1 éve
Zebrák....röhej......OPI erre.....ilyen minden meccsen ezer van....Mooney így szerzett előnyt az elsőben......
több mint 1 éve
A futasaink jobban mennek mint tavaly
több mint 1 éve
Lindstrom agyrázkódás lesz...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Esetleg, de ha nem kifele dobja meg int is lehet beloleHa gondolkodna, eldobta volna......Mekkora játék 🤦♂️Valszeg versenyez a vha volt legrosszabb endaround kivitelezesnel
steelwolf
xtaki
Klemó
több mint 1 éve
Kapitány! Van ám neked is egy 8-as számú játékosod.
több mint 1 éve
Nem fogunk szabadulni ettol csak 3 ev mulvamintha az előző szezont látnám kevesebb passzalUgyanez jutott eszembe. Az O kapcsán főleg. A játékhívásokkal magunkat lőjük tökön és szinte folyamatosan. Ugyanúgy semmi váratlan, mint tavaly, iszonyat kiszámíthatóak vagyunk és most már szinte biztos, hogy ez Tomlin. Ne add el a lasztit.....
astroid
Klemó
több mint 1 éve
Ha gondolkodna, eldobta volna......Mekkora játék 🤦♂️Valszeg versenyez a vha volt legrosszabb endaround kivitelezesnel
steelwolf
xtaki
több mint 1 éve
mintha az előző szezont látnám kevesebb passzalUgyanez jutott eszembe. Az O kapcsán főleg. A játékhívásokkal magunkat lőjük tökön és szinte folyamatosan. Ugyanúgy semmi váratlan, mint tavaly, iszonyat kiszámíthatóak vagyunk és most már szinte biztos, hogy ez Tomlin. Ne add el a lasztit.....
astroid
több mint 1 éve
mintha az előző szezont látnám kevesebb passzalMit vartal egy futo qb-tol?
astroid
több mint 1 éve
mintha az előző szezont látnám kevesebb passzal
több mint 1 éve
Mekkora játék 🤦♂️Valszeg versenyez a vha volt legrosszabb endaround kivitelezesnel
steelwolf
több mint 1 éve
Jó Gradyt újra pályán látni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Mekkora játék 🤦♂️
több mint 1 éve
Harris intelligens egy fodball játékos.letépte a sisakját az okos safety, és megúszta a sárgát
Kenny
több mint 1 éve
Int b+ 😉Milyen int?
xtaki
több mint 1 éve
Recept megvan, kevés pontot kapni, félpályáig elvergődni, Boswellt beküldeni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Marad a dofu tablelen.Nekem sem megy semmi 😕Így jártam én is. Üdv Mindenkinek!Nekem az Avast kilövöldözi a sreameket 😕Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
steelwolf
Kenny
Dodó
Tavalyi szezonban nem csinálta.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Reggio1914
Jan
több mint 1 éve
3&6 futás középre, Haley Te vagy az? 🤣🤣
több mint 1 éve
57 yard
több mint 1 éve
Nekem sem megy semmi 😕Így jártam én is. Üdv Mindenkinek!Nekem az Avast kilövöldözi a sreameket 😕Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
steelwolf
Kenny
Dodó
Tavalyi szezonban nem csinálta.
Reggio1914
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Megfussa vazze! Meg is van a frencsájz kubi 😊Kozben a szelen egyesegyedul volt a wr