NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
több mint 6 éve
gedam
5 905
egy totálhomály, önbizalomhiányos daltont sikerült visszaépítenünk, szép munka
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
És lehetett volna zárkózni a vasasra....Mondjuk minek is reménykedek még mindig,már 3 hete elment rég a szezon.De gyerünk már,jöhet Griffin
több mint 6 éve
gedam
5 905
viszláthárbó
több mint 6 éve
A Tampa QB-t cserélt épp a meccs közben, Winston be 😀
több mint 6 éve
Norbi180
676
Vigyétek már le ezt a balfasz néger nyomorékot.
több mint 6 éve
gedam
5 905
uramég😄
több mint 6 éve
egy méterre akart passzolni és fejen dobja a sajátját?
több mint 6 éve
malkav
2 468
Szegény lewis
több mint 6 éve
na ezt is kipróbáltuk, szép zsákutcaA sok futás nem baj, de egyik futkosós irányító sem bírta sokáig, összetörnek, lassulnak, onnantól meg elvész az értéke, mert másra nem jó. Most gyengének mondják a drafton a QB felhozatalt. Átmeneti megoldásnak jó lehet LJ, de csak akkor, ha gyorsabb emberek lesznek a falban, akik jobban tudnak futást segíteni. Ott kicserélni mindenkit drága lesz.....
gedam
Mindent összevetve, szerintem LJ zsákutca. De ne így legyen.
ezt mondom én is
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Mahomes ellen is pont a pontatlansága szólt.Lamart kár védeni, neki a futáshoz kell segíteni. Hiába védik, ha homály a passzoláshoz.... már a draft előtt is ez szólt ellene, de ahogy látom, nem sokat javult a pontossága....Egyre jobban vedik a Qb kat.hadd legyek az ördög ügyvédje: Mahomesnek is ez kb az első éve, de Mayfieldnek is......Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
A sok futás nem baj, de egyik futkosós irányító sem bírta sokáig, összetörnek, lassulnak, onnantól meg elvész az értéke, mert másra nem jó. Most gyengének mondják a drafton a QB felhozatalt. Átmeneti megoldásnak jó lehet LJ, de csak akkor, ha gyorsabb emberek lesznek a falban, akik jobban tudnak futást segíteni. Ott kicserélni mindenkit drága lesz.....
Mindent összevetve, szerintem LJ zsákutca. De ne így legyen. Saints-Ravens SB-t akarok látni még vagy 3-at egymás után 😀
Kájzerszóze
KeyG
Kájzerszóze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Jöhet Griffin,tényleg kéne nyernünk..
több mint 6 éve
Lamart kár védeni, neki a futáshoz kell segíteni. Hiába védik, ha homály a passzoláshoz.... már a draft előtt is ez szólt ellene, de ahogy látom, nem sokat javult a pontossága....Egyre jobban vedik a Qb kat.hadd legyek az ördög ügyvédje: Mahomesnek is ez kb az első éve, de Mayfieldnek is......Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
A sok futás nem baj, de egyik futkosós irányító sem bírta sokáig, összetörnek, lassulnak, onnantól meg elvész az értéke, mert másra nem jó. Most gyengének mondják a drafton a QB felhozatalt. Átmeneti megoldásnak jó lehet LJ, de csak akkor, ha gyorsabb emberek lesznek a falban, akik jobban tudnak futást segíteni. Ott kicserélni mindenkit drága lesz.....
Mindent összevetve, szerintem LJ zsákutca. De ne így legyen. Saints-Ravens SB-t akarok látni még vagy 3-at egymás után 😀
Kájzerszóze
KeyG
több mint 6 éve
gedam
5 905
na ezt is kipróbáltuk, szép zsákutca
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Egyre jobban vedik a Qb kat.hadd legyek az ördög ügyvédje: Mahomesnek is ez kb az első éve, de Mayfieldnek is......Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
Kájzerszóze
több mint 6 éve
KeyG
9 496
En is, de a D focit kiolik. Ez a trend most.a ravens szurkerek egy új rl-re várnakÉn oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
gedam
több mint 6 éve
hadd legyek az ördög ügyvédje: Mahomesnek is ez kb az első éve, de Mayfieldnek is......Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Sokat nem kellett rá várniFlacco dobott rondabbakat is.
LeviPoki
több mint 6 éve
gedam
5 905
a ravens szurkerek egy új rl-re várnakÉn oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Sokat nem kellett rá várni
több mint 6 éve
Pont akartam írni h milyen, de kaptam választ!Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Háát, mondjuk Áront szívesen látnám lilában. Úgy is szar a GB.Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Én oda vagyok érte, 21 éves, első kezdő NFL meccse. Az a baj, h túl sokat vártok és túl előítéletesek vagytok vele szembe. Tud playmaker lenni, és lehet nem abban mint Mahomes, de ő is 2. évére érett be. Nem azt mondom h ő Mahomes, de közel sem olyan szar mint gondolják sokan. Jobb a ratingje első félidő alapján mint Daltonnak. Én tudom h minden Ravens szurkoló arra vár, h legyen egy Rodgersünk. De én azt szeretném h LJ beváljon. Ehhez idő kell, és meg is fogja kapni.LJ The Future. 😊Tényleg tetszik? 😀 Van egy izlésed... 😊
KeyG
LeviPoki