Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 10 éve
hello tudnátok dobni egy streamet amihez nem kell semmit telepíteni win 8.1 alá?köszimemewww.ustvnow.com/
amerikaiként kell regelni, a cbs-en megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hello tudnátok dobni egy streamet amihez nem kell semmit telepíteni win 8.1 alá?köszi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Nem Shawt tartogatják, hanem gondolom meg akarják nyerni a meccset elsősorban futásokra építve. 49 másodperccel a vége előtt már nem lehet futni és csak passzokkal több esély lett volna Ravens pontokra, mint sajátra.és akkor egy ilyen játékost, aki lehet jövő szeptemberben nem is lesz a csapatnál, hova tartogatod az utolsó meccsen? pláne úgy, hogy a browns-nak már tökmindegybaggionem szidom, de jelenleg még a game managertől is messze vanShilkorMenjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?Sixo67két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
több mint 10 éve
és akkor egy ilyen játékost, aki lehet jövő szeptemberben nem is lesz a csapatnál, hova tartogatod az utolsó meccsen? pláne úgy, hogy a browns-nak már tökmindegynem szidom, de jelenleg még a game managertől is messze vanShilkorMenjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?Sixo67két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ötödik félideje szenvedünk: Jax ellen 2, Texans ellen 2, most ez a valami... Bár több mint szar előjel a PO-ra, de hátha hátha jönne valami csoda...Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?Flacco5Ja nevetséges lenne, ha kiszopnánk úgy hogy ők meg nyernek.Voice
Továbbra is GO CHIEFS, mi meg ha kell halálhörgés siralom árán, de húzzuk be
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?Flacco5Ja nevetséges lenne, ha kiszopnánk úgy hogy ők meg nyernek.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
nem szidom, de jelenleg még a game managertől is messze vanMenjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?Sixo67két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?Flacco5már a jags ellen is lerágtam a körmeimet, hagyjuk inkább
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?
több mint 10 éve
dehogy tudják, igazi beszari taktikával álltak már neki a meccsnek, maga a HC nyilatkozta ezt pár napja:két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
"won't try to win 41-38, more like 3-2."

---
több mint 10 éve
Menjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
több mint 10 éve
mi csöcsért térdelünk ??DripPettine 3:2-re akart nyerni, lehet a szünetben elintézi a baltimore-i pontlevonást

---
több mint 10 éve
két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokra
több mint 10 éve
két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmanbest game of the day

több mint 10 éve
Flacco egymásután két meccset szar el?Voiceképes rá.............
több mint 10 éve
az mi fumble 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Flacco egymásután két meccset szar el?

több mint 10 éve
Megvan a franchise QB, frachise RB, ne búslakodj.hát a nő mellettem van de attól még a csapat szar 😊Driptököm tele vanDripAkkor neked egy nő kell , vagy Ano.Sixo67
több mint 10 éve
ráadásul szerinte ha nyer a Chiefs is és a Ravans is akkor ők vannak (mármint a KC) PO-ban 😀Faragó Ricsinek üzenem, hogy Määritelmät! Ez a finnek szava az interceptionre, de örülök, hogy a világ összes nyelvjárásával tisztában vanbaggione bántsd, most amúgy is megkapta, hogy nem ő az ország legnagyobb Chiefs-drukkereKampman
több mint 10 éve
Faragó Ricsinek üzenem, hogy Määritelmät! Ez a finnek szava az interceptionre, de örülök, hogy a világ összes nyelvjárásával tisztában vanbaggione bántsd, most amúgy is megkapta, hogy nem ő az ország legnagyobb Chiefs-drukkere