NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Oregon88
423
Na ez még izgalmas is lehet.
több mint 5 éve
ez a Steelers-Bengals is rettentő éles még
több mint 5 éve
onside?
több mint 5 éve
de így mind1 is
több mint 5 éve
najó, úgy néz ki megúsztátok 😊őszintén szólva benne van a lapok között..Nem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
bcsarli
Szesze
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Nem úgy néz kiNem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
bcsarli
több mint 5 éve
őszintén szólva benne van a lapok között..Nem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
bcsarli
több mint 5 éve
Nem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Vicc de jó lenne egy futó centrikus SB látni... Jó lett ez a Baltimore csak hát a védelmen múlik pl a KC vagy Chargers meccs is
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
több mint 5 éve
fuj ratyik, fuj tojaslikor, fuj Saints, fuj Elishane szarj be 😀 lesz hozzá neked tojáslikőr 😀 a ratyik szeretik 😀azert okosan bukd a zsozsot, kell am a whiskeymdede a tippmixem.......felesleges volt nekunk nincs tetjeértem
P@trik
Szesze
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
több mint 5 éve
ne szarj be 😀 lesz hozzá neked tojáslikőr 😀 a ratyik szeretik 😀azert okosan bukd a zsozsot, kell am a whiskeymdede a tippmixem.......felesleges volt nekunk nincs tetjeértem
P@trik
Szesze
Kájzerszóze
Stez
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Saját magunkat hozzuk nehéz helyzetben egész meccsen
több mint 5 éve
lemar nem tud dobniAz inner Sobrim azt mondja, hogy nyerni kell tudni, nem passzolni
gedam
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
nem tudom hogy lehet 300 yardot futni..... pedig látjuk.... ilyen nincs 😀
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
lemar nem tud dobniOdaállítasz egy jobb képességű elkapót az is ugyan így megdobja ezeket a passzokat. 😀 Lásd előző fordulóban Landry dobását.
gedam
több mint 5 éve
azert okosan bukd a zsozsot, kell am a whiskeymdede a tippmixem.......felesleges volt nekunk nincs tetjeértem
P@trik
Szesze
Kájzerszóze
több mint 5 éve
gedam
5 905
lemar nem tud dobni