Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 7 éve
Na ez még izgalmas is lehet.
több mint 7 éve
ez a Steelers-Bengals is rettentő éles még
több mint 7 éve
onside?
több mint 7 éve
de így mind1 is
több mint 7 éve
najó, úgy néz ki megúsztátok 😊őszintén szólva benne van a lapok között..Nem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
bcsarli
Szesze
több mint 7 éve
Nem úgy néz kiNem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
bcsarli
több mint 7 éve
őszintén szólva benne van a lapok között..Nem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
bcsarli
több mint 7 éve
Nem kell izgulni, majd mi kikapunk 😊ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
LeviPoki
több mint 7 éve
Vicc de jó lenne egy futó centrikus SB látni... Jó lett ez a Baltimore csak hát a védelmen múlik pl a KC vagy Chargers meccs is
több mint 7 éve
ez már megvan, nyugi LEviPoki! 😀Ne kiabáljuk azért el.. 😀
Kájzerszóze
több mint 7 éve
fuj ratyik, fuj tojaslikor, fuj Saints, fuj Elishane szarj be 😀 lesz hozzá neked tojáslikőr 😀 a ratyik szeretik 😀azert okosan bukd a zsozsot, kell am a whiskeymdede a tippmixem.......felesleges volt nekunk nincs tetjeértem
P@trik
Szesze
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
több mint 7 éve
ne szarj be 😀 lesz hozzá neked tojáslikőr 😀 a ratyik szeretik 😀azert okosan bukd a zsozsot, kell am a whiskeymdede a tippmixem.......felesleges volt nekunk nincs tetjeértem
P@trik
Szesze
Kájzerszóze
Stez

több mint 7 éve
Saját magunkat hozzuk nehéz helyzetben egész meccsen
több mint 7 éve
lemar nem tud dobniAz inner Sobrim azt mondja, hogy nyerni kell tudni, nem passzolni
gedam
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Vicc
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
nem tudom hogy lehet 300 yardot futni..... pedig látjuk.... ilyen nincs 😀

több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
lemar nem tud dobniOdaállítasz egy jobb képességű elkapót az is ugyan így megdobja ezeket a passzokat. 😀 Lásd előző fordulóban Landry dobását.
gedam
több mint 7 éve
azert okosan bukd a zsozsot, kell am a whiskeymdede a tippmixem.......felesleges volt nekunk nincs tetjeértem
P@trik
Szesze
Kájzerszóze
több mint 7 éve
lemar nem tud dobniCsere Mayfieldre?
gedam
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
gedam
6 507
lemar nem tud dobni