Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Jól láttam,2005 óta nem nyertetek meccset az első héten? Az kemény..
több mint 4 éve
Nézi ezt valaki GamePassról nálam nem lehet elindítani...mert annyira alacsony színvonalon játszik a browns, hogy a GamePass nem akarja megmutatni...
nagir
több mint 4 éve
igaza volt vegasnak kár volt kiálljunk játszani kb
több mint 4 éve
Kilátástalan, mint évek óta.
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Szorosabb meccset vartam.Úgy tűnik pedig,hogy ott folytatjuk,ahol tavaly abbahagytuk. Na nem a PO-ban,mert attól a mai napig rémálmaim vannak 😀
Vrij6
több mint 4 éve
Szorosabb meccset vartam.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
obj kakárol ábrándozik mert nagyon nincs fejbe itt
több mint 4 éve
Nézi ezt valaki GamePassról nálam nem lehet elindítani...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
2 hét múlva a KC ellen biztosan kiderül..A texans meccset nem láttam,de tőlük annyira nem parázok.(mármint a jövőhetitől)Hat en a D-re kivancsi lettem volna egy szorosabb meccsen, eddig amit mutattak az nem tetszett de innentol ekkora kulonbseg mellett nem is fog kiderulni.Ebbol a meccsbol nem fog sok kiderulni, jobban kihasznaljuk a gyengeiket.4-5 meccs azért kelleni fog,mire látjuk,hogy hogy állunk,bár ez minden évben így van.
no
LeviPoki
no
Szerkesztette: LeviPoki
több mint 4 éve
no
7 279
Hat en a D-re kivancsi lettem volna egy szorosabb meccsen, eddig amit mutattak az nem tetszett de innentol ekkora kulonbseg mellett nem is fog kiderulni.Ebbol a meccsbol nem fog sok kiderulni, jobban kihasznaljuk a gyengeiket.4-5 meccs azért kelleni fog,mire látjuk,hogy hogy állunk,bár ez minden évben így van.
no
LeviPoki
több mint 4 éve
Rozsdasabb O-t vartam. Egy jo barattol kaptam streamet ami jo minosegu es nekem nem is akad: www.volokit.com/volostream/nfl-games/browns-ravens/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ebbol a meccsbol nem fog sok kiderulni, jobban kihasznaljuk a gyengeiket.4-5 meccs azért kelleni fog,mire látjuk,hogy hogy állunk,bár ez minden évben így van.
no
több mint 4 éve
no
7 279
Jackson nem tud 2 perces driveot vezetni. Sziasztok Ti is. 😊ez sem az volt. 35 mp 😊
KeyG
több mint 4 éve
az int utan az elejen azt mondtam 50 is lehet, a fele megvan...
több mint 4 éve
no
7 279
Ebbol a meccsbol nem fog sok kiderulni, jobban kihasznaljuk a gyengeiket.
több mint 4 éve
Azt hitte félbeszakadt a meccs! Mert az appom és az nfl.com is az 1.negyed 12.26-nál megállt!
Közben meg LJ oktat! 😊
több mint 4 éve
KeyG
9 492
Jackson nem tud 2 perces driveot vezetni. Sziasztok Ti is. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
nem mondom, hogy nem számítottam valami ilyesmire, de azért csak szar ez így
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ez igen! Andrewsnak jó éve lesz. Lemar meg...nem nagyon dobál szar passzokat.
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ebből egy FG-t még ki lehet hozni
több mint 4 éve
ez igen bazmeg mind2
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Seibertnek jó meccse van,ja várj