NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
2 hónapja
gedam
6 226
na nem fontos 3* belefutniba falba
2 hónapja
gedam
6 226
flacco szeretett volna baltimore-ból visszavonulni
2 hónapja
48 yardot futottunk...nem tennem a kirakatba
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
2 hónapja
Hatradolhetunk vegre?😬
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
2 hónapja
gedam
6 226
Poén olyanoknak dobál akiknek sose, nyilván Bateman meg Andrews nemandrewst nem tudom miért nem sütötte el edc vmi 2, körös pickért vhova.
KeyG
2 hónapja
Gondoltam, hogy ilyen lesz ez az év, de azért nem jó nézni. Habár tavaly végülis még ennél is szarabb volt.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
2 hónapja
gedam
6 226
jó hogy van ez a nagynevű td gyáros wr-ünk, mint ez a hogyishijják
2 hónapja
Poén olyanoknak dobál akiknek sose, nyilván Bateman meg Andrews nem
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Miért nem.utotte le? Nem kell.minden labdát megfogni
2 hónapja
Sirok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Le
2 hónapja
17 pont elony. Letudjuk adni a végére?Flacco akkor se tudna TD-t osszehozni ha az elete mulna rajta. Josh Allen mas kavehaz.
Sjoelleer van de Vrij
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
17 pont elony. Letudjuk adni a végére?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Itt a vege
2 hónapja
mondjuk kikellett mozogni csak azt nem értem eldobni miért kellett a labdát oda 😀
2 hónapja
a dobás és a döntés is szörnyű volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Kibaszott faraszto ez csapat
2 hónapja
gedam
6 226
flacco azt hitte lamar
2 hónapja
Gratulalok
2 hónapja
gedam
6 226
kösz, elég volt a mienkén nem tudom láttam-e már ennyire chocker csapatot, akik elejtik kiejtik 1centivel kint, minden meccsenakkor nézd meg a browns múlt heti meccsét 😀
gedam
eaglesmcnabb
2 hónapja
én nem tudom láttam-e már ennyire chocker csapatot, akik elejtik kiejtik 1centivel kint, minden meccsenakkor nézd meg a browns múlt heti meccsét 😀
gedam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!