NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Detroit Lions
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Bezzeg a Colts ellen a Flowers hodlingot nem tudták megnézni New Yorkban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Hát h az oroszlán megeszi a varjút!Hát itt meg mi a tosz van?Éppen egy Ravens-Lions meccs zajlik. Mire számítottál?
steelwolf
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hát itt meg mi a tosz van?Éppen egy Ravens-Lions meccs zajlik. Mire számítottál?
steelwolf
több mint 1 éve
Hát itt meg mi a tosz van?
több mint 1 éve
Ütés nélkül elejteni a labdát... Egészen bravúros.
több mint 1 éve
G.P.
420
A holdingokra gondoltam. Ez jogos volt.Azért remélem ma nem biróznak Ravens oldalról.Bezzeg ha Burrownak mennek térd alá.
G.P.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Hillt el kell engedni, nézzük Mitchellt.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Azért remélem ma nem biróznak Ravens oldalról.Bezzeg ha Burrownak mennek térd alá.
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Azért remélem ma nem biróznak Ravens oldalról.
több mint 1 éve
A KáCénél a 3 legjobb emberükből 2 nem játszott, de tény, hogy nyertek.Legyőzték a KC-t idegenben, ez már önmagában fegyvertény.A csoportunkhoz (és a Packershez) képest jók. Egyébként?ettől még szerintem ez egy jó csapat...ma az egyiknek minden sikerül a másiknak meg semmi...de inkább AFC csapat ellen ne sikerüljön...mindenkinek van ilyenA Ravens szépen beárazza az Oroszlánokat.Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Láttam azt a meccset...Legyőzték a KC-t idegenben, ez már önmagában fegyvertény.A csoportunkhoz (és a Packershez) képest jók. Egyébként?ettől még szerintem ez egy jó csapat...ma az egyiknek minden sikerül a másiknak meg semmi...de inkább AFC csapat ellen ne sikerüljön...mindenkinek van ilyenA Ravens szépen beárazza az Oroszlánokat.Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Maulet mekkorát játszik...nekünk persze nem kellett, mert minek ide jó CB...és kivágtuk 😀 szakértelem a köbön
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Legyőzték a KC-t idegenben, ez már önmagában fegyvertény.A csoportunkhoz (és a Packershez) képest jók. Egyébként?ettől még szerintem ez egy jó csapat...ma az egyiknek minden sikerül a másiknak meg semmi...de inkább AFC csapat ellen ne sikerüljön...mindenkinek van ilyenA Ravens szépen beárazza az Oroszlánokat.Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A csoportunkhoz (és a Packershez) képest jók. Egyébként?ettől még szerintem ez egy jó csapat...ma az egyiknek minden sikerül a másiknak meg semmi...de inkább AFC csapat ellen ne sikerüljön...mindenkinek van ilyenA Ravens szépen beárazza az Oroszlánokat.Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
ettől még szerintem ez egy jó csapat...ma az egyiknek minden sikerül a másiknak meg semmi...de inkább AFC csapat ellen ne sikerüljön...mindenkinek van ilyenA Ravens szépen beárazza az Oroszlánokat.Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nélküled nem fog menni. Még lehet 28-3, és akkor bármi előfordulhat.Ha megy nelkulem is, lehet be se lovom a masodik felidot, az a biztos. XDMost tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
Zsellér de Vrij
több mint 1 éve
Aztaqrva! Most kapcsoltam ide, de úgy nézem mehetek is tovább 😊
több mint 1 éve
A Ravens szépen beárazza az Oroszlánokat.Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
több mint 1 éve
Ha megy nelkulem is, lehet be se lovom a masodik felidot, az a biztos. XDMost tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Ravens GÁLA.
Zsellér de Vrij
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Elfelejtettèk a középső futásokat és dobnak. 😉
Zsellér de Vrij
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?Totális dominancia, a játék minden elemében.
Zsellér de Vrij
több mint 1 éve
Most tudtam eloszor ranezni az eredmenyre. Mi vaaaaan?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
a győzelmet nem kell megmagyarázni 😀És ezt a Ravenst vertük simán 😀 😀 😀Magukat verték meg, ti csak kicsit besegítettek. 😀
Klaci79
iktriad