NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Baltimore Ravens - Houston Texans
2 hónapja
Mi a picsan tud kacaraszni Lamar?
2 hónapja
gedam
6 226
Szerintem semmi nem dőlt el, akiktől ti kikaptatok, azoktól mi is ki fogunk. Továbbra is a csoportmeccsek fognak dönteni. A sérülések az más kérdés, de nálunk is bármikor bekövetkezhet hasonló.jelenleg ez a vedelem bűngyenge, ha a kezdők felépülnek, akkor is bárki csinál 30+ pontot. az o falunk se lesz már idén jobb, ezt egy stabil játékkal simán tudjátok hozni.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
egyébként erre a játékra nincs mentség, sztem orr már be se megy hétfőn, ő bukik egyedül majd sajnos.
Szerkesztette: gedam
2 hónapja
Szerintem semmi nem dőlt el, akiktől ti kikaptatok, azoktól mi is ki fogunk. Továbbra is a csoportmeccsek fognak dönteni. A sérülések az más kérdés, de nálunk is bármikor bekövetkezhet hasonló.
2 hónapja
gedam
6 226
kemény ez az afc north, van 3 bottom csapat és majd megnyeri a steelers a csopit, akiket az nfl térképen a 20. hely környékére lőnék be. kb. a leggyengébb csoportjelenleg.
2 hónapja
Edzőbuktatás?HC? szerintem minden Ravens szurkoló boldog lenne
steelwolf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Edzőbuktatás?
2 hónapja
Na, mi lettunk a pofozogep? Felrakhat ellenunk barki legalabb 30at, ugy latom. Ha ez kell, hogy JH vegre elmenjen, akkor nekem oke.Nem követlek titeket, az egész Harbough sara? Tizenéve itt van, mindig jó csapatai voltak, mindenhol vannak hullámvölgyek.
Sjoelleer van de Vrij
2 hónapja
Na, mi lettunk a pofozogep? Felrakhat ellenunk barki legalabb 30at, ugy latom. Ha ez kell, hogy JH vegre elmenjen, akkor nekem oke.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Ez kurva szánalmas, ezt én is lerakom Lamar nélkül edzőként
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nagyot lép a hét végén a Vasas a csoportgyőzelem felé
Lou Anarumo for president
2 hónapja
Lessgo Baltimore
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
JH te egy dilettáns barom vagy, nem tudom hogy jutassam el ezt hozzád, de eltakarodhatnál már tudod hova.
We are just the Ravens!
2 hónapja
Hunteren volt egy bazi nagy holding de nyilván Andrews jobban szenvedett.
2 hónapja
99 futott és elkapott yard. Elegéns.
2 hónapja
Hát ez annál is szörnyűbb mint aminek gondoltam.
2 hónapja
Puha szarok, pedig ez a Texans nem világverő csapat, a két belső fal olyan mintha nem is létezne.
We are just the Ravens!
2 hónapja
Pedig addig Scruggs penalty ellenére szépen csinálták.Azok átmentek 😀Át b+. Mintha bólyák lettek volna ott...
Nemes samu09
LanceVance
2 hónapja
Azok átmentek 😀
2 hónapja
Es a scriptelt elso drivebol ennyire futotta...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
2 hónapja
Erre készültek 1 hétig? Mi lesz innentől? 😅
We are just the Ravens!
2 hónapja
Remélem Henry fut meg vagy 80-szor hogy a 78,5 overem jöjjön
We are just the Ravens!
2 hónapja
Mik ezek a kiszámítható futás koncepciók? Nem értem hova tűnt. A kreativitás