NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
133
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
65
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
28
7
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
11
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Baltimore Ravens - Los Angeles Rams
11 hónapja
gedam
5 906
kár, hogy egyet sem futottunk ennyi időkéréssel
11 hónapja
Benibácsi
802
Sikertelen screen után miért nem kért időt ?
11 hónapja
Lamar hosszuba bantoan pontatlan (meg a TD passzai is), a D lejatszva, csak a kosokon mulik hogy meg relative szoros.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 hónapja
Benibácsi
802
Igazából a kérdésem úgy helyes hogy az egész csapat
11 hónapja
Benibácsi
802
Mi a faszomat csinál a védelem ?
11 hónapja
Benibácsi
802
Ez holding nem PI
11 hónapja
gedam
5 906
de unalmas
11 hónapja
gedam
5 906
az összes drive-juk zászlóval haladt
11 hónapja
Benibácsi
802
Nem tudom ti hogy vagytok vele engem itthon szètvet az ideg
11 hónapja
gedam
5 906
ugyanmár. de utálom a los angelesi csapatokat
11 hónapja
gedam
5 906
állítom ha futnának tudnának haladni, de szerencsére dobáltatják szteffordot
11 hónapja
hamsterdealer
222
Meg kellett volna műtetnie magát, borzasztó felesleges ez így
Szerkesztette: hamsterdealer
11 hónapja
Anyám már mi volt ez...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
11 hónapja
Szép volt 😃
11 hónapja
Norbi180
676
Én nem mai mecsre gondololok, hanem hogy egyátalán konf döntöig elmegyünk vagy hogy döntöt játszunk.Az anyám uristenit, én levágom a pöcsömet és kirántom és megeszem ha ezzel az otvar szar Jacksonal bármit nyerünk. Komolyan borzalmasan dobál meszire.Csak óvatosan.
Norbi180
Kampman
11 hónapja
gedam
5 906
de jó, hogy stanleyt leültették
11 hónapja
Az anyám uristenit, én levágom a pöcsömet és kirántom és megeszem ha ezzel az otvar szar Jacksonal bármit nyerünk. Komolyan borzalmasan dobál meszire.Nice jinx. Köszi.
Norbi180
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
11 hónapja
Varatlan... 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 hónapja
Kampman
28 315
Az anyám uristenit, én levágom a pöcsömet és kirántom és megeszem ha ezzel az otvar szar Jacksonal bármit nyerünk. Komolyan borzalmasan dobál meszire.Csak óvatosan.
Norbi180
11 hónapja
Norbi180
676
Az anyám uristenit, én levágom a pöcsömet és kirántom és megeszem ha ezzel az otvar szar Jacksonal bármit nyerünk. Komolyan borzalmasan dobál meszire.
11 hónapja
Benibácsi
802
Remélem nem ennyi volt a bye werk elemzés kihozatala hogy Jackson baszkodja fel ész nélkül a labdàkat.
11 hónapja
Norbi180
676
Nekem müködik.19:00, Arena4Sziasztok! Aréna4+ akinél van, annak rendben van? Működik? Nem érem a kiszolgálót, Jelnleg nem férek hozzá......
Löfli
prérifarkas
11 hónapja
Rozsdás drive, remélem később jönnek a hosszabb passzok.