Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 2 éve
national falcons league 😀A Browns hogy kapott ki?Úgy, hogy ők a Browns 😀
KeyG
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Petila
686
A Browns hogy kapott ki?Benyaltak 2 TD-t 2 perc alatt, köztük 1 onside kickkel
KeyG
több mint 2 éve
hill miafaszom ez a gyerek geciunreal bazmeg, egy kibaszott cheat kód
Adirotor
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Wink where are you?
több mint 2 éve
KeyG
9 499
stream valaki? nyilván beszart a végére...Adnék ha nem GP lenne, de jobb hogy nem látod
Zsellértelkes Vrij
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
stream valaki? nyilván beszart a végére...crackstreams.biz/watch/22470
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
stream valaki? nyilván beszart a végére...reddit.nflbite.com/
Zsellértelkes Vrij
nincs szivem a rick roll yotubuet tolni 😀
több mint 2 éve
mi ez a time management? ennyire bizunk h bevisszük?
több mint 2 éve
A Browns hogy kapott ki?6 pont előnynél chubb futott egy tdt, nem pedig letérdelt az 1 yardoson
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
stream valaki? nyilván beszart a végére...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
t7anak 500 passzolt yard?
több mint 2 éve
hill miafaszom ez a gyerek geci
több mint 2 éve
KeyG
9 499
A Browns hogy kapott ki?
több mint 2 éve
Figyu, eddig két percet láttam a meccsből, abból alig volt a pályán, de látatlanban mondom, hogy igen! 😀You think? 😂Bármi lesz a vége pacsi a Dolphinsnak és TuánakTuja megérdemelné a game winning drive-ot, nem? 😀
KeyG
Szokol
KeyG
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok hány kezdő S kell egy csapatba, hogy ne kapjanak 450 yardot passzbólvolt egy drive amikor houston minden playben tua nyakán volt, de valahol elhalt a nyomás azóta.
KeyG
front nem generál nyomást nem fogod sec-ben lekövetni ezeket az elkapókat
több mint 2 éve
KeyG
9 499
You think? 😂Bármi lesz a vége pacsi a Dolphinsnak és TuánakTuja megérdemelné a game winning drive-ot, nem? 😀
KeyG
Szokol
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Nekem egy Pick 6 jobban tetszene 😀Bármi lesz a vége pacsi a Dolphinsnak és TuánakTuja megérdemelné a game winning drive-ot, nem? 😀
KeyG
Szokol
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Kíváncsi vagyok hány kezdő S kell egy csapatba, hogy ne kapjanak 450 yardot passzból
több mint 2 éve
Bármi lesz a vége pacsi a Dolphinsnak és TuánakTuja megérdemelné a game winning drive-ot, nem? 😀
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Bármi lesz a vége pacsi a Dolphinsnak és Tuának
több mint 2 éve
meanwhile browns 😀én a coltsot nem értem még mindég
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Az tényAttól kb rajta feküdtszerintem azért, mert elkaphatatlan labda voltAndrewsból matracot csináltak de nem flagazért sok lesz már a zászlókból nem?😀
KeyG
Adirotor
shagi0206
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Attól kb rajta feküdtszerintem azért, mert elkaphatatlan labda voltAndrewsból matracot csináltak de nem flagazért sok lesz már a zászlókból nem?😀
KeyG
Adirotor
shagi0206