Baltimore Ravens - Washington Redskins
több mint 8 éve
malkav
2 468
thx de mostantól nem mézem a mecseinket, hát elbőgöm magam mennyire töketlenek vagyunk ...
több mint 8 éve
vót má baj ilyenből....😀a redskinsről beszélünk 😀 véletlenül spike-olnak? A térdelést már csak megoldjákSkins winjinx?
Jakehomer
malkav
Jakehomer
Löfli
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Kampman
28 290
en.wikipedia.org/wiki/Miracle_at_the_Meadowlands? A térdelést már csak megoldjákSkins winjinx?
Jakehomer
malkav
Jakehomer
😀 😀 😀
több mint 8 éve
a redskinsről beszélünk 😀 véletlenül spike-olnak? A térdelést már csak megoldjákSkins winjinx?
Jakehomer
malkav
Jakehomer
több mint 8 éve
sírok
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
6-10, here we come...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
? A térdelést már csak megoldjákSkins winjinx?
Jakehomer
malkav
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Én is, most fedeztem fel újra, milyen jóRed Zone channelt nezekNem TD, izgibizgiUlpi,te tényleg ezt a meccset nézed???????????????????
ulpianus
kátrány
ulpianus
több mint 8 éve
Red Zone channelt nezekNem TD, izgibizgiUlpi,te tényleg ezt a meccset nézed???????????????????
ulpianus
kátrány
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nem TD, izgibizgiUlpi,te tényleg ezt a meccset nézed???????????????????
ulpianus
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
malkav
2 468
Hát nekem nem tűnik td-nek de ki tudja
több mint 8 éve
Nem volt lent a bal lába
több mint 8 éve
PREDATOR TD !!!!
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
Ezt megúszta Norman és a Skins, nem TD
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Na megmondtam vagy megmondtam?😀
több mint 8 éve
csak nehogy hosszabbítás legyen mert megszülök 😀Jaja, egész héten a meccset vártam, de ez olyan szar, hogy alig várom, hogy vége legyen...😀
malkav
több mint 8 éve
???tényleg nem ártana egy ütőjátékos a szöszi mögé... jó fejen kúrná amikor ilyeneket csinál...azért most már kuzinunkat is picsán kéne rúgni...Egyetértek, de...azért az is szánalmas, 2:33 van a meccsből, 3&2 vagy mennyi és nem lehet futást hívni, hanem homerun-okkal próbálkozunk...
apeszos
nexion218
apeszos
több mint 8 éve
malkav
2 468
csak nehogy hosszabbítás legyen mert megszülök 😀
több mint 8 éve
Kurvára nem volt catch
több mint 8 éve
tényleg nem ártana egy ütőjátékos a szöszi mögé... jó fejen kúrná amikor ilyeneket csinál...azért most már kuzinunkat is picsán kéne rúgni...Egyetértek, de...azért az is szánalmas, 2:33 van a meccsből, 3&2 vagy mennyi és nem lehet futást hívni, hanem homerun-okkal próbálkozunk...
apeszos
nexion218
több mint 8 éve
Az a gáz, hogy mostanában már hajlandóak futást hívni, csak nincs kinek, mert felnyergeltek erre a hórihorgas, hínárhajú szerecsenre, de szegény az élete ár se tud futni.Udv a klubban.. igazabol mindket csapat vereseget erdemelne ezen a meccsen.azért most már kuzinunkat is picsán kéne rúgni...Egyetértek, de...azért az is szánalmas, 2:33 van a meccsből, 3&2 vagy mennyi és nem lehet futást hívni, hanem homerun-okkal próbálkozunk...
apeszos
nexion218
Igor