Buffalo Bills - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 9 éve
ajándék minden driveon egy..
több mint 9 éve
Miami
964
Sokkal jol a játékos állományunk mint a Bills é és állandóan szenvedünk!
több mint 9 éve
Raneztem a statokra. Hat.. TT 6\7, 54yrd futott TD. Védelem Coyle-i arcat mutatja?Ajayi meg debütált ahogy latom, es szerencsere nem,adtuk meg fel a futást, hiaba vagyunk hátrányban.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Ezek a erőtlen futások középen! Mi a szar ez? Volt egy 85 yardos 2 hete azt csa 1-2 meg minusz yardok! 3és 7-8 nál miért kell közepén futni!? Miért nem lehet szélre vagy passzolni?Ne túlozz, azért Miller szépen futja az 5yardokat középen. Néha van egy két ilyen főleg ha a bills ellen futsz.
Miami
több mint 9 éve
Miami
964
Ezek a erőtlen futások középen! Mi a szar ez? Volt egy 85 yardos 2 hete azt csa 1-2 meg minusz yardok! 3és 7-8 nál miért kell közepén futni!? Miért nem lehet szélre vagy passzolni?
több mint 9 éve
Úgy látom az ST-nek is meg van mondva, hogy minden labdát próbáljanak meg visszahordani. Apelláta nincs. Néha azért gondolkozhatnának is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Nem tudom nézni, de latom megint jol kezdtünk a safetyvel. Minden szar, vagy van valami reményAz eleje el lett sz.rva és futunk az eredmény után. Kb. ennyi. Még lehet belőle jó meccs.
Geeri
több mint 9 éve
Nem tudom nézni, de latom megint jol kezdtünk a safetyvel. Minden szar, vagy van valami remény
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Az a baj sok a hiba. A labda is igen rossz pozíciókból indul.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ezek megint úgy elvernek minket! Ésélyünk sincs ennek a Szezonnak annyi! Elmegy a JETS ezt a szar Buffalot se tudjuk megverni!A szezonnak akkor vége volt mikor 1-3-al álltunk. Nekem azzal van ki a tököm, hogy megint sztárt csinálunk egy Rex csapatból.
Miami
több mint 9 éve
Én nem adnám meg. 😊
több mint 9 éve
Miami
964
Ezek megint úgy elvernek minket! Ésélyünk sincs ennek a Szezonnak annyi! Elmegy a JETS ezt a szar Buffalot se tudjuk megverni!
több mint 9 éve
Nem lesz mákunk 😊 TD
több mint 9 éve
Grimes is miket bukdácsol. De nem csak ma.
több mint 9 éve
Jó ötlet volt az, mert hatalmas üres terület maradt nyitva Landry előtt. Csak hát a kivitelezés és a védő is rajta volt mint a pióca.
több mint 9 éve
Miami
964
Akadós Stream van mindenhol
több mint 9 éve
Stills is mutat valamit? Idén elég halovány.
több mint 9 éve
He? Hosszú passz? 😀 karácsony van
több mint 9 éve
Miami
964
Uh ez milyen passz volt!
több mint 9 éve
A franc kivan. Már megint ST bünti. Második jó pozíció is elkúrva.
több mint 9 éve
Minden egyes visszahordásunkon zászló... ez elég gáz.
több mint 9 éve
De legalább nem TD. Ez így marad egy possesion.Hülye bírók.Incomplete.Bent volt sajnos..
danyly
Csabee13
danyly
több mint 9 éve
Hülye bírók.Incomplete.Bent volt sajnos..
danyly
Csabee13
több mint 9 éve
Incomplete.