Buffalo Bills - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ajándék minden driveon egy..
több mint 10 éve
Sokkal jol a játékos állományunk mint a Bills é és állandóan szenvedünk!
több mint 10 éve
Raneztem a statokra. Hat.. TT 6\7, 54yrd futott TD. Védelem Coyle-i arcat mutatja?Ajayi meg debütált ahogy latom, es szerencsere nem,adtuk meg fel a futást, hiaba vagyunk hátrányban.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ezek a erőtlen futások középen! Mi a szar ez? Volt egy 85 yardos 2 hete azt csa 1-2 meg minusz yardok! 3és 7-8 nál miért kell közepén futni!? Miért nem lehet szélre vagy passzolni?Ne túlozz, azért Miller szépen futja az 5yardokat középen. Néha van egy két ilyen főleg ha a bills ellen futsz.
Miami
több mint 10 éve
Ezek a erőtlen futások középen! Mi a szar ez? Volt egy 85 yardos 2 hete azt csa 1-2 meg minusz yardok! 3és 7-8 nál miért kell közepén futni!? Miért nem lehet szélre vagy passzolni?
több mint 10 éve
Úgy látom az ST-nek is meg van mondva, hogy minden labdát próbáljanak meg visszahordani. Apelláta nincs. Néha azért gondolkozhatnának is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nem tudom nézni, de latom megint jol kezdtünk a safetyvel. Minden szar, vagy van valami reményAz eleje el lett sz.rva és futunk az eredmény után. Kb. ennyi. Még lehet belőle jó meccs.
Geeri
több mint 10 éve
Nem tudom nézni, de latom megint jol kezdtünk a safetyvel. Minden szar, vagy van valami remény
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Az a baj sok a hiba. A labda is igen rossz pozíciókból indul.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ezek megint úgy elvernek minket! Ésélyünk sincs ennek a Szezonnak annyi! Elmegy a JETS ezt a szar Buffalot se tudjuk megverni!A szezonnak akkor vége volt mikor 1-3-al álltunk. Nekem azzal van ki a tököm, hogy megint sztárt csinálunk egy Rex csapatból.
Miami
több mint 10 éve
Én nem adnám meg. 😊
több mint 10 éve
Ezek megint úgy elvernek minket! Ésélyünk sincs ennek a Szezonnak annyi! Elmegy a JETS ezt a szar Buffalot se tudjuk megverni!
több mint 10 éve
Nem lesz mákunk 😊 TD
több mint 10 éve
Grimes is miket bukdácsol. De nem csak ma.
több mint 10 éve
Jó ötlet volt az, mert hatalmas üres terület maradt nyitva Landry előtt. Csak hát a kivitelezés és a védő is rajta volt mint a pióca.
több mint 10 éve
Akadós Stream van mindenhol
több mint 10 éve
Stills is mutat valamit? Idén elég halovány.
több mint 10 éve
He? Hosszú passz? 😀 karácsony van
több mint 10 éve
Uh ez milyen passz volt!
több mint 10 éve
A franc kivan. Már megint ST bünti. Második jó pozíció is elkúrva.
több mint 10 éve
Minden egyes visszahordásunkon zászló... ez elég gáz.
több mint 10 éve
De legalább nem TD. Ez így marad egy possesion.Hülye bírók.Incomplete.Bent volt sajnos..
danyly
Csabee13
danyly
több mint 10 éve
Hülye bírók.Incomplete.Bent volt sajnos..
danyly
Csabee13
több mint 10 éve
Incomplete.