Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Majdnem. Mondjuk az első 3 futó hiányzik, és WR-ekkel és QB-val futkorászunk, de majdnem. Ettől még Edelman elkaphatná a labdát. Gronk 2/7-je is parádés összmunka. Miért nem kezdtem él már 2 órája inni inkábbEz a Gordon gyerek egész ügyes, próbálhatnánk többször megjátszaniDe az offense nagyon gyenge eddig. Pedig majdnem teljes fegyverzetben játszunk.
Wyatt
Burkus
több mint 6 éve
Ez a Gordon gyerek egész ügyes, próbálhatnánk többször megjátszaniDe az offense nagyon gyenge eddig. Pedig majdnem teljes fegyverzetben játszunk.
Wyatt
több mint 6 éve
Így vagyok én is.Én semlegesként jól elszórakozom rajta. 😀Hát szerintem inkább balfaszkodások vannak. Az meg csak idegesítőbb, amikor elhitetik veled, hogy na most, aztán mégsem, nem?Istenem, direkt WR futás 3. és 3-ra. Hát komolyan a faszom eldobomAzt, hogy nem húzott el a Pats már 30-0ra s szép védő játékok vannak. Amúgy persze, nem az igazi, 😊
Ezen mit?Én élvezem 😉 😛Az a durva, hogy az elmúlt 6 play bármelyikére igaz lehetett volna. Ilyen fos meccset ritkán látniDe okos vagy fiamEdelman? 😀
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
dande
Wyatt
dande
Wyatt
EasyGhost
Majd 2 hét múlva a Dallas ellen lehet másként lesz 😛
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na, örülök neki, akkor csak én szenvedek mocskosul^^Én semlegesként jól elszórakozom rajta. 😀Hát szerintem inkább balfaszkodások vannak. Az meg csak idegesítőbb, amikor elhitetik veled, hogy na most, aztán mégsem, nem?Istenem, direkt WR futás 3. és 3-ra. Hát komolyan a faszom eldobomAzt, hogy nem húzott el a Pats már 30-0ra s szép védő játékok vannak. Amúgy persze, nem az igazi, 😊
Ezen mit?Én élvezem 😉 😛Az a durva, hogy az elmúlt 6 play bármelyikére igaz lehetett volna. Ilyen fos meccset ritkán látniDe okos vagy fiamEdelman? 😀
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
dande
Wyatt
dande
Wyatt
EasyGhost
több mint 6 éve
Én semlegesként jól elszórakozom rajta. 😀Hát szerintem inkább balfaszkodások vannak. Az meg csak idegesítőbb, amikor elhitetik veled, hogy na most, aztán mégsem, nem?Istenem, direkt WR futás 3. és 3-ra. Hát komolyan a faszom eldobomAzt, hogy nem húzott el a Pats már 30-0ra s szép védő játékok vannak. Amúgy persze, nem az igazi, 😊
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
dande
Wyatt
dande
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát szerintem inkább balfaszkodások vannak. Az meg csak idegesítőbb, amikor elhitetik veled, hogy na most, aztán mégsem, nem?Istenem, direkt WR futás 3. és 3-ra. Hát komolyan a faszom eldobomAzt, hogy nem húzott el a Pats már 30-0ra s szép védő játékok vannak. Amúgy persze, nem az igazi, 😊
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
dande
Wyatt
dande
több mint 6 éve
Istenem, direkt WR futás 3. és 3-ra. Hát komolyan a faszom eldobomAzt, hogy nem húzott el a Pats már 30-0ra s szép védő játékok vannak. Amúgy persze, nem az igazi, 😊
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
dande
Wyatt
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
Jót tenne a meccsnek egy Bills TD
több mint 6 éve
SmcD kéne egy rohadt jó OCt találni maga mellé vagy egy jó QB coacht aki felépíti Allent, akkor komoly tényzők lehetnének.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Istenem, direkt WR futás 3. és 3-ra. Hát komolyan a faszom eldobomEzen mit?Én élvezem 😉 😛Az a durva, hogy az elmúlt 6 play bármelyikére igaz lehetett volna. Ilyen fos meccset ritkán látniDe okos vagy fiamEdelman? 😀
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
dande
több mint 6 éve
Én élvezem 😉 😛Az a durva, hogy az elmúlt 6 play bármelyikére igaz lehetett volna. Ilyen fos meccset ritkán látniDe okos vagy fiamEdelman? 😀
Wyatt
EasyGhost
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az a durva, hogy az elmúlt 6 play bármelyikére igaz lehetett volna. Ilyen fos meccset ritkán látniDe okos vagy fiamEdelman? 😀
Wyatt
EasyGhost
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Gratulálok, cseszett ügyes playhívással sikerült még mezőnygólt sem szerezni
több mint 6 éve
Bent ültem volna azon az ESPNes brainstormingon, mikor kitaláltak ezt a QBs Niagarás grafikát. 😀
több mint 6 éve
Ez a Bill OC gecc. Mint 1 homeless szorongatja a gyűrött papírját.