NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Green Bay Packers - New Orleans Saints
10
6
19:00
New York Jets - New England Patriots
4
3
19:00, Net4+ Sport
Washington Commanders - Buffalo Bills
4
3
Detroit Lions - Atlanta Falcons
3
3
Miami Dolphins - Denver Broncos
3
2
Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
2
2
Cleveland Browns - Tennessee Titans
2
2
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
2
2
Minnesota Vikings - Los Angeles Chargers
1
1
19:00, Arena4
Buffalo Bills - New England Patriots
8 hónapja
Barmore milyen rush-t produkált!!!
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
8 hónapja
😀Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenekazt mondod bízzunk a jetsben és a brownsban?😊
ParadSEC
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
8 hónapja
piros ruciból lehet tudni, hogy Judon az😕
8 hónapja
És szinte minden játéknál lenn marad egy Pats játékos.
8 hónapja
Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenekazt mondod bízzunk a jetsben és a brownsban?😊
ParadSEC
8 hónapja
Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenekSajnos ezt jól látod
ParadSEC
8 hónapja
Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenek
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
8 hónapja
mondjuk Meyers üres volt!oké, hogy nem lesz minden támadásból pont, de most kéne megint a védelem, mert azért sok pontos meccse nem mi vagyunk az esélyesek
8 hónapja
Trent Brown istenem....
8 hónapja
Ha holdingot nem is az offside-ot bedobhatnák 🤪😡
8 hónapja
Ez mekkora false start volt
8 hónapja
Mondjuk nem tudom itt mi volt a def. stratégiája? Hogy majd elrontja a passzt valahogy Allen?
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
8 hónapja
Mondjuk ligaszinten jóval kevesebbet dobnak, ezzel segítve a támadójátékot (és kiherélve ezzel a passrusht. --- meg a hülyébbnél hülyébb RTP ítéletekkel)Miafasz, már a Billsnél sem dobják az off. holdingot?Off holdingot sehol nem dobják idén
petey
ThySoul
8 hónapja
Dugger, istenem...
8 hónapja
Miafasz, már a Billsnél sem dobják az off. holdingot?Off holdingot sehol nem dobják idén
petey
8 hónapja
most megint szopatják a D-t, hosszú támadással😕fent a fal tetején amúgy szerintem volt szabálytalanság, de mindegy, innen már sanszosan TD, főleg ha nem bírjuk fogni a futást
8 hónapja
Jól láttam,hogy a szélvész gyors DMC-t ludtek blitzelni?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
8 hónapja
Nagyon puhák lesznek ma a sporik a Billsel
8 hónapja
gECC MEKKORA HOLDING VOLT
8 hónapja
Miyen gyönyörű volt Allen-Diggs összjáték
8 hónapja
Futással fogják kinyirni a D-T