Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 1 éve
Barmore milyen rush-t produkált!!!
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
😀Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenekazt mondod bízzunk a jetsben és a brownsban?😊
ParadSEC
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
piros ruciból lehet tudni, hogy Judon az😕
több mint 1 éve
És szinte minden játéknál lenn marad egy Pats játékos.
több mint 1 éve
Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenekazt mondod bízzunk a jetsben és a brownsban?😊
ParadSEC
több mint 1 éve
Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenekSajnos ezt jól látod
ParadSEC
több mint 1 éve
Ezt a meccset sehogysem tudjuk megnyerni! Nem mintha amúgy tudnánk nyerni de a sporik kellően segítenek
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
mondjuk Meyers üres volt!oké, hogy nem lesz minden támadásból pont, de most kéne megint a védelem, mert azért sok pontos meccse nem mi vagyunk az esélyesek
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Trent Brown istenem....
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Ha holdingot nem is az offside-ot bedobhatnák 🤪😡
több mint 1 éve
Ez mekkora false start volt
több mint 1 éve
Mondjuk nem tudom itt mi volt a def. stratégiája? Hogy majd elrontja a passzt valahogy Allen?
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Mondjuk ligaszinten jóval kevesebbet dobnak, ezzel segítve a támadójátékot (és kiherélve ezzel a passrusht. --- meg a hülyébbnél hülyébb RTP ítéletekkel)Miafasz, már a Billsnél sem dobják az off. holdingot?Off holdingot sehol nem dobják idén
petey
ThySoul
több mint 1 éve
Dugger, istenem...
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Miafasz, már a Billsnél sem dobják az off. holdingot?Off holdingot sehol nem dobják idén
petey
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
hát ez nem ennek az embernek ment volna valszeg.
több mint 1 éve
most megint szopatják a D-t, hosszú támadással😕fent a fal tetején amúgy szerintem volt szabálytalanság, de mindegy, innen már sanszosan TD, főleg ha nem bírjuk fogni a futást
több mint 1 éve
Jól láttam,hogy a szélvész gyors DMC-t ludtek blitzelni?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Nagyon puhák lesznek ma a sporik a Billsel
több mint 1 éve
gECC MEKKORA HOLDING VOLT
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Miyen gyönyörű volt Allen-Diggs összjáték
több mint 1 éve
Futással fogják kinyirni a D-T