NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Carolina Panthers - Denver Broncos
több mint 1 éve
Ez a drive, istenem, a legtökéletesebb leképezése ennek az okádék szezonunknak...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Na leketyeg itt az óra ez a 7. Játék ugyan onnan
több mint 1 éve
jézus fasza
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
- JC6
6 949
rúgjunk már inkább, siralmas 😀
több mint 1 éve
Most mitől küzdünk ennyire ?Wilson egyéni statisztikái. Ezután lehet mondani, hogy "abban a driveben, amikor megvédték, rögtön jött a nagy játék, meg ilyenek."
Zalán
több mint 1 éve
Team is torn in two. https://t.co/xaTCjUtlik
— Derek Wolfe (@Derek_Wolfe95) November 27, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Uristen adjanak már nekik egyet
több mint 1 éve
Jó amit mondasz, de nem . Nem voltatok jók. Wilson kívülről belülről ismeri a 9-erst....ahhoz képest nem volt az egy jó menet.A harmadik héten épp elpáholtuk a Friscót !! Akkor voltunk a legjobbak !! Én drukkolok nektek. Csodásan kereskedtek. Kb. mint az enyingi bodzaszedők.. 😊Ne komolytalankodj! A döntések pont jókor jönnének, már zsebben érzem az 1/1-et, abból lesz legalább 3 pickünk !Dehogy esett szét. Sosem volt egyben. Nincs honnan szétesni. A döntések már elkéstek..Végre. Purci úr elküldte a faszba ezt a kis pöcst !!! Együtt van az öltözőEgyébként szerintem mindegy lesz, ez a csapat kb a 3. héten szétesett. Szerintem holnap nagy döntések jönnek.
Zalán
Helmut _Professional drinker
Zalán
Zalán
több mint 1 éve
Most mitől küzdünk ennyire ?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
- JC6
6 949
nemigaz gecc inkább rúgjunk FG-t hallod
több mint 1 éve
Legaláb a németek egyenlítettek...Van még ember az országban, aki a németeknek drukkol ?
StormST
több mint 1 éve
A harmadik héten épp elpáholtuk a Friscót !! Akkor voltunk a legjobbak !! Én drukkolok nektek. Csodásan kereskedtek. Kb. mint az enyingi bodzaszedők.. 😊Ne komolytalankodj! A döntések pont jókor jönnének, már zsebben érzem az 1/1-et, abból lesz legalább 3 pickünk !Dehogy esett szét. Sosem volt egyben. Nincs honnan szétesni. A döntések már elkéstek..Végre. Purci úr elküldte a faszba ezt a kis pöcst !!! Együtt van az öltözőEgyébként szerintem mindegy lesz, ez a csapat kb a 3. héten szétesett. Szerintem holnap nagy döntések jönnek.
Zalán
Zalán
több mint 1 éve
ez a sack b+, szánalmas
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az down by contact, összeakadt a lábuk, amikor lent volt a földön.
több mint 1 éve
Legaláb a németek egyenlítettek...
több mint 1 éve
RW baszki, most már hagyd ne kezdj el garbage-ben villogni -20-nál, eddig kellett volna...Istenem a régi emlékek kezdenek visszatérni. Hány ilyet láttam....sohasem nyertünk,.
StormST
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Baszki mikor padoztak utoljára a kezdőik végig egy negyedet a D ben
több mint 1 éve
engem csak az érdekel meccs végén milyen zene megy majd az öltözöben. sorryLassú ütemű, bús dallamú gyászzene
Porsan
több mint 1 éve
RW baszki, most már hagyd ne kezdj el garbage-ben villogni -20-nál, eddig kellett volna...
több mint 1 éve
Ne komolytalankodj! A döntések pont jókor jönnének, már zsebben érzem az 1/1-et, abból lesz legalább 3 pickünk !Dehogy esett szét. Sosem volt egyben. Nincs honnan szétesni. A döntések már elkéstek..Végre. Purci úr elküldte a faszba ezt a kis pöcst !!! Együtt van az öltözőEgyébként szerintem mindegy lesz, ez a csapat kb a 3. héten szétesett. Szerintem holnap nagy döntések jönnek.
Zalán
Zalán
több mint 1 éve
Porsan
179
engem csak az érdekel meccs végén milyen zene megy majd az öltözöben. sorry
több mint 1 éve
Most, hogy nincs Gordon, Purcell elküldte a kurva anyjába Wilsont.Végre. Purci úr elküldte a faszba ezt a kis pöcst !!! Együtt van az öltözőmi volt? a német ziccert néztem
Zalán
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Dehogy esett szét. Sosem volt egyben. Nincs honnan szétesni. A döntések már elkéstek..Végre. Purci úr elküldte a faszba ezt a kis pöcst !!! Együtt van az öltözőEgyébként szerintem mindegy lesz, ez a csapat kb a 3. héten szétesett. Szerintem holnap nagy döntések jönnek.
Zalán
több mint 1 éve
Pineiro VB formában xD
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Végre. Purci úr elküldte a faszba ezt a kis pöcst !!! Együtt van az öltözőEgyébként szerintem mindegy lesz, ez a csapat kb a 3. héten szétesett. Szerintem holnap nagy döntések jönnek.
Zalán