NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Nem olvastam. Akkor így értem.Jó én csak 4-5 meccset láttam a 2 csapattól az idén, abból az volt a benyomásom hogy a Lions pofás, és állhatna sokkal jobban is, többször is bosszatóan sikerült kikapni/nem nyerni, a Bears meg egy terített betli már hetek óta, és sokszor a D# is faszkodik.Azt vágod hogy Stafford nem játszik?
Ennek a meccsnek 20-6nak kéne lennie, 6-20 helyett.
De hát biztos én nem látom jól.
akdestroyer
Bazzani
több mint 5 éve
Jó én csak 4-5 meccset láttam a 2 csapattól az idén, abból az volt a benyomásom hogy a Lions pofás, és állhatna sokkal jobban is, többször is bosszatóan sikerült kikapni/nem nyerni, a Bears meg egy terített betli már hetek óta, és sokszor a D# is faszkodik.Azt vágod hogy Stafford nem játszik?
Ennek a meccsnek 20-6nak kéne lennie, 6-20 helyett.
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Jó én csak 4-5 meccset láttam a 2 csapattól az idén, abból az volt a benyomásom hogy a Lions pofás, és állhatna sokkal jobban is, többször is bosszatóan sikerült kikapni/nem nyerni, a Bears meg egy terített betli már hetek óta, és sokszor a D# is faszkodik. Ennek a meccsnek 20-6nak kéne lennie, 6-20 helyett.
több mint 5 éve
Nem ligaelit hanem egy irgalmatlan nagy lófasz.Lions defense ember!Én értem hogy nem ligaelit, de láttad te a Bears O#-t a múlt héten? Én igen, és az gyalázatos volt. 11 krumpiszsák ellen sem 100%, hogy tudnak haladni.
Bazzani
akdestroyer
Bárki felrak ellenünk egy halom pontot.
több mint 5 éve
Ugyanez volt itt az első félidőben, aztán jött a 2 min drive, amiben volt egy necces call, ami új downt eredményezett, akkor csinált egy valóban bravúros TD-t a Bears, azóta vakon van a Lions DLions defense ember!Én értem hogy nem ligaelit, de láttad te a Bears O#-t a múlt héten? Én igen, és az gyalázatos volt. 11 krumpiszsák ellen sem 100%, hogy tudnak haladni.
Bazzani
akdestroyer
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Lions defense ember!Én értem hogy nem ligaelit, de láttad te a Bears O#-t a múlt héten? Én igen, és az gyalázatos volt. 11 krumpiszsák ellen sem 100%, hogy tudnak haladni.
Bazzani
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Basszátok ki ezt a gecitLions defense ember!Csak az eredményt néztem, mi folyik itt? A Bearst simán 20 pont alá raktam, mit néztem be?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNem hiszem el
MacPhisto
Amadeus
akdestroyer
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Na elég ebből a csapatból, bírókból, ligából. Elég.Én is kikapcsoltam.
Jó éjt
MacPhisto
Semmi értelme nézni.
Szánalmas.
több mint 5 éve
Lions defense ember!Csak az eredményt néztem, mi folyik itt? A Bearst simán 20 pont alá raktam, mit néztem be?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNem hiszem el
MacPhisto
Amadeus
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Csak az eredményt néztem, mi folyik itt? A Bearst simán 20 pont alá raktam, mit néztem be?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNem hiszem el
MacPhisto
Amadeus
több mint 5 éve
Na elég ebből a csapatból, bírókból, ligából. Elég. Jó éjt
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNem hiszem el
MacPhisto
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 5 éve
Ühüm persze
több mint 5 éve
Ez a védelem egy általános iskolai kislány csapattól is TD-t kapna.Most mondanám, hogy basszuk ki a DC-t de mindenki tudja ki a főbűnös.
több mint 5 éve
Tegye fel a kezét aki meglepődött
több mint 5 éve
Tessék, 2 minute offense-t kell nyomatni egész meccsen 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Mi bazmeg, hát ez elkaphatatlan volt!!!
több mint 5 éve
vicc h Driskel tűnik a jobb QB-nak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
irányító nélkül nehézHa Driskellel nyer s Lions az dúúrva lesz....Trubiskyval a Bears nemkülönben.
dande
Tactful Cactus
mi már csak tudjuk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha Driskellel nyer s Lions az dúúrva lesz....
dande
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!