Chicago Bears - Detroit Lions
11 hónapja
Időnként elképesztő, hogy miket dobál Goff.Mondom én...
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Utley
261
Ezt nem vitatom!Ez a védelem egy világtalan sz@r! Ideje lenne valakit már picsán rúgni…Offense ma szarabb volt. Ennek a defensenek ez a maximum
Utley
Blevi
11 hónapja
mortirolo
1 055
Asszem, vége a meccsnek.Legutóbb már csak 4 perc volt hátra..., de csak nem csináljuk meg 3x egy szezonban.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Ez a védelem egy világtalan sz@r! Ideje lenne valakit már picsán rúgni…Offense ma szarabb volt. Ennek a defensenek ez a maximum
Utley
11 hónapja
Asszem, vége a meccsnek.
11 hónapja
Utley
261
Ez a védelem egy világtalan sz@r! Ideje lenne valakit már picsán rúgni…
11 hónapja
A jatek kepet nezem nem az eredmenyet. Mult heten Jameis a wide open embert nem talalta el kulonben az is zakoGeci nagy godorben vagyunkAz elmúlt öt meccsből (ezt nem számítva) négyet megnyertetek. Láttam már nagyobb gödröt is.
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Blevi
11 hónapja
Geci nagy godorben vagyunkAz elmúlt öt meccsből (ezt nem számítva) négyet megnyertetek. Láttam már nagyobb gödröt is.
Blevi
11 hónapja
Hagyjuk már az nfl legszarabb védelme ellen nem kunszt parádézniÉrtem en hogy miért mondod, csak halkan jegyzem meg hogy ha jó kezekbe kerül lehet másként fogod gondolni.Igen sztm az , Dave en tényleg azt kivanom h hosszabbítsatok vele jó hosszú távra , azzal nekem semmi bajom nemJa, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
davemayer
Lesz 😉
nando89
davemayer
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
11 hónapja
Geci nagy godorben vagyunk
11 hónapja
Grat, kikapcsGoff vedd le a geci kesztyűdet bazmeg!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
11 hónapja
Értem en hogy miért mondod, csak halkan jegyzem meg hogy ha jó kezekbe kerül lehet másként fogod gondolni.Igen sztm az , Dave en tényleg azt kivanom h hosszabbítsatok vele jó hosszú távra , azzal nekem semmi bajom nemJa, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
davemayer
Lesz 😉
nando89
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Tactful Cactus
13 846
ott még ülepedni kell a dolgoknak, meg a gyűrű se ártanaÉs Love? Tőle még nem tanult semmit?Rodgerstől látta a beugratásra dobok TD-t, Favre-től meg a pöckölést. Jó ez a srác.Ja, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
davemayer
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
És Love? Tőle még nem tanult semmit?Rodgerstől látta a beugratásra dobok TD-t, Favre-től meg a pöckölést. Jó ez a srác.Ja, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
davemayer
Tactful Cactus
11 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Rodgerstől látta a beugratásra dobok TD-t, Favre-től meg a pöckölést. Jó ez a srác.Ja, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
davemayer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
nando89
3 894
Igen sztm az , Dave en tényleg azt kivanom h hosszabbítsatok vele jó hosszú távra , azzal nekem semmi bajom nemJa, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
davemayer
Lesz 😉
11 hónapja
Szép volt! (Nem az XP-re gondolok.)
11 hónapja
Ja, jó szar, látszik ma is.Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
nando89
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Aztan meg dobott egy csúnya tdt.
csi77
Mondjuk én az olyat sacknek adnám
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
nando89
3 894
Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.Ha van nemi sütni való nalatok akkor meg 4 meccsig FrQb Fields , szerintem .
csi77
11 hónapja
Rodaron
2 070
Melifonwu milyen védekezést csinált, hova mozdult fel a Safety poziból....
11 hónapja
Tactful Cactus
13 846
régen azért több ilyet láttunk a csoportban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Ilyen szereléstt nem szeretsz látni az (franchise) irányítódon edzőként......Csoda, hogy felkelt Fields, nem kéne ezt erőltetni.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 hónapja
Időnként elképesztő, hogy miket dobál Goff.