Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Pep71
2 591
mi van itt? 😀
több mint 7 éve
Celtic
419
Vikings nyilvánvalóan kiszállt, Lions az érdekesebb
több mint 7 éve
Igaz, furcsa érzés.tudom, csak kihasználom hogy Packers RB recordokat lehet eredményközvetítőbe írni a 21. században.Nem is vitatom a teljesítményét.A Packers top 10 egy meccsen futott yardból négyet Green tart, és 165-tel Jim Taylor a tizedik. Ide bekerülni azért nem semmi. Főleg hogy nem is RB-ként indult Ty.nem is az a cél, ne legyünk telhetetlenekUnalmas, de ez az MONTY!messze is van még
Gergőbácsi
218 yards Ahman Green, vs. Den., Dec. 28, 2003 (20 att.)
Old Green Bay
Gergőbácsi
Old Green Bay
Gergőbácsi
Old Green Bay
Ma csak futunk.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Breki
278
Colts 34 -Vikings 3... alakul 😊
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
tudom, csak kihasználom hogy Packers RB recordokat lehet eredményközvetítőbe írni a 21. században.Nem is vitatom a teljesítményét.A Packers top 10 egy meccsen futott yardból négyet Green tart, és 165-tel Jim Taylor a tizedik. Ide bekerülni azért nem semmi. Főleg hogy nem is RB-ként indult Ty.nem is az a cél, ne legyünk telhetetlenekUnalmas, de ez az MONTY!messze is van még
Gergőbácsi
Old Green Bay
Gergőbácsi
Old Green Bay
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
csak ne úgy tegyük fel a sajtfejet mint a kedves szurkoló 😊 LOL
több mint 7 éve
Celtic
419
ha ha
több mint 7 éve
Oké, ki ez a fos Packers corner? Ezt megetetni vele hatszor legalább?Bárki
füligjimmy
Liverpool Fc
több mint 7 éve
HHCD ismét! Kiváló szereket kaphat!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Na, ennyi.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
nando89
3 894
Oké, ki ez a fos Packers corner? Ezt megetetni vele hatszor legalább?Rollins
füligjimmy
több mint 7 éve
Oké, ki ez a fos Packers corner? Ezt megetetni vele hatszor legalább?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Breki
278
No visszatértemTaxival a végén jobban járnál... össze ne törd magad :/
Egy jó tanács. Ha a kedvenceitek játszanak ne üljetek autóba, főleg ne úgy közben majd egy negyedet a telefonodon követsz végig! C-Dix Intjénél megcsúsztam a kiválóan sózott magyar utakon de szerencsére nem kerültem az árokba, csak egy kis pördülés volt.
Mindegy, a lényeg, hogy az asszony hazahozva és mindenki épségben.
alatriste
Asszony nem szól hozzám, és még kaptam egy üveg Ballantine's-t és egy finom Kőbányait ,hogy maradjak csöndben,de azért ordítozok 😀 Ő a legjobb barátnő a világon ! 😊
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Az tény hogy Timunak van valami képzeletbeli barátja akit nagyon szeret ölelgeti 😊Azért látszik hogy se Goldman se Sutton. Szét futnak mint a szartA legtöbb playben ott vannak pozícióban, de lecsúsznak. Timu 3 tiszta szerlést rontott, utána futott Montgomery 100 yardot.
Tomcsik
Második félidőben megeszik a passrusht.
tüsi91
több mint 7 éve
Nem is vitatom a teljesítményét.A Packers top 10 egy meccsen futott yardból négyet Green tart, és 165-tel Jim Taylor a tizedik. Ide bekerülni azért nem semmi. Főleg hogy nem is RB-ként indult Ty.nem is az a cél, ne legyünk telhetetlenekUnalmas, de ez az MONTY!messze is van még
Gergőbácsi
Old Green Bay
Gergőbácsi
Old Green Bay
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Azért látszik hogy se Goldman se Sutton. Szét futnak mint a szartA legtöbb playben ott vannak pozícióban, de lecsúsznak. Timu 3 tiszta szerlést rontott, utána futott Montgomery 100 yardot.
Tomcsik
Második félidőben megeszik a passrusht.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
nem szeretném ha csak ennyi lenne hátracsak ezt nyerjük meg 😊közbe 10-6-ra megy a Giants, utolsó negyedÉs a vikingeket is kiporolják 😊
gamerkr
Breki
meg a hátralévő kettőt
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Green & Gold
190
alakul...Tiszta playoff hangulat,minden meccset hoznunk kell!!!közbe 10-6-ra megy a Giants, utolsó negyedÉs a vikingeket is kiporolják 😊
gamerkr
Breki
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 7 éve
No visszatértemEgy jó tanács. Ha a kedvenceitek játszanak ne üljetek autóba, főleg ne úgy közben majd egy negyedet a telefonodon követsz végig! C-Dix Intjénél megcsúsztam a kiválóan sózott magyar utakon de szerencsére nem kerültem az árokba, csak egy kis pördülés volt.
Mindegy, a lényeg, hogy az asszony hazahozva és mindenki épségben.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
A Packers top 10 egy meccsen futott yardból négyet Green tart, és 165-tel Jim Taylor a tizedik. Ide bekerülni azért nem semmi. Főleg hogy nem is RB-ként indult Ty.nem is az a cél, ne legyünk telhetetlenekUnalmas, de ez az MONTY!messze is van még
Gergőbácsi
Old Green Bay
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Több a büntink mint nektek , de no Offens . Volt már h én is érztem h tolnak ,de ma nem látom túl részrehajlónak a zebra brigádot.Timuról futottak 100 yardot legalább. Nem játszik jól a védelem. Nagyon nem.Egy be nem fújt DPI vel indult. Mondom, ennyi kell. Minden kurva drive-jukat megtolják. A holdingokról, illegal use of hands-ről ne is beszéljünk. Hihetetlen
tüsi91
füligjimmy