Chicago Bears - Green Bay Packers

több mint 7 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 591
Rollins mi a kurva anyját csinál egész meccsen???
Rubens
közelebbről azt amit mi: nézi a meccset 😀
több mint 7 éve
Celtic Green Bay Packers 419
kifogunk kapni .
nando89
27-27 lesz és jöhetnek a tizeneggyesek.
több mint 7 éve
vidimate Green Bay Packers 149
Tukorsima first downokat csinál a Bears 3 drive óta. Mi meg már januárról beszélünk.
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 894
kifogunk kapni .
több mint 7 éve
Rubens Green Bay Packers 830
Rollins mi a kurva anyját csinál egész meccsen???
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 029 — Packers Suicide Squad
most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt sem
Gergőbácsi
kellene fog valami az o-tól, két, három first down biztos. A védők kurvára fáradtak lesznek a végére.
gamerkr
Kicsit nyálas ez az ellenfél tiszteletére" Nem beszólsz neki, hanem eredményeket gondolsz, ahogy azt fórumokon szokta az ember vagy uram bocsá tippmixnél. Ezekszerint azt se csinálják ugye, ellenfél tiszteletére..
Celtic
Nem nyálas, de azt gondolsz amit akarsz. Mindenesetre szerintem nem teljesen tartozik ide a számolgatás, egy nem teljesen lefutott meccsen, de igazad van, ez egy fórum.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Két rivális kikapott, de úgy néz ki könnyen mi is erre a sorsra juthatunk.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Mi ez az O teljesítmény? Tragédia
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Abban azért szerintem megegyezhetünk, hogy az utóbbi évek leggyengébb Green Bay Packerse az idei. Ha két éve hibázunk mi ennyit egy meccsen, akkor van 20 közte.
több mint 7 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 591
vereség lesz ebből..vanilla D#
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez ilyen törvényszerűség.
Cutlernek nem ment a Packers ellen.
A Packers OL-nek nem megy a Bears ellen.
alatriste
Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
tüsi91
Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.
alatriste
Direkt odaírtam, hogy volt az első fi.-ben másik kettő. Első negyedben volt többször bajban, azóta tiszta zsebe van.
tüsi91
A 3. negyedet nem láttam azóta sokszor nem volt nálunk a zsuga, csak a számokra reagáltam amit kitettek. A 31 passzból 20nál volt valamilyen szinten siettetve AR. Nem a sackeket sokaltam, hanem az össz. siettetést.
alatriste
Az is siettetés, mikor nem talál 4 másodperc alatt embert, aztán utána már mozognia kell a zsebbe. Statisztikailag siettetés, szerintem nem az.
tüsi91
Szerintem túlbeszéljük az egészet egyébként. Nálatok jó a PR nálunk jó az OL. Én a számokat kicsit sokaltam, de hogy enyik másik strigula mögött mi van az már más. Az elkapóink is felébredhetnének, hogy konstansan nem sikerül tisztára játszaniuk maguk 4-5mp alatt is akár.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Timu végre megcsinált egy tackle-t 😊

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
alatriste
Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
tüsi91
Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.
alatriste
Direkt odaírtam, hogy volt az első fi.-ben másik kettő. Első negyedben volt többször bajban, azóta tiszta zsebe van.
tüsi91
A 3. negyedet nem láttam azóta sokszor nem volt nálunk a zsuga, csak a számokra reagáltam amit kitettek. A 31 passzból 20nál volt valamilyen szinten siettetve AR. Nem a sackeket sokaltam, hanem az össz. siettetést.
alatriste
Az is siettetés, mikor nem talál 4 másodperc alatt embert, aztán utána már mozognia kell a zsebbe. Statisztikailag siettetés, szerintem nem az.
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 847
Egy közel 100 éves múltú rivalizálásban a mai napon egyenlíthetnénk.
Közelebb kerülnénk a PO-hoz.
Elég a láblógatásból AR, dobj egy nagyot Nelsonnak!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
alatriste
tüsi91
alatriste
tüsi91

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Breki Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 278
Kurvára van egy elméletem, amit majd leírok meccs után. Kidobunk félidőket az ablakon.
tüsi91
Altatás? Mert mintha elaludt volna a csapat 😕
több mint 7 éve
Kurvára van egy elméletem, amit majd leírok meccs után. Kidobunk félidőket az ablakon.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Meccs van 😊

több mint 7 éve
27-10-nél azt hittük meg van a meccs. Nagy hiba volt.
több mint 7 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Hooowaard td

több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 894
Vicc ami történik
több mint 7 éve
Green & Gold Green Bay Packers 190
Staford INT....

[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 7 éve
alatriste
tüsi91
alatriste
több mint 7 éve
Aki ismer, tudja, hogy a falunk szerelmese vagyok többször elfogultan is, az előző sack se volt nagy hiba, összeségében viszont többször volt ma nyomás alatt AR mint szokott. Persze az is tény, hogy a Bears D ereje a pass rushban van erősen.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Celtic Green Bay Packers 419
most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt sem
Gergőbácsi
kellene fog valami az o-tól, két, három first down biztos. A védők kurvára fáradtak lesznek a végére.
gamerkr
Kicsit nyálas ez az ellenfél tiszteletére" Nem beszólsz neki, hanem eredményeket gondolsz, ahogy azt fórumokon szokta az ember vagy uram bocsá tippmixnél. Ezekszerint azt se csinálják ugye, ellenfél tiszteletére..