Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Rollins mi a kurva anyját csinál egész meccsen???közelebbről azt amit mi: nézi a meccset 😀
Rubens
több mint 7 éve
vidimate
149
Tukorsima first downokat csinál a Bears 3 drive óta. Mi meg már januárról beszélünk.
több mint 7 éve
nando89
3 894
kifogunk kapni .
több mint 7 éve
Rubens
830
Rollins mi a kurva anyját csinál egész meccsen???
több mint 7 éve
Nem nyálas, de azt gondolsz amit akarsz. Mindenesetre szerintem nem teljesen tartozik ide a számolgatás, egy nem teljesen lefutott meccsen, de igazad van, ez egy fórum.Kicsit nyálas ez az ellenfél tiszteletére" Nem beszólsz neki, hanem eredményeket gondolsz, ahogy azt fórumokon szokta az ember vagy uram bocsá tippmixnél. Ezekszerint azt se csinálják ugye, ellenfél tiszteletére..most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt semkellene fog valami az o-tól, két, három first down biztos. A védők kurvára fáradtak lesznek a végére.
Gergőbácsi
gamerkr
Celtic
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Két rivális kikapott, de úgy néz ki könnyen mi is erre a sorsra juthatunk.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
vidimate
149
Mi ez az O teljesítmény? Tragédia
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Abban azért szerintem megegyezhetünk, hogy az utóbbi évek leggyengébb Green Bay Packerse az idei. Ha két éve hibázunk mi ennyit egy meccsen, akkor van 20 közte.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
vereség lesz ebből..vanilla D#
több mint 7 éve
Szerintem túlbeszéljük az egészet egyébként. Nálatok jó a PR nálunk jó az OL. Én a számokat kicsit sokaltam, de hogy enyik másik strigula mögött mi van az már más. Az elkapóink is felébredhetnének, hogy konstansan nem sikerül tisztára játszaniuk maguk 4-5mp alatt is akár.Az is siettetés, mikor nem talál 4 másodperc alatt embert, aztán utána már mozognia kell a zsebbe. Statisztikailag siettetés, szerintem nem az.A 3. negyedet nem láttam azóta sokszor nem volt nálunk a zsuga, csak a számokra reagáltam amit kitettek. A 31 passzból 20nál volt valamilyen szinten siettetve AR. Nem a sackeket sokaltam, hanem az össz. siettetést.Direkt odaírtam, hogy volt az első fi.-ben másik kettő. Első negyedben volt többször bajban, azóta tiszta zsebe van.Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
Cutlernek nem ment a Packers ellen.
A Packers OL-nek nem megy a Bears ellen.
alatriste
tüsi91
alatriste
tüsi91
alatriste
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Timu végre megcsinált egy tackle-t 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Az is siettetés, mikor nem talál 4 másodperc alatt embert, aztán utána már mozognia kell a zsebbe. Statisztikailag siettetés, szerintem nem az.A 3. negyedet nem láttam azóta sokszor nem volt nálunk a zsuga, csak a számokra reagáltam amit kitettek. A 31 passzból 20nál volt valamilyen szinten siettetve AR. Nem a sackeket sokaltam, hanem az össz. siettetést.Direkt odaírtam, hogy volt az első fi.-ben másik kettő. Első negyedben volt többször bajban, azóta tiszta zsebe van.Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
alatriste
tüsi91
alatriste
tüsi91
alatriste
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Egy közel 100 éves múltú rivalizálásban a mai napon egyenlíthetnénk.Közelebb kerülnénk a PO-hoz.
Elég a láblógatásból AR, dobj egy nagyot Nelsonnak!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
A 3. negyedet nem láttam azóta sokszor nem volt nálunk a zsuga, csak a számokra reagáltam amit kitettek. A 31 passzból 20nál volt valamilyen szinten siettetve AR. Nem a sackeket sokaltam, hanem az össz. siettetést.Direkt odaírtam, hogy volt az első fi.-ben másik kettő. Első negyedben volt többször bajban, azóta tiszta zsebe van.Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
alatriste
tüsi91
alatriste
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Breki
278
Kurvára van egy elméletem, amit majd leírok meccs után. Kidobunk félidőket az ablakon.Altatás? Mert mintha elaludt volna a csapat 😕
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Kurvára van egy elméletem, amit majd leírok meccs után. Kidobunk félidőket az ablakon.
több mint 7 éve
vidimate
149
27-10-nél azt hittük meg van a meccs. Nagy hiba volt.
több mint 7 éve
nando89
3 894
Vicc ami történik
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Direkt odaírtam, hogy volt az első fi.-ben másik kettő. Első negyedben volt többször bajban, azóta tiszta zsebe van.Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
alatriste
tüsi91
alatriste
több mint 7 éve
Aki ismer, tudja, hogy a falunk szerelmese vagyok többször elfogultan is, az előző sack se volt nagy hiba, összeségében viszont többször volt ma nyomás alatt AR mint szokott. Persze az is tény, hogy a Bears D ereje a pass rushban van erősen.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Celtic
419
Kicsit nyálas ez az ellenfél tiszteletére" Nem beszólsz neki, hanem eredményeket gondolsz, ahogy azt fórumokon szokta az ember vagy uram bocsá tippmixnél. Ezekszerint azt se csinálják ugye, ellenfél tiszteletére..most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt semkellene fog valami az o-tól, két, három first down biztos. A védők kurvára fáradtak lesznek a végére.
Gergőbácsi
gamerkr