NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Chicago Bears - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Stream: firstrownow.eu/sport/american-football.html | nutjob.eu/schedule.html | www.viponlinesports.eu/sports/american-football.htmlSport TV stream: onlinetvkeresre.eu/ | www.aprovilag.hu/online-tv.html
Beharangozó:
több mint 10 éve
shagi0206
10 921
az a 3 inkább 4 😊lehet merész , de sztem itt még "belefér".....yookerDalton is dobott ma 3 intet mégis nyertek, nincs még vége ennek itt.Luidzsi
több mint 10 éve
Grat a GB-nek várunk titeket a PO-ba 😀
több mint 10 éve
Belgacsokii
13
Azt hiszem elégedett vagyok eddig. A két kedvenc a PO-ban, mehet a közös SB.
Andy
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
csak vicceltem, szeretem ha valaki a csoportból követi a meccseinket...Tények magukért beszélnek, amúgy kifejtettem elején mért jöttem, nem mintha közöd lenne hozzá, menjél inkább örülni, ennyi sérültet ti érdemeltétek a playoffot.TocaMegérdemelte a GB, ők legalább X-re tudták hozni a meccsünket, míg a Bear kikapottTocaJöttél lájkokat gyűjteni? Tőlem megkapod.Old Green Bay
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
nem láttam igazán sárga-fehér-zöldben volt és elkezdtem ugráni 😀a végén Shields húzta le a lasztit?balazs799nosztalgiázottGergőbácsi
Liverpool Fc
több mint 10 éve
a végén Shields húzta le a lasztit?balazs799nosztalgiázott
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
a végén Shields húzta le a lasztit?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Jó lesz a Colts is oda, seems legit, hogy 2/2x verjük a Chiefset + a Broncost 😀Figyeljétek meg, összejön a Packers-Steelers SB 😀Borbinhohát a Steelers kinn maradt. :/gamerkr
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Tények magukért beszélnek, amúgy kifejtettem elején mért jöttem, nem mintha közöd lenne hozzá, menjél inkább örülni, ennyi sérültet ti érdemeltétek a playoffot.Megérdemelte a GB, ők legalább X-re tudták hozni a meccsünket, míg a Bear kikapottTocaJöttél lájkokat gyűjteni? Tőlem megkapod.Old Green Bay
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
akkor frisco jön a lambeaura?
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Figyeljétek meg, összejön a Packers-Steelers SB 😀Borbinhohát a Steelers kinn maradt. :/
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
Megérdemelte a GB, ők legalább X-re tudták hozni a meccsünket, míg a Bear kikapottTocaJöttél lájkokat gyűjteni? Tőlem megkapod.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
+1000 hozzászólás, play off meccs volt ez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Megérdemelte a GB, ők legalább X-re tudták hozni a meccsünket, míg a Bear kikapott
több mint 10 éve
JéBé
7 034
Igen, vitathatatlan. De ha ott Flynn nem áll be aligha lett volna X. Pedig milyen elpuskázott lehetőségnek gondoltuk azt akkor, és lám azzal nyertük a csoportot.Azért Flynn azzal a sírból visszahozott X-el csak belökött a PO-ba 😊JayBez totál csapat munka volt, Vezérét vesztett csapatból PO részvevő! kellett Flynn is de az egész csapat amikor kellett hozta magátbalazs799
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
firstrowsportsrol tolják 😀Sport2-t meg megba*a az ORTT + NFL valami illegális streamingért ami nem volt bejelentve.bobi0092gondolod, hogy illegálisan csinálják? 😀Kampman
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
Azért Flynn azzal a sírból visszahozott X-el csak belökött a PO-ba 😊JayB+ Dallas, Atlanta
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Nyilván nem... 😒Sport2-t meg megba*a az ORTT + NFL valami illegális streamingért ami nem volt bejelentve.bobi0092gondolod, hogy illegálisan csinálják? 😀Kampman
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Meccsbű ki, Kovboj-Sasokra át!bobi0092ráérsz van mé egy óra
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Sport2-t meg megba*a az ORTT + NFL valami illegális streamingért ami nem volt bejelentve.bobi0092gondolod, hogy illegálisan csinálják? 😀
több mint 10 éve
gyerekek, köszönjük a sportélményt, kellett egy kiváló ellenfél egy ilyen emlékezetes meccshez! Forte, Marshall és az egész O megérdemelte volna a playoff-ot.Kulturált követés, mint ahogy itt északon szokás. További szép estét!
több mint 10 éve
Azért Flynn azzal a sírból visszahozott X-el csak belökött a PO-ba 😊JayBez totál csapat munka volt, Vezérét vesztett csapatból PO részvevő! kellett Flynn is de az egész csapat amikor kellett hozta magát
Liverpool Fc
több mint 10 éve
JéBé
7 034
Azért Flynn azzal a sírból visszahozott X-el csak belökött a PO-ba 😊
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Sport2-t meg megba*a az ORTT + NFL valami illegális streamingért ami nem volt bejelentve.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.