NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Chicago Bears - Jacksonville Jaguars
1 hónapja
a nagyobb fajtából.. sima TD lehetett volnajó szar passz voltRookie mistake?
Szesze
iktriad
1 hónapja
Williams bust lesz.jó szar passz voltRookie mistake?
Szesze
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
jó szar passz voltRookie mistake?
Szesze
1 hónapja
jó szar passz volt
1 hónapja
shagi0206
10 921
Cisco valamit jóvá tesz.
1 hónapja
Akkor már DFP-nek is nagyjából lefőtt a kávé. lehet már egy mai L-el is...Még 3 L emellé és vége is a szezonnak, akkor kellEtienne meddig lesz még kezdő?Pedersont ismerve még minimum 3 meccs...
KeyG
iktriad
KeyG
1 hónapja
Hazai pálya ez a London már 😂Miután Shao majd 1 milliárdot áldoz stadionfelújításra Jacksonvilleben, ezért ilyenek miatt nem aggódom már.
ozibozi
A secondarynk miatt már annál inkább...
1 hónapja
KeyG
9 477
Még 3 L emellé és vége is a szezonnak, akkor kellEtienne meddig lesz még kezdő?Pedersont ismerve még minimum 3 meccs...
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
KeyG
9 477
Nem vagyok szakértő, de tuti Michael Oliver ül a VAR szobában
1 hónapja
Etienne meddig lesz még kezdő?Pedersont ismerve még minimum 3 meccs...
KeyG
1 hónapja
Ez a szabály nekem teljesen olyan mint a soccerben a kezezés, egyaltalán nem értem mikor mit és miért ítélnek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
ozibozi
17 132
Hazai pálya ez a London már 😂
1 hónapja
mondjuk a pályán hozott ítélet után már necces volt visszafújni
1 hónapja
KeyG
9 477
Incomplete, what a joke ennél nehezebben nem tud valaki futball mozdulatot labdával csinálni a kezében
1 hónapja
casaubon
2 373
Lassitas helyett nalam reklam van, szoval csak az elo alapjan tudtam mondaniezt szinte sose szokták megítélniez kontrollált volt?Ez az, amit lattunk mar igy is-ugy is megitelni. Mivel fumble a palyan hozott itelet, szerintem marad visszanezes utan is
Szesze
casaubon
Szesze
1 hónapja
incomplete..
1 hónapja
ezt szinte sose szokták megítélniez kontrollált volt?Ez az, amit lattunk mar igy is-ugy is megitelni. Mivel fumble a palyan hozott itelet, szerintem marad visszanezes utan is
Szesze
casaubon
1 hónapja
KeyG
9 477
Etienne meddig lesz még kezdő?
1 hónapja
casaubon
2 373
ez kontrollált volt?Ez az, amit lattunk mar igy is-ugy is megitelni. Mivel fumble a palyan hozott itelet, szerintem marad visszanezes utan is
Szesze
1 hónapja
mortirolo
1 055
Jaguars védelmének közepe olyan üres, hogy simán összejöhetne 400 passzolt yard is, de majd inkább futunk.
1 hónapja
ez kontrollált volt?
1 hónapja
cisco vajon mit csinált..
1 hónapja
shagi0206
10 921
Az mi játék volt. Mondjuk volt ideje bőven ilyesztgetni Calebnek.
1 hónapja
A remek secondarnyk megint megvillant...