NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Chicago Bears - Jacksonville Jaguars
1 hónapja
ezek már tényleg nem férnek bele sajnos
1 hónapja
ó bazdmeg
1 hónapja
nincs ennek még végeNem próbálkozok én semmivel. Tényeket közlök. 1 szép drive tőlünk nem jelent semmit.Grat Bears a könnyű W-hez.szép próbálkozás 😊
iktriad
Szesze
iktriad
1 hónapja
Nem próbálkozok én semmivel. Tényeket közlök. 1 szép drive tőlünk nem jelent semmit.Grat Bears a könnyű W-hez.szép próbálkozás 😊
iktriad
Szesze
1 hónapja
Grat Bears a könnyű W-hez.
1 hónapja
Azért az idei évet még nekik adja, hogy ez is menjen a levesbe.kiss of deathTegnap mondta Shao, hogy bízik benne és Baalkeban. 😀doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólValószínűleg ez is a helyzet.
Kúrfürst briareos
Saleh után érzi, hogy ez neki is egy kirúgós vereség.
Kampman
iktriad
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
EZ az az ember, aki azt mondta, adjuk Trevor Lawrence-t oda Urban Meyernek, majd ő megedzi. Ahhoz képest ez semmiség.Kevesebbért is adtak már letöltendő börtönbüntetést 😀 😀Tegnap mondta Shao, hogy bízik benne és Baalkeban. 😀doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólValószínűleg ez is a helyzet.
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
dioadam
Ha nem lenne Tepper Carolinában, simán ő lenne a legrosszabb tulaj az NFL-ben. Pedig csak egy jó GM és HC igazolásra lenen attól, hogy jó tulaj legyen, de ez 2011 óta egyszer se sikerült neki. egyik állásba se,
1 hónapja
casaubon
2 373
Oops
1 hónapja
kiss of deathTegnap mondta Shao, hogy bízik benne és Baalkeban. 😀doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólValószínűleg ez is a helyzet.
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
1 hónapja
dioadam
597
Kevesebbért is adtak már letöltendő börtönbüntetést 😀 😀Tegnap mondta Shao, hogy bízik benne és Baalkeban. 😀doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólValószínűleg ez is a helyzet.
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
1 hónapja
Tegnap mondta Shao, hogy bízik benne és Baalkeban. 😀doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólValószínűleg ez is a helyzet.
Kúrfürst briareos
Kampman
1 hónapja
Örülök a vezetésnek, de kicsit múlt heti érzéseim vannak, nem vagyok elájulva a támadóktól, az ellenfél meg Floridában maradt. Ha a D kicsit betlizik, ez kutya kevés lesz.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólJó, viheti magával Press Taylort is. Szerinte ő ki lesz baszva legkésőbb év végén, csak félek, hogy Shao akkora balfasz, hogy Trent Balféket megtartja GM-nek, mert még nem fúrt meg elég NFL HC-t...
Kúrfürst briareos
1 hónapja
mortirolo
1 055
De miért megint Kmet? Faszomat azt, ez is ezen a héten hozza majd az egész éves csúcspontszámát, mikor ellenem van fantasyban.Mindegyik közepesnél értelmesebb elemző, megírta, hogy a pálya közepét kell támadni 20+ yardos passzokkal és hogy ez lehet Kmet és Williams nagy meccse. Waldron nem olvasta őket, így még billeg a dolog.
shagi0206
1 hónapja
Kampman
28 290
doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóbólValószínűleg ez is a helyzet.
Kúrfürst briareos
1 hónapja
Azt hiszem, ma ki fogunk kapni megint.messze még a vége, de ez eddig teljesen kilátástalan az biztos
iktriad
1 hónapja
doug pederson ugy nyilatkozott mint aki mentálisan már teljesen kicsekkolt ebből a melóból
1 hónapja
shagi0206
10 921
idén már nem akartam játszani, de végül csak folytattam. Nem kellett volna 😀 Pedig alapvetően elég jók a csapataim, mind2 ligában top3 szerzett pont, és - ahogy lenni szokott - top2 bekapott pont.De miért megint Kmet? Faszomat azt, ez is ezen a héten hozza majd az egész éves csúcspontszámát, mikor ellenem van fantasyban.A fantasy öl és nyomorba dönt 20241013.rész
shagi0206
iktriad
1 hónapja
De miért megint Kmet? Faszomat azt, ez is ezen a héten hozza majd az egész éves csúcspontszámát, mikor ellenem van fantasyban.A fantasy öl és nyomorba dönt 20241013.rész
shagi0206
1 hónapja
De miért megint Kmet? Faszomat azt, ez is ezen a héten hozza majd az egész éves csúcspontszámát, mikor ellenem van fantasyban.1. Azért mert ügyes.
shagi0206
2. Azért, mert nálam van 😀
Műlt héten Moorenak IRL örültem, de fantasyben ellenem volt 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
shagi0206
10 921
Legerősebb mije? Nincs olyan poszt szerintem, ahol kiváltképp erősnek lehetne titulálni a csapatot. Vannak olyan egységek, amik átlagosak, meg vannak az alattiak. Hol van ez a csapat a Sacksonville kerettől?ez a Jags reménytelenPedig Shao szerint ez a Jags történetének legerősebb kerete - legalábbis ezt mondta szezon előtt. Ebből is látszik, hogy mennyire nem ért hozzá.
petey
iktriad
1 hónapja
Azt hiszem, ma ki fogunk kapni megint.
1 hónapja
De miért megint Kmet? Faszomat azt, ez is ezen a héten hozza majd az egész éves csúcspontszámát, mikor ellenem van fantasyban.ez már múlt idő 😊
shagi0206
1 hónapja
dioadam
597
középen rendszeresen senki nincs a Jags-nél egy futós irányító ellen..Ez megy egész szezonban, én konkrétan ma untam meg és nyomtam ki a tv-t...
Szesze