NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Chicago Bears - Jacksonville Jaguars
1 hónapja
casaubon
2 373
Ez a “zavarjuk ossze a rookie-t azzal, hogy mindig uresen hagyunk valakit” taktika nem nagyon mukodik.
1 hónapja
ez a Jags reménytelenPedig Shao szerint ez a Jags történetének legerősebb kerete - legalábbis ezt mondta szezon előtt. Ebből is látszik, hogy mennyire nem ért hozzá.
petey
1 hónapja
shagi0206
10 921
De miért megint Kmet? Faszomat azt, ez is ezen a héten hozza majd az egész éves csúcspontszámát, mikor ellenem van fantasyban.
1 hónapja
középen rendszeresen senki nincs a Jags-nél egy futós irányító ellen..
1 hónapja
Cisco és Antonio "gyere vissza Rayshawn Jenkins" Johnson. Egyik rosszabb idén, mint a másik. De ezzel a meccsel lejár Tasaun Gipson eltiltása, szóval remélem jövő héten már ő kezd Johnson helyett.kik a standard kezdő duó? Cisco és Savage? Vagy Savage inkább nb, és Johnson a másik kezdő? Nem mintha ő jó lenne...oluokun azért hiányzik középről rendesenAz meg a másik csoda, hogy Ventrell Miller jobb, mint Lloyd. Amúgy meg a safety játékunk idén siralmas, Cisco INT ma ide vagy oda.
Szesze
iktriad
shagi0206
1 hónapja
shagi0206
10 921
igen, határozottan nem szerettem azt sem. Mikor már azon is ki voltam akadva, hogy a PO-ban is azokat kell nézni 😀A Régi szép idők amikor a Pets meccsek mentek 😀Igen, tudom miért 😀"elképesztően nagy nfc rangadó, cowboys-lions" - hát, szerintem a cowboys durván ki fog szopni, de ok 😀A héten nincs. Tudod miért? mert Bye-on vannak. 😀
De legalább idén nincs chiefs tv-s meccs.
shagi0206
iktriad
shagi0206
Nomac
1 hónapja
Igen, de az a passz az előbb nagyon fájt. Még én is odaértem volna közel 50 évesen, igaz nem tudtam volna szerelni....Sziasztok! Eddig úgy mondanám, hogy egy driveot leszámítva nem változott semmi...Persze, hogy nem. Új OC kell.
csi77
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
A Régi szép idők amikor a Pets meccsek mentek 😀Igen, tudom miért 😀"elképesztően nagy nfc rangadó, cowboys-lions" - hát, szerintem a cowboys durván ki fog szopni, de ok 😀A héten nincs. Tudod miért? mert Bye-on vannak. 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
1 hónapja
shagi0206
10 921
Igen, tudom miért 😀"elképesztően nagy nfc rangadó, cowboys-lions" - hát, szerintem a cowboys durván ki fog szopni, de ok 😀A héten nincs. Tudod miért? mert Bye-on vannak. 😀
shagi0206
iktriad
1 hónapja
mortirolo
1 055
Sziasztok! Eddig úgy mondanám, hogy egy driveot leszámítva nem változott semmi...Persze, hogy nem. Új OC kell.
csi77
1 hónapja
shagi0206
10 921
kik a standard kezdő duó? Cisco és Savage? Vagy Savage inkább nb, és Johnson a másik kezdő? Nem mintha ő jó lenne...oluokun azért hiányzik középről rendesenAz meg a másik csoda, hogy Ventrell Miller jobb, mint Lloyd. Amúgy meg a safety játékunk idén siralmas, Cisco INT ma ide vagy oda.
Szesze
iktriad
1 hónapja
"elképesztően nagy nfc rangadó, cowboys-lions" - hát, szerintem a cowboys durván ki fog szopni, de ok 😀azért a giants-bengals szexinek nyilvánítása is elég erős 😊
shagi0206
1 hónapja
"elképesztően nagy nfc rangadó, cowboys-lions" - hát, szerintem a cowboys durván ki fog szopni, de ok 😀A héten nincs. Tudod miért? mert Bye-on vannak. 😀
shagi0206
1 hónapja
Sziasztok! Eddig úgy mondanám, hogy egy driveot leszámítva nem változott semmi...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
shagi0206
10 921
"elképesztően nagy nfc rangadó, cowboys-lions" - hát, szerintem a cowboys durván ki fog szopni, de ok 😀De legalább idén nincs chiefs tv-s meccs.
1 hónapja
oluokun azért hiányzik középről rendesenAz meg a másik csoda, hogy Ventrell Miller jobb, mint Lloyd. Amúgy meg a safety játékunk idén siralmas, Cisco INT ma ide vagy oda.
Szesze
1 hónapja
oluokun azért hiányzik középről rendesen
1 hónapja
mortirolo
1 055
A másodikra való középső futás után már tudtam, hogy vége. Ez Waldron. Véletlenül sem azt hívja, ami megy.ilyenkor sokszor jön a hosszú passz, nem volt a hívással semmi gond, simán meg kellett volna dobni Moore-nak, max hosszú lehet, de ilyen löbbölt szar, az nagy hibajó szar passz voltAz biztos, főleg úgy, hogy szükség sem volt rá 2. és 1 után.
Szesze
mortirolo
Szesze
1 hónapja
ilyenkor sokszor jön a hosszú passz, nem volt a hívással semmi gond, simán meg kellett volna dobni Moore-nak, max hosszú lehet, de ilyen löbbölt szar, az nagy hibajó szar passz voltAz biztos, főleg úgy, hogy szükség sem volt rá 2. és 1 után.
Szesze
mortirolo
1 hónapja
hát nincs valami eget rengető színvonal az biztos 😊Alsóházi rangadó.
Szesze
1 hónapja
Kampman
28 290
hát nincs valami eget rengető színvonal az biztos 😊Nem is lehetett számítani rá.
Szesze
1 hónapja
shagi0206
10 921
hát nincs valami eget rengető színvonal az biztos 😊hát az nincs. Nem a semmiért kezdtem el játszani h3-mal 😀
Szesze
1 hónapja
hát nincs valami eget rengető színvonal az biztos 😊