Chicago Bears - New York Giants
25 napja
Mintha direkt csinálnák
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
gillan is takarodhatÉn tőle még igazán jót sosem láttam, ellenben sok szart. Évek óta nem értem miért van rosteren.
jusssipekka
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
25 napja
Daboll jöhetne ezzel a buzi punterrel együtt kocsival haza
25 napja
vegre a kicker nem hibazik erre a punter nyom egy kurva szar meccset
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
25 napja
Utána short punt, ahogy kell.Kezdésnek sack RW-n, 3 and outNe aggódj, még is tesszük, mint mindigEzt csak ti ronthatjátok el.Jövünk fel.Nem mintha megérdemelnénk a győzelmet, de háthaSzerintem innen sima most már nektek
csi77
Zet
csi77
Haba
Zet
25 napja
gillan is takarodhat
25 napja
🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Wilson az ilyenekből élt régebben, simán kiszaladva.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
25 napja
Remélem, ezúttal Mara tényleg kirúgja majd Daboll-t az úton visszafele
25 napja
Kezdésnek sack RW-n, 3 and outNe aggódj, még is tesszük, mint mindigEzt csak ti ronthatjátok el.Jövünk fel.Nem mintha megérdemelnénk a győzelmet, de háthaSzerintem innen sima most már nektek
csi77
Zet
csi77
Haba
25 napja
most az utolso negyedben, nagyon.mondjuk ennel a Williams futas playnel volt minden, holding, block in the back dehat minek bedobni ezeket ...Hazai pálya. Ritkán kapjuk meg, általában nagyon nem.
csebi
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
25 napja
Ne aggódj, még is tesszük, mint mindigEzt csak ti ronthatjátok el.Jövünk fel.Nem mintha megérdemelnénk a győzelmet, de háthaSzerintem innen sima most már nektek
csi77
Zet
csi77
25 napja
Ezt csak ti ronthatjátok el.Jövünk fel.Nem mintha megérdemelnénk a győzelmet, de háthaSzerintem innen sima most már nektek
csi77
Zet
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
25 napja
mondjuk ennel a Williams futas playnel volt minden, holding, block in the back dehat minek bedobni ezeket ...Hazai pálya. Ritkán kapjuk meg, általában nagyon nem.
csebi
Hajrá Bad Bones!
25 napja
Jövünk fel.Nem mintha megérdemelnénk a győzelmet, de háthaSzerintem innen sima most már nektek
csi77
25 napja
Jövünk fel.Nem mintha megérdemelnénk a győzelmet, de hátha
Hajrá Bad Bones!
25 napja
mondjuk ennel a Williams futas playnel volt minden, holding, block in the back dehat minek bedobni ezeket ...
25 napja
2:20 alatt kaptunk egy TD-t.
25 napja
meg azon h vajon tudjuk-e sackelni WilliamstSikerül leolvadnunk 6 perc alatt megint?Csak a Bearsen múlik
Zet
ozibozi
25 napja
Könyörgöm vigyük már le Calebez ha odaérünk
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
25 napja
Mondjuk a bírók is elmehetnek a picsába.mondjuk ez az volt
Zet
25 napja
Mondjuk a bírók is elmehetnek a picsába.
25 napja
Sikerül leolvadnunk 6 perc alatt megint?benne van
Zet
25 napja
Sikerül leolvadnunk 6 perc alatt megint?