Cincinnati Bengals - Buffalo Bills
több mint 1 éve
G.P.
420
Vagy bárki ellen. Van még két Vasas 1-1 Browns Ravens ti meg a Kansas ami 3 ponton belüli lehet ide vagy oda. Kilenc meccsből hat. A maradék három a ha szarul játszunk megvernek ha nem jól megverjük öket. Minessota Colts HustonEz most két faszság volt a javunkra. Majd a Kansas ellen kompenzáljákKompenzálják inkább majd ellenünk. 😉
G.P.
iktriad
több mint 1 éve
Hungarian Bill
1 539
Időkéréssel a tarsolyban hagyjuk szépen lepörögni az órát punt formációban, ahelyett, hogy mondjuk 0:03-nál kikérjük az időt, és megpróbáljunk egy Hail Maryt a félidő végén.#justmcdermottthings
Persze, a bírók sincsenek a helyzet magaslatán, de az edzői stáb már megint a szopórolleren van.
több mint 1 éve
Ez most két faszság volt a javunkra. Majd a Kansas ellen kompenzáljákKompenzálják inkább majd ellenünk. 😉
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Ez most két faszság volt a javunkra. Majd a Kansas ellen kompenzálják
több mint 1 éve
Elit TE játék a Bengalstól, ahogy mindenki várt.
több mint 1 éve
Sample mint a villám.Utoljára tán Hubbard futott ilyen gyorsan a célterület felé, januárban a hollók ellen.
több mint 1 éve
Könnyen jött(?), könnyen ment. Pedig Burrow a vérét adta ezért a drivért.
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Év edzője 😃Előnyben pont középen a Buffalo ellen rúgni kell a második negyed közepén.Tudta Taylor, hogy Allen visszaadja hamar. 😀
G.P.
iktriad
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
G.P.
420
Előnyben pont középen a Buffalo ellen rúgni kell a második negyed közepén.
több mint 1 éve
Első két driveban hét különböző játékos kapott el passzt.
több mint 1 éve
G.P.
420
És kedvenc rookie elkapóm még IR en
több mint 1 éve
G.P.
420
Nálad mögötte. 😁Pont ezért szurkolnak a Billsnek. Ha egészséges nálam Burrow ott van közvetlenül Mahomes mögött a QB rangsorbanNagyon pörög ez a Cincy O. Szerintem a komplett AFC most a Billsnek drukkol.Vagy Joe Burrowtol tart
iktriad
G.P.
iktriad
több mint 1 éve
Pont ezért szurkolnak a Billsnek. Ha egészséges nálam Burrow ott van közvetlenül Mahomes mögött a QB rangsorbanNagyon pörög ez a Cincy O. Szerintem a komplett AFC most a Billsnek drukkol.Vagy Joe Burrowtol tart
iktriad
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Nagyon pörög ez a Cincy O. Szerintem a komplett AFC most a Billsnek drukkol.Vagy Joe Burrowtol tart
iktriad
több mint 1 éve
Nagyon pörög ez a Cincy O. Szerintem a komplett AFC most a Billsnek drukkol.
több mint 1 éve
Ez meg átlagos Bills fan vs asztal drive volt. 😀
több mint 1 éve
Ezért működött. 😀A liga messze legszarabb TE felhozatalával ez minimum merész3 TE játék. Egy driveban. Mi történtScriptelt drive. 😀
G.P.
iktriad
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
A liga messze legszarabb TE felhozatalával ez minimum merész3 TE játék. Egy driveban. Mi történtScriptelt drive. 😀
G.P.
iktriad
több mint 1 éve
3 TE játék. Egy driveban. Mi történtScriptelt drive. 😀
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
3 TE játék. Egy driveban. Mi történt
több mint 1 éve
Forró kés vs vaj.