Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
Nem megy a játék, úgy osztod az int-eket mint kislány a szórólapot, de bedobod a triple coverage-be 😀 hihetetlen ez a srác tényleg
Liverpool Fc
több mint 10 éve
danke sőn.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
nem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessen
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
egybk. ha most videózás után visszafújták volna és fumble, akkor mi a helyzet az offside büntivel?Joey TribbianiMivel Cincy-é nme lehetett volna a labda mert ők szabálytalankodtak, TD sem lehet mert akkor nem fumble, szóval szerintem Browns jön, de nem tudom hanyadik down.
több mint 10 éve
egybk. ha most videózás után visszafújták volna és fumble, akkor mi a helyzet az offside büntivel?Joey Tribbiani1st down, Browns
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gergogergo
246
West most Crowell-el együtt elmondhat egy misét 😊 mindhárom futónk TD-vel, kemény 😊
több mint 10 éve
egybk. ha most videózás után visszafújták volna és fumble, akkor mi a helyzet az offside büntivel?
több mint 10 éve
nekem csilivili kép kelleneSide judge annak számít nem ?Sixo67Ez még akkor is TD , ha soccer szabályok szerint teljes terjedelmével át kellett volna mennie a labdának.Sixo67és hol a gólbíró?baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Side judge annak számít nem ?Ez még akkor is TD , ha soccer szabályok szerint teljes terjedelmével át kellett volna mennie a labdának.Sixo67és hol a gólbíró?baggio
több mint 10 éve
Ez még akkor is TD , ha soccer szabályok szerint teljes terjedelmével át kellett volna mennie a labdának.Sixo67és hol a gólbíró?
---
több mint 10 éve
Ez még akkor is TD , ha soccer szabályok szerint teljes terjedelmével át kellett volna mennie a labdának.
több mint 10 éve
mit hááátoznak? sima tdbaggioAzt én sem értettem.
Jobban örültem volna egy Joe Thomas TD-nek.
több mint 10 éve
sima td.
több mint 10 éve
mit hááátoznak? sima td
---
több mint 10 éve
Barnidge > Cameron.
több mint 10 éve
Sosem késő elkezdeni, de ahhoz kéne szerezni pár kurvát meg szőrmés cuccokat meg sétáló botot.azt hittem nagy p.i.m.p. vagyHöricsak ha futtatod a csatornámatHöriAmikor még otthon laktam egy kutyát nem sikerült megfuttatnom, szerinted egy csatornát sikerülne?Sixo67
több mint 10 éve
Hard Knocksban nem ilokázták vagy rosszul emlékszem?Iloka nem iloka hanem ájloka?Sixo67igen.
mint Ájupáti vagy ÁjovaHöri
több mint 10 éve
azt hittem nagy p.i.m.p. vagycsak ha futtatod a csatornámatHöriAmikor még otthon laktam egy kutyát nem sikerült megfuttatnom, szerinted egy csatornát sikerülne?Sixo67
több mint 10 éve
csak ha futtatod a csatornámatHöriAmikor még otthon laktam egy kutyát nem sikerült megfuttatnom, szerinted egy csatornát sikerülne?
több mint 10 éve
Iloka nem iloka hanem ájloka?Sixo67igen.
mint Ájupáti vagy Ájova
több mint 10 éve
Crowell megkockázat egy fumble-t, nem akarja, hogy elhozzuk 1. körért