Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
kihasználva a nagy izgalmakat, szerintetek vasárnap a 19.00-es idősávban mit válasszak?Bills - Chiefs-en több South Carolina játékos lesz, én azt javaslom !
Lions-Phins v. Bills-Chiefs? A többi nem hozott most hirtelen lázba. (Attól hogy GB fan vagyok ne legyen egyértelmű a Lions)
Mind két meccset a legszorosabbak közé teszem.balazs799
több mint 10 éve
kihasználva a nagy izgalmakat, szerintetek vasárnap a 19.00-es idősávban mit válasszak?c8
Lions-Phins v. Bills-Chiefs? A többi nem hozott most hirtelen lázba. (Attól hogy GB fan vagyok ne legyen egyértelmű a Lions)
Mind két meccset a legszorosabbak közé teszem.balazs799
több mint 10 éve
Valóban. 😊Joe ThomasHöriAz a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampman2007-ben közel voltak hozzá. Csak egymás elleni eredménnyel maradtak le a csoportelsőségről és így a PO-ról is 10-6-tal.
De abból a csapatból már nyilván nincs senki most. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kihasználva a nagy izgalmakat, szerintetek vasárnap a 19.00-es idősávban mit válasszak?Lions-Phins v. Bills-Chiefs? A többi nem hozott most hirtelen lázba. (Attól hogy GB fan vagyok ne legyen egyértelmű a Lions)
Mind két meccset a legszorosabbak közé teszem.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
akkor igencsak félreértelmezted :pláttam, hát mit ne mondjak beleillik a mai magyar foci összképébe hogy beszól a tulaj a csatornának... viccdavemayer
erre a soccer topicban kaphatod meg a választ 😊baggio
szerinted az nfl nem szólna be egy kommentátornak, ha az pikírt megjegyzéseivel ócsárolná a ligát?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kellen Winslow meg Braylon Edwards is kb.Derek Anderson évekig abból az egy szezonjából élt 😀KampmanAz a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampman2007-ben közel voltak hozzá. Csak egymás elleni eredménnyel maradtak le a csoportelsőségről és így a PO-ról is 10-6-tal.
több mint 10 éve
Szóval már te is érzed, hogy a Texans fogja idén a csoportot nyerni,oké, csak a Texans ellen se essenek vissza.fogják, ez egy nagy győzelem, akármennyire fogalmatlan is a CincyKampmanhihetetlenül hype-olni fogják őketKampman😀😀 hát perszeHöri
Brady Backup Bowl O_OHöri
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Derek Anderson évekig abból az egy szezonjából élt 😀Az a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampman2007-ben közel voltak hozzá. Csak egymás elleni eredménnyel maradtak le a csoportelsőségről és így a PO-ról is 10-6-tal.
több mint 10 éve
Joe ThomasAz a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampman2007-ben közel voltak hozzá. Csak egymás elleni eredménnyel maradtak le a csoportelsőségről és így a PO-ról is 10-6-tal.
több mint 10 éve
Az a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampmanvan elég PO-t megjárt vet. a csapatban, nem lesz gond. De én nem számítok nagy hypera.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
oké, csak a Texans ellen se essenek vissza.fogják, ez egy nagy győzelem, akármennyire fogalmatlan is a CincyKampmanhihetetlenül hype-olni fogják őketKampman😀😀 hát perszeHöri
Brady Backup Bowl O_O
több mint 10 éve
láttam, hát mit ne mondjak beleillik a mai magyar foci összképébe hogy beszól a tulaj a csatornának... viccerre a soccer topicban kaphatod meg a választ 😊baggioja sorry én amerikai streamet nézek 😊Ricsi szavait interpretáltam a közvetítésről :pbaggioha látnánk egy jó bengalst és egy jobb brownst akkor ez igaz is lenne de itt most nem erről van szódavemayernem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessendavemayerezért szép az nfl, mindig meg lehet fordítani a narratívát, hogy pozitív legyen: azért nincs árnyékuk, mert a Browns ilyen fényesen ragyog!baggio
ezt amúgy annyira bírom amikor így fogalmaz, miért nem lehet megmondani mi történik valójában?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampman2007-ben közel voltak hozzá. Csak egymás elleni eredménnyel maradtak le a csoportelsőségről és így a PO-ról is 10-6-tal.
De abból a csapatból már nyilván nincs senki most. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őketKampmanÉn már hetek óta hype-olom őket, weekly pick'em-be is őket raktam mára !
több mint 10 éve
Kampman
28 290
fogják, ez egy nagy győzelem, akármennyire fogalmatlan is a Cincyhihetetlenül hype-olni fogják őketKampman😀😀 hát perszeHöri
több mint 10 éve
erre a soccer topicban kaphatod meg a választ 😊ja sorry én amerikai streamet nézek 😊Ricsi szavait interpretáltam a közvetítésről :pbaggioha látnánk egy jó bengalst és egy jobb brownst akkor ez igaz is lenne de itt most nem erről van szódavemayernem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessendavemayerezért szép az nfl, mindig meg lehet fordítani a narratívát, hogy pozitív legyen: azért nincs árnyékuk, mert a Browns ilyen fényesen ragyog!baggio
ezt amúgy annyira bírom amikor így fogalmaz, miért nem lehet megmondani mi történik valójában?davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ja sorry én amerikai streamet nézek 😊Ricsi szavait interpretáltam a közvetítésről :pbaggioha látnánk egy jó bengalst és egy jobb brownst akkor ez igaz is lenne de itt most nem erről van szódavemayernem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessendavemayerezért szép az nfl, mindig meg lehet fordítani a narratívát, hogy pozitív legyen: azért nincs árnyékuk, mert a Browns ilyen fényesen ragyog!baggio
ezt amúgy annyira bírom amikor így fogalmaz, miért nem lehet megmondani mi történik valójában?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Az a jó kérdés, hogy a Browns vajon hogy fog megbirkózni azzal a feszültséggel, hogy kb 25 év után először most legalább egy hétig hihetetlenül hype-olni fogják őket
több mint 10 éve
Ricsi szavait interpretáltam a közvetítésről :pha látnánk egy jó bengalst és egy jobb brownst akkor ez igaz is lenne de itt most nem erről van szódavemayernem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessendavemayerezért szép az nfl, mindig meg lehet fordítani a narratívát, hogy pozitív legyen: azért nincs árnyékuk, mert a Browns ilyen fényesen ragyog!baggio
---
több mint 10 éve
ha látnánk egy jó bengalst és egy jobb brownst akkor ez igaz is lenne de itt most nem erről van szónem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessendavemayerezért szép az nfl, mindig meg lehet fordítani a narratívát, hogy pozitív legyen: azért nincs árnyékuk, mert a Browns ilyen fényesen ragyog!baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mindig is mondtam, hogy Haden a liga 2. legjobb cornere Stephon Gilmore után.
több mint 10 éve
Ez a Cincy darabjaira hullott a bye week utánra.
több mint 10 éve
nem lehet azt mondani hogy a cincy árnyéka önmagának mert ahhoz az is kéne hogy valami árnyékot vessendavemayerezért szép az nfl, mindig meg lehet fordítani a narratívát, hogy pozitív legyen: azért nincs árnyékuk, mert a Browns ilyen fényesen ragyog!
---