Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
Azt hittem, hogy már vagy 21-0 a Brownsnak, jól tartja magát a Bengals ahhoz képest, hogy mennyire nem annyira jók ma.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Manziel vs McCarron csata, pláne a CBS-en, mennyi ncaa-s bejátszás lehetett volna...baggiomajd jövőre
több mint 10 éve
Manziel vs McCarron csata, pláne a CBS-en, mennyi ncaa-s bejátszás lehetett volna...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
és ilyenkor sérült AJ McCarron 😥HöriSokat mutatnák kamerával az biztos , de hogy be nem küldenék...
több mint 10 éve
Kampman
28 290
félreértetted, de nem baj 😀te mondtad, hogy valamilyen pista vagyok 😀KampmanÉn Ik-re mondtam, de te mintha magadra akartad volna vállalni a Pista szerepét.Sixo67
több mint 10 éve
te mondtad, hogy valamilyen pista vagyok 😀KampmanÉn Ik-re mondtam, de te mintha magadra akartad volna vállalni a Pista szerepét.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
te mondtad, hogy valamilyen pista vagyok 😀Fuh hallod ez a mondat elég bonyolultra sikeredet. @)Sixo67Ha igent válaszolok, az azt jelenti, hogy valójában én vagyok iktriad egyik hasadt személyisége a sok közül?KampmanAkkor te voltál az a Pista?Sixo67Iktriad már Pista néven írogat a Sport TV-nek.Sixo67isteni szerencse, hogy te mindig itt vagy, hogy lebuktasd 😀Kampman
több mint 10 éve
Fuh hallod ez a mondat elég bonyolultra sikeredet. @)Ha igent válaszolok, az azt jelenti, hogy valójában én vagyok iktriad egyik hasadt személyisége a sok közül?KampmanAkkor te voltál az a Pista?Sixo67Iktriad már Pista néven írogat a Sport TV-nek.Sixo67isteni szerencse, hogy te mindig itt vagy, hogy lebuktasd 😀Kampman
több mint 10 éve
Lanning Gamecocks. Valaki örülHöriJövőre megy hozzátok vagy Tennesse-be.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Ha igent válaszolok, az azt jelenti, hogy valójában én vagyok iktriad egyik hasadt személyisége a sok közül?Akkor te voltál az a Pista?Sixo67Iktriad már Pista néven írogat a Sport TV-nek.Sixo67isteni szerencse, hogy te mindig itt vagy, hogy lebuktasd 😀Kampman
több mint 10 éve
Akkor te voltál az a Pista?Iktriad már Pista néven írogat a Sport TV-nek.Sixo67isteni szerencse, hogy te mindig itt vagy, hogy lebuktasd 😀Kampman
több mint 10 éve
Utána akarok valamikor nézni, érdekel ez a DB-ekekn lévő QB rating. Köszönöm!Höri akartalak már amúgy kérdezni, hogy nfl.com-ról szoktátok szedni azokat a statisztikát, hogy 1-1 DB-nél milyen az ellene játszó QB-k ratingje, rádobott labdák elkapott százaléka stb, vagy valami más oldalon vannak-e ezek fenn?balazs799PFF, Rotoworld, Twitter, mikor épp mi írja.
én az NFL.com-ot sose olvasomHöri
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Iktriad már Pista néven írogat a Sport TV-nek.Sixo67isteni szerencse, hogy te mindig itt vagy, hogy lebuktasd 😀
több mint 10 éve
Höri akartalak már amúgy kérdezni, hogy nfl.com-ról szoktátok szedni azokat a statisztikát, hogy 1-1 DB-nél milyen az ellene játszó QB-k ratingje, rádobott labdák elkapott százaléka stb, vagy valami más oldalon vannak-e ezek fenn?balazs799PFF, Rotoworld, Twitter, mikor épp mi írja.
én az NFL.com-ot sose olvasom
több mint 10 éve
Höri akartalak már amúgy kérdezni, hogy nfl.com-ról szoktátok szedni azokat a statisztikát, hogy 1-1 DB-nél milyen az ellene játszó QB-k ratingje, rádobott labdák elkapott százaléka stb, vagy valami más oldalon vannak-e ezek fenn?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
mekkora holding volt a visszahordásnál, jóégés nem is arra dobták be a zászlót 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
direkt megnezte hol a LOS...erre atszalad rajta, aztan eldobja.szerintem összekeverte a 20 yardos vonallal 😊 (és elfelejtette az előtte levő büntetést)
pazarxtaki
---
több mint 10 éve
simaaa.ja, a szokásos Browns bullying (Y)Höria Bengals-t le kéne léptetni technikai KO-val.egyszerűen ennyire jók vagyunk.Joey Tribbiani
ez eddig nulla áthúzvaHöri
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Legalább nem picksix-et dobott Dalton, az is valami.Sixo67illegal forward interception pass.
mindennek a teteje 😀😀😀