Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha nincs Newhouse blokk az a baj, ha meg van az a gond
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Muhaha, NFC Eastbe a Bengals-t!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
gergogergo
246
Haden,mint az Oakland ellen 😀
több mint 10 éve
interception!Höriez már inception 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
interception!Hörifumbleption!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jók a safetyk, na
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
hot potato 😀😀
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Dalton még csak egyszer adta elEbben mi az upset? :-/Sixo67Az elmúlt hetekben el is felejtettem ,hogy milyen egy igazi TNF, ma úgy néz ki emlékeztetnek rá a felek.Sixo67ez a mai nem tipikus mert upset eredmény vanHöri
több mint 10 éve
Kurta sokat kell a Browns játékosainak inni a szünetben.Crowell újra a fedélzeten 😊 Meglepően jók vagyunk eddig, csak így tovább!gergogergohogy lesz igy dontetlen?xtaki
több mint 10 éve
Ebben mi az upset? :-/Az elmúlt hetekben el is felejtettem ,hogy milyen egy igazi TNF, ma úgy néz ki emlékeztetnek rá a felek.Sixo67ez a mai nem tipikus mert upset eredmény vanHöri
több mint 10 éve
Az elmúlt hetekben el is felejtettem ,hogy milyen egy igazi TNF, ma úgy néz ki emlékeztetnek rá a felek.Sixo67ez a mai nem tipikus mert upset eredmény van
több mint 10 éve
Jags ellen minden QB-nek rossz meccse van, nem lehet ez alapján megítélni.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Crowell újra a fedélzeten 😊 Meglepően jók vagyunk eddig, csak így tovább!gergogergohogy lesz igy dontetlen?
több mint 10 éve
Az elmúlt hetekben el is felejtettem ,hogy milyen egy igazi TNF, ma úgy néz ki emlékeztetnek rá a felek.
több mint 10 éve
gergogergo
246
Crowell újra a fedélzeten 😊 Meglepően jók vagyunk eddig, csak így tovább!
több mint 10 éve
Dalton elkezdhetne játszani...davemayerMaddenbe már azt mondják jól tolja
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Dalton elkezdhetne játszani...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Crow visszatért végre !
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Kampman
28 290
elkezdtem hallgatni, aztán elaludtam rajta, bocsjövőre Johnny már Tampában lesz, megmondtam a podcastbe'HöriManziel vs McCarron csata, pláne a CBS-en, mennyi ncaa-s bejátszás lehetett volna...baggiomajd jövőreKampman
több mint 10 éve
jövőre Johnny már Tampában lesz, megmondtam a podcastbe'Manziel vs McCarron csata, pláne a CBS-en, mennyi ncaa-s bejátszás lehetett volna...baggiomajd jövőreKampman
több mint 10 éve
gergogergo
246
Egyelőre jobban néz ki a futás,mint az elmúlt pár meccsen.
több mint 10 éve
Mikor visszatérne a reményem a fantasyba hogy ismét lesz egy A.J. Greenem, akkor Dalton gyorsan letöri, bár Bradford, Foles, Pita, Cruz, R. Mathews elvesztése után azért nem volt túl nagy az a remény 😀
Liverpool Fc