Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
na jó, innen nem lehet visszajönni.maximum ha Hoyer pick6okat dobál
több mint 10 éve
"nem lehetne kevesebb"Nem tehet róla, hogy nem néz South Carolina - Georgia meccseket. De pl 3 éve a Michigan-nek az ilyent megadták ellenük az Outbback Bowl-on, 20 centi hiányzik, oszt a hülye bíró meg "FIRSTDOWN" !
sixo mit gondolsz erről? :pbaggio
több mint 10 éve
"nem lehetne kevesebb"sixo mit gondolsz erről? :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gergogergo
246
Elmúlt 3 meccsünkhöz képest a játékunk mondhatni parádés, persze ehhez kell Dalton is. Jót tesz nekünk az, ha papíron nem mi vagyunk a meccs esélyese.
több mint 10 éve
Ez egyelőre rémálom... Na de majd a második félidő! 😊rizanjnnagyon hiányzol a nézőtérről
több mint 10 éve
Pontosan. Sima Wake Forest remélem, és felgyújtják a Clemson buszt is közben.Átkapcsoltam a másikra csak | az a baj, hogy a Sport1es meccs is sima. | Sixo67a sport1-en megy a Clemson @ Wake Forest?baggio
több mint 10 éve
Átkapcsoltam a másikra csak | az a baj, hogy a Sport1es meccs is sima. | Sixo67a sport1-en megy a Clemson @ Wake Forest? | ráadásul nem is sima |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
rizanjn
282
Ez egyelőre rémálom... Na de majd a második félidő! 😊
több mint 10 éve
Átkapcsoltam a másikra csak | az a baj, hogy a Sport1es meccs is sima. |
több mint 10 éve
xD"They're booing Andy Dalton... but I don't see anybody open." -- Phil Simms, as NFLN shows replay of AJ Green completely wide open.
---
több mint 10 éve
Kampman
28 290
csak egy nagyon kicsit fütyülik ki őket
több mint 10 éve
eddig parádé
---
több mint 10 éve
Daltonnak lassan annyi passzkísérlete lesz, mint yardja.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
igazából ez a meccs sokkal nagyobb poén lehetett még azokban az időkben, amikor a Bengals logója és meze is pont ugyanolyan volt mint a Browns-éKb, mint egy Diósgyőr vs Loki.
Kampman
több mint 10 éve
Kampman
28 290
igazából ez a meccs sokkal nagyobb poén lehetett még azokban az időkben, amikor a Bengals logója és meze is pont ugyanolyan volt mint a Browns-étöbb mint 10 éve
Hogy nekünk nincs ilyen fegyverünk Cox-ért cserébe a Jagsnek ...bosszúból Cedric BensonértKampmanNewhouse remekelKampmanNagyon haragudhattatok a Bengals, hogy rászabadítottátok.Sixo67
több mint 10 éve
Kampman
28 290
bosszúból Cedric BensonértNewhouse remekelKampmanNagyon haragudhattatok a Bengals, hogy rászabadítottátok.Sixo67
több mint 10 éve
Newhouse remekelKampmanNagyon haragudhattatok a Bengals, hogy rászabadítottátok.
több mint 10 éve
Newhouse helyére lassan Tanner Hawkinson is beállhatna, rosszabb nem lehet
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Newhouse remekel
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
OFF: ezt a wc weekendet szeretném én most elkerülni ezért kell szednem a pirulákat
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
mi pont ezért rúgtuk ki Lovie-t egy 10-6-os szezon után (!) mert lehetett látni hogy nem képes a fejlődésre, megrekedt. Ez a Bengalsra különösen igaz ha megnézzük h ezzel az emberrel hányszor jutottak PO-ba és hogy ott hány meccset nyertek. Én legkésőbb tavaly kirúgtam volna amikor már hazai pályán sem sikerült megnyerni legalább 1 PO meccset. Idén mi fog változni? ott lesznek a PO-ban aztán kizúgnak ugyanúgy, ha a SB a cél kb ugyanolyan esélyekkel indulnak mint a bears, annyi különbséggel h ők tovább jutnak általában az úton. Inkább egy nfc döntő 5 évente mint zsinórban 4 wc weekend búcsú.Ennek az lett volna a lényege, hogy fura ezt egy Chicago szurkoló szájából hallani.Sixo67meg a Jaguars, de nem ez a lényeg, hanem hogy Lewis eddigi karrierje alatt csak 4 csapat nem jutott el addig, mint őbaggioBears se ma volt ott, és idén se nagyon lesznek ott.Sixo67mióta a Bengals Marvin Lewis-szal először bejutott, csak az Oakland, a Cleveland és a Buffalo nem járt ottbaggioekkora égést... kész. Aztán megint hoznak 3 necces meccset, bejutnak a PO-ba ahol egyből kizúgnak. Nem unják még ezt Cinciben? ebből sokkal többet ki lehetne hoznidavemayerSokan szeretnének egyáltalán a PO-ban bejutni 😊Sixo67
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ilyenkor érzem magam veteránnak mikor egyeseknek gondolkodni kell, hogy ki mikor volt playoffban, én meg itt eredménykövetőztem mindegyik alatt :pHörién is kb 2006 óta követem a sportot, kb 2010 óta aktívan, de az eredménykövető nem mindig vonz 😀
bár a szakmázgatások zseniálisok voltak 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!