Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
Hendo mér nem jön vissza. Hayden is szar. Burrownak ott a terített asztal.
több mint 4 éve
dr_najo
154
Az idei első 3 meccsen azt vettem észre, hogyha elkezdek borozni meccsnézés közben, akkor feljavul a Jaguars 😀Ezzel én is így vagyok. 🍷🍷🍷
Jelentem: kinyitottam egy üveggel 😀
dioadam
GO JAGS!!!
Dr NaJó
több mint 4 éve
Az idei első 3 meccsen azt vettem észre, hogyha elkezdek borozni meccsnézés közben, akkor feljavul a Jaguars 😀Az alkohol jótékony hatásai. 😊
Jelentem: kinyitottam egy üveggel 😀
dioadam
több mint 4 éve
dioadam
597
Az idei első 3 meccsen azt vettem észre, hogyha elkezdek borozni meccsnézés közben, akkor feljavul a Jaguars 😀Jelentem: kinyitottam egy üveggel 😀
több mint 4 éve
Most nagyon kellett volna 1 vagy 2 időkérés. Legalább vezetünk.
több mint 4 éve
És Tuat meg Love-ot még nem is láttuk.Amúgy az idei class eddig jobbnak néz ki, mint márciusban. A GM játékban enyém a Colts és Luck visszavonulása után QB kényszerben voltam, feltrade árán húztam be Herbertet. Nagyot fanyalogva, de muszáj volt. Erre úgy játszik mint egy NFL irányító ő is. 😊Nagyon félkész még ez a Bengals, de Burrow-val basszus ászt húztak. Ha nem rontják el, ez a gyerek elit irányító lesz.Reméljük sikeresebb lesz mint a Carson Palmer project.
peterk2005
iktriad
peterk2005
több mint 4 éve
Amúgy az idei class eddig jobbnak néz ki, mint márciusban. A GM játékban enyém a Colts és Luck visszavonulása után QB kényszerben voltam, feltrade árán húztam be Herbertet. Nagyot fanyalogva, de muszáj volt. Erre úgy játszik mint egy NFL irányító ő is. 😊Nagyon félkész még ez a Bengals, de Burrow-val basszus ászt húztak. Ha nem rontják el, ez a gyerek elit irányító lesz.Reméljük sikeresebb lesz mint a Carson Palmer project.
peterk2005
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nagyon félkész még ez a Bengals, de Burrow-val basszus ászt húztak. Ha nem rontják el, ez a gyerek elit irányító lesz.Reméljük sikeresebb lesz mint a Carson Palmer project.
peterk2005
több mint 4 éve
Van 50 másodpercünk 0 időkéréssel és a Bengals kezdi a 2. félidőt.
több mint 4 éve
Nagyon félkész még ez a Bengals, de Burrow-val basszus ászt húztak. Ha nem rontják el, ez a gyerek elit irányító lesz.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
dr_najo
154
Vissza akarom Lambot. Egy 32 yardos FG-nél is izgulni kell, hogy bemegy...Lehet ez még Rózsás meccs! Legalább átesett a tűzkeresztségen.
iktriad
GO JAGS!!!
Dr NaJó
több mint 4 éve
Vissza akarom Lambot. Egy 32 yardos FG-nél is izgulni kell, hogy bemegy...
több mint 4 éve
dr_najo
154
Még csak kezd... 😉Kezd a D is belejönni. Csak így tovább!Attól még messze vagyunk. Az, hogy nincs sackünk Burrown még, elég gáz. Hátul meg Claybrooks meg Sidney Jones van bent CB-ben, Wingard meg FS-ben.
GO JAGS!!!
dr_najo
iktriad
Dr NaJó
több mint 4 éve
Kezd a D is belejönni. Csak így tovább!Attól még messze vagyunk. Az, hogy nincs sackünk Burrown még, elég gáz. Hátul meg Claybrooks meg Sidney Jones van bent CB-ben, Wingard meg FS-ben.
GO JAGS!!!
dr_najo
több mint 4 éve
Myles Jack úgy játszik, mint amilyen fizetést kapott. Legjobb Jags védő idén kilométerekkel. Bocsi eredeti jó Josh Allen.
több mint 4 éve
MYLES!!!!!
több mint 4 éve
Hendonak vállsérülése van. Nem kéne a legjobb CB-nknek kiállnia a partiból.
több mint 4 éve
Azt hittem kint volt, de nem. Szép volt Chark!
több mint 4 éve
Szép passz, Chark meg gyönyörűen tartotta bent a labdát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó ez Burrow-Boyd páros!Fák, visszavonták 😐
több mint 4 éve
Burrow odarakta, Kár azért a holdingért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz