Cincinnati Bengals - Miami Dolphins
több mint 3 éve
Tua? Non.
több mint 3 éve
hát legyenek má csendbe a fanok hát nem lehet igy játszani😀
több mint 3 éve
Már írtam volna, h eddig Burrown sehol a nyomás, ez idén eddig szerintem rekord snap szám 😀nyomás majd a második félidőben érkezik meg amikor leállunk a zero blittzel és inkább csak 4-el megyünk. story of the year so far
shagi0206
több mint 3 éve
már az ace ventura óta majami szurker vagyokés ezért szurkol nekünk, hogy ne mondhassuk rá később h csak divatból ugrott a mia bandwagonrasuper bowlt kell nyerni, nem 4. heti tabellát vezetni 😀na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb
Kúrfürst briareos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Már írtam volna, h eddig Burrown sehol a nyomás, ez idén eddig szerintem rekord snap szám 😀
több mint 3 éve
tyrone elkapta volnapedig nagyon nagy trükk volt, hogy Hill állt fel futónak, Edmonds meg a helyére 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
és ezért szurkol nekünk, hogy ne mondhassuk rá később h csak divatból ugrott a mia bandwagonrasuper bowlt kell nyerni, nem 4. heti tabellát vezetni 😀na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Edmonds, hát ezt tanították neked a Fordham-en?Ezt a sivatagban tanulta 😀
iktriad
több mint 3 éve
super bowlt kell nyerni, nem 4. heti tabellát vezetni 😀na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Edmonds, hát ezt tanították neked a Fordham-en?
több mint 3 éve
tyrone elkapta volna
több mint 3 éve
Tuanon is the only truth, succumb hereticna gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 3 éve
newton sokszor brutál szettekben tolta, de a személyisége elviselteNeki az is jól állt.A topánkás, félig rövidnadrágos, csicsás öltönnyel, vmi ribis kalappal?Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kampman
shagi0206
Na de komolyan, kéne ide is valami NBA dress code 😀
Kampman
burrownak is voltak már kurva pimp szettjei, de ez az öltöny egyszerüen csúnya, és igen fantáziátlan.
több mint 3 éve
na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Neki az is jól állt.A topánkás, félig rövidnadrágos, csicsás öltönnyel, vmi ribis kalappal?Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kampman
shagi0206
Na de komolyan, kéne ide is valami NBA dress code 😀
több mint 3 éve
na gyerünk miami
több mint 3 éve
A topánkás, félig rövidnadrágos, csicsás öltönnyel, vmi ribis kalappal?Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kampman
több mint 3 éve
Elég pocsék, de nem, Newtoné ocsmányabb volt.Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206Joey Flowers. 🌼@JoeyB | #RuleTheJungle #MIAvsCIN -- 8:15pm ET on Prime Video
— NFL (@NFL) September 29, 2022
Also available on NFL+ https://t.co/fK7vaWiHIa pic.twitter.com/P2QkZhVrJN
you tell me
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 3 éve
Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Joey Flowers. 🌼@JoeyB | #RuleTheJungle #MIAvsCIN -- 8:15pm ET on Prime Video
— NFL (@NFL) September 29, 2022
Also available on NFL+ https://t.co/fK7vaWiHIa pic.twitter.com/P2QkZhVrJN
you tell me
több mint 3 éve
igy holdingolják wilkinst megint meg fog rángatni pár herezacskótHa lenne awardom, már nem lenne.
Kúrfürst briareos