NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
126
26
19:00
RedZone week 15
68
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
51
13
New York Giants - Washington Commanders
39
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
27
6
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
7
7
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
igibu
több mint 10 éve
ez egy pofás kis támadás...
több mint 10 éve
De decemberben általában feltámadnak, hátha.Jets nyer, chiefs 10-3 chargersbe bizhatunkmég az eddigieknél is nagyobb lúzerek idén
herewego
fcancellara
több mint 10 éve
amilyen jó a Bengals O fal, olyan rossz a sec-ünk
több mint 10 éve
Jets nyer, chiefs 10-3 chargersbe bizhatunkmég az eddigieknél is nagyobb lúzerek idén
herewego
több mint 10 éve
elképesztően tudatos a játék...semmi hosszú játék, csak a biztos és égessük az órát...Daltonnal ez nagy meccs lett volna, mert nagyon jó a Bengals OL...a két labdabirtoklás különbség rengeteget jelent ezen a meccsen...remélem be is rúgjuk perszeigazad lehet, bár a futójátékunk nagyon gyenge... 😕
Klaci79
több mint 10 éve
Werywell .-)
több mint 10 éve
Burfict-nek nem bejelentett agyrázkódása van, azt írják...hogy most ez mi pontosan azt nem tudom
több mint 10 éve
Mik ezek a hivasok? 3&10 nél odadobjana scrimmage line ra, Ben fosik az INT től? Máskor simán dobja a hosszútbiztosra megyünk. Nem statjavítás ez a meccs, hanem az életünk.
herewego
több mint 10 éve
Mik ezek a hivasok? 3&10 nél odadobjana scrimmage line ra, Ben fosik az INT től? Máskor simán dobja a hosszútNem. Ilyen a plan.
herewego
több mint 10 éve
Mik ezek a hivasok? 3&10 nél odadobjana scrimmage line ra, Ben fosik az INT től? Máskor simán dobja a hosszút
több mint 10 éve
Burfict-el mi lett, nem tűnt sérültnek lefutás közben? Agyrázkódás?Nyak
bcsarli
több mint 10 éve
Burfict-el mi lett, nem tűnt sérültnek lefutás közben? Agyrázkódás?"neck questionable"-t írtak ki a közvetítés alatt (ergo gondolom nem komoly)
bcsarli
Szerkesztette: fcancellara
több mint 10 éve
Burfict-el mi lett, nem tűnt sérültnek lefutás közben? Agyrázkódás?az nála kizárt 😛
bcsarli
több mint 10 éve
elképesztően tudatos a játék...semmi hosszú játék, csak a biztos és égessük az órát...Daltonnal ez nagy meccs lett volna, mert nagyon jó a Bengals OL...a két labdabirtoklás különbség rengeteget jelent ezen a meccsen...remélem be is rúgjuk persze
több mint 10 éve
Burfict-el mi lett, nem tűnt sérültnek lefutás közben? Agyrázkódás?
több mint 10 éve
Ez igaz, de azért nem kéne ezeket gyarapítani.Van 1-2 nem?dehogynem, jó hülye szabály lenneBennem is ez merült fel. Azt nem kértük. Ilyenkor mégis kérhetjük?sztem utólag már nem...
polamalu
nhm
Shilkor
polamalu
több mint 10 éve
fogynak a csapatok rendesen... 😕
több mint 10 éve
Burfict is bement az öltözőbe. Még valaki?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
így utólag én is tudom ám! 😀kámón menBennem is ez merült fel. Azt nem kértük. Ilyenkor mégis kérhetjük?sztem utólag már nem...
polamalu
nhm
fcancellara
több mint 10 éve
Miller ma nagyot játszik
több mint 10 éve
Van 1-2 nem?dehogynem, jó hülye szabály lenneBennem is ez merült fel. Azt nem kértük. Ilyenkor mégis kérhetjük?sztem utólag már nem...
polamalu
nhm
Shilkor