NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
Egyetlen értékelhető cornerünk gayÉn még bízom abban ,hogy Boykin több lehetőséget kap.
herewego
Steelers fan
több mint 8 éve
Ifo
89
miért jó büntetni az ünneplést? ez egy barom szabály
több mint 8 éve
Boswell kapott már becenevet sütitől?Verywell
bcsarli
Igaz nem a kezivel 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
nhm
1 252
najó, de akkor ennyi erővel Eifert-et se kellett volna erőltetnünk... 😕azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Adam Jones sérülten játszatása is jól bejött, ugye?
nhm
Mikey
több mint 8 éve
McCarron már most hozza Dalton PO-formáját 😛
több mint 8 éve
Szép
több mint 8 éve
Ezt szépen leolvasta most Gay. Sajnálom, hogy kiesett Dalton és Eifert, mert ez így nagyon egyoldalú..
több mint 8 éve
Na így kell ezt. Gay!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
munoz
1 213
hát innentől ez már csak arról szól, hogy emelt fővel hagyjuk el a végén a pályát 😕
több mint 8 éve
Mikey
18 723
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Adam Jones sérülten játszatása is jól bejött, ugye?
nhm
több mint 8 éve
Klaci79
22 216
Pick Six!!!!!!!!
több mint 8 éve
keyser soze
21
INT-je után balszerencsésen szerelt megsérült a keze
több mint 8 éve
Daltonnal mi történt? Csak azt látom, McCarron játszik.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
Ráadásul a dobó kezén sérült meg nem? Az azért nagyban befolyásolná a játékát.ez is igaz...azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Fájós kézzel Ő sem jön vissza, csak fél lábbal .-)
nhm
bcsarli
nhm
Steelers fan
több mint 8 éve
nhm
1 252
ez is igaz...azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Fájós kézzel Ő sem jön vissza, csak fél lábbal .-)
nhm
bcsarli
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
köszi srácok
több mint 8 éve
félidőnél nagy láma kérdés, de adja tv (Mo-on)?Most kézit adnak, csaj 10:25-től adnak meccset.
fcancellara
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕mert nektek ez a meccs bőven elmehet akár. Természetesen csop. rangadó, de itt már az esetleges PO-s menetelésetek van szem előtt
nhm
több mint 8 éve
félidőnél nagy láma kérdés, de adja tv (Mo-on)?nem
fcancellara
több mint 8 éve
Tizenkettes
50
Nem, mert kézi-vb van.
több mint 8 éve
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Fájós kézzel Ő sem jön vissza, csak fél lábbal .-)
nhm
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
félidőnél nagy láma kérdés, de adja tv (Mo-on)?