NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
123
17
22:25
RedZone week 15
99
10
19:00
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
69
13
New Orleans Saints - Carolina Panthers
16
8
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
15
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
5
5
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Egyetlen értékelhető cornerünk gayÉn még bízom abban ,hogy Boykin több lehetőséget kap.
herewego
Steelers fan
több mint 10 éve
miért jó büntetni az ünneplést? ez egy barom szabály
több mint 10 éve
Boswell kapott már becenevet sütitől?Verywell
bcsarli
Igaz nem a kezivel 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
najó, de akkor ennyi erővel Eifert-et se kellett volna erőltetnünk... 😕azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Adam Jones sérülten játszatása is jól bejött, ugye?
nhm
Mikey
több mint 10 éve
McCarron már most hozza Dalton PO-formáját 😛
több mint 10 éve
Szép
több mint 10 éve
Ezt szépen leolvasta most Gay. Sajnálom, hogy kiesett Dalton és Eifert, mert ez így nagyon egyoldalú..
több mint 10 éve
Na így kell ezt. Gay!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
hát innentől ez már csak arról szól, hogy emelt fővel hagyjuk el a végén a pályát 😕
több mint 10 éve
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Adam Jones sérülten játszatása is jól bejött, ugye?
nhm
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Pick Six!!!!!!!!
több mint 10 éve
INT-je után balszerencsésen szerelt megsérült a keze
több mint 10 éve
Daltonnal mi történt? Csak azt látom, McCarron játszik.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ráadásul a dobó kezén sérült meg nem? Az azért nagyban befolyásolná a játékát.ez is igaz...azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Fájós kézzel Ő sem jön vissza, csak fél lábbal .-)
nhm
bcsarli
nhm
Steelers fan
több mint 10 éve
ez is igaz...azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Fájós kézzel Ő sem jön vissza, csak fél lábbal .-)
nhm
bcsarli
több mint 10 éve
köszi srácok
több mint 10 éve
félidőnél nagy láma kérdés, de adja tv (Mo-on)?Most kézit adnak, csaj 10:25-től adnak meccset.
fcancellara
több mint 10 éve
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕mert nektek ez a meccs bőven elmehet akár. Természetesen csop. rangadó, de itt már az esetleges PO-s menetelésetek van szem előtt
nhm
több mint 10 éve
félidőnél nagy láma kérdés, de adja tv (Mo-on)?nem
fcancellara
több mint 10 éve
Nem, mert kézi-vb van.
több mint 10 éve
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕Fájós kézzel Ő sem jön vissza, csak fél lábbal .-)
nhm
több mint 10 éve
félidőnél nagy láma kérdés, de adja tv (Mo-on)?