NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
9
7
02:15, ARENA4
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
mint minden évben! 😊amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...Biztos mert velünk 2x is játszotok. 😅
nhm
polamalu
több mint 10 éve
No szép jó estét mindenkinek! Úgy látom a Cinci inkább kamu sérüléseket jelent be, csak legyen mire fogni a zakót. 😉
több mint 10 éve
amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...Biztos mert velünk 2x is játszotok. 😅
nhm
több mint 10 éve
Ez a gyerek jobb mint Dalton.
több mint 10 éve
amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...
több mint 10 éve
nice punt
több mint 10 éve
well done
több mint 10 éve
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕na a legjobbkor, ha nem lesz közte az részünkről így siker, de kb inkább feladnám, hogy legalább fél csapat ne sérüljön meg
nhm
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
csak szóvá kellett tennem! 😊nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕Mondjuk nem is a Jaguars ellen játszotok...
nhm
vontod
több mint 10 éve
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕Mondjuk nem is a Jaguars ellen játszotok...
nhm
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕tessék
nhm
több mint 10 éve
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕
több mint 10 éve
na most nagy a baj...a 2. LT aki kidől...Ő egy k...szott ranger. Fél lábbal is
Klaci79
több mint 10 éve
A legszimpatikusabb edzőnek (Bill Belichick) a nyomába sem érhet Tomlin.hát hóóógyne 😊
Tizenkettes
neked viszont jó a humorod
több mint 10 éve
A legszimpatikusabb edzőnek (Bill Belichick) a nyomába sem érhet Tomlin.
több mint 10 éve
Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Szerinte (szerintem is) elmaradt egy zászló, ezt tette szóvá. Teszi a dolgát. Bill "Video puhalaszti" Belichick sem az a fullszimpi csávó, de eredményes...
laoce
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
hagyjad....neki ez maradt 😉Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Szerintem a ti edzőtök is ugyanezt tette volna
laoce
bcsarli
több mint 10 éve
Nekem az ő viselkedése sportágtól és csapattól függetlenül unszimpatikus hogy nagyon nagyon finom legyek.
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
na most nagy a baj...a 2. LT aki kidől...
több mint 10 éve
Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Szerintem a ti edzőtök is ugyanezt tette volna
laoce
több mint 10 éve
de kellett
több mint 10 éve
most mondom: Nyerünk! 😊
több mint 10 éve
Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Most mi a bajod. Kiáll a csapat mellett
laoce