NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
Örüljünk, hogy abba a korház passzba nem sérült bele KittleMár elkezdte... főleg ha ideges jaj...Reméljük 😃ja persze tudom.édes istenemMár hozzá szokhattal... ilyenek ezek a 9ers meccsek...ezután jön egy first down mor 3& out aztán pislogunk hogy a defense lehozza e
petey
Kenny91
most jön egy jóféle Jimmy balfaszkodás.
petey
SirPub
Kenny91
több mint 2 éve
Kenny91
321
Már elkezdte... főleg ha ideges jaj...Reméljük 😃ja persze tudom.édes istenemMár hozzá szokhattal... ilyenek ezek a 9ers meccsek...ezután jön egy first down mor 3& out aztán pislogunk hogy a defense lehozza e
petey
Kenny91
petey
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Reméljük 😃ja persze tudom.édes istenemMár hozzá szokhattal... ilyenek ezek a 9ers meccsek...ezután jön egy first down mor 3& out aztán pislogunk hogy a defense lehozza e
petey
Kenny91
petey
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Ehhez azért kellett az egyetemi sok közös edzés is. Szép játék.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
ja persze tudom.édes istenemMár hozzá szokhattal... ilyenek ezek a 9ers meccsek...ezután jön egy first down mor 3& out aztán pislogunk hogy a defense lehozza e
petey
Kenny91
több mint 2 éve
De bakker, van egy top irányítónk, 3 jó elkapónk. És futunk, és futunk és futunk. ha meg nem megy a futás, akkor futunk.
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
Ilyet megdobni nem sokan tudnak, Chase meg kötéltáncoltItt nem annyira a dobás volt a nagy szám, hanem ahogy Chase elküldte a védőjét málnát szedni
Szipeter
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Ilyet megdobni nem sokan tudnak, Chase meg kötéltáncolt
több mint 2 éve
Minek futunk, 2&10-re mikor egész meccsen nem megyEz jutott eszembe nekem is.
Szipeter
több mint 2 éve
Kenny91
321
édes istenemMár hozzá szokhattal... ilyenek ezek a 9ers meccsek...ezután jön egy first down mor 3& out aztán pislogunk hogy a defense lehozza e
petey
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Azannya, ez ott volt
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Minek futunk, 2&10-re mikor egész meccsen nem megy
több mint 2 éve
Úgy tűnik idén senki nem akarja megnyerni az AFCN-ot. Egymást múljuk felül a bénázásban. A végén még 9W-vel fog állni mindenki."Es mire a tel megjott, ott alltak mindahanyan letolt gatyaval"
Szipeter
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Boydot kell feltenni puntreturnre, ne mááááá, gyalázat
több mint 2 éve
Omg Jimmy all day to throw and then gets tackled by Casper the friendly ghost😀😀😀DDDDDD
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
Még mindig azt érzem, hogy meglehetne. Kellene egy sack vagy INT és talán akkor. Jó lenne minél előbbnem kelletek ti sem hozzá, az olasz csődörünk képes magától is megoldani
SirPub
több mint 2 éve
Kenny91
321
Jézusom Gari...ne fossal már
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Smattering of Bengals fans head for exits with their team trailing 20-6 with 1:13 left in third quarter.Amúgy is jellemző volt ott a sok üres szék, mindig is.
well...
petey
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Úgy tűnik idén senki nem akarja megnyerni az AFCN-ot. Egymást múljuk felül a bénázásban. A végén még 9W-vel fog állni mindenki.
több mint 2 éve
Kenny91
321
Most jöhet a híres 12 perces drive