NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Cleveland Browns - Green Bay Packers
2 hónapja
cool calm and collected
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Cserében most jön a szenvedés.Erre nice TD play
Poloska vagyok.
2 hónapja
Idióta hivások..
2 hónapja
Ez mi passz voltjó gyors
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Ez mi passz volt
2 hónapja
Nagyon hátul van a play bookban.Ennyire nem szereted?Pff az felér egy punt-tal.Na jó, elkezdek komolyabban tölteni, hátha összeáll a támadójáték.Próbálok segíteni, ebben a percben vettem elő egy irsait.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Ennyire nem szereted?Pff az felér egy punt-tal.Na jó, elkezdek komolyabban tölteni, hátha összeáll a támadójáték.Próbálok segíteni, ebben a percben vettem elő egy irsait.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
2 hónapja
Na ez szép voltMár éppen kezdtem káromkodni, hogy 18-ra miért futást hívunk.
zacknorb
2 hónapja
Meg az se lenne jó ha JJ sorozata ma szakadna meg.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Ha a Green Bay TD-t szerez vege a meccsnek
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Próbáljunk meg mar tesztelni a sec-et.
2 hónapja
Nézd lehet h igazad van és semmi esély egy Sb runra , de tul rövid a szezon és túl sokat várok rá h elkezdődjön , h egy rossz félidő után elengedjem 😊Ha a legjobb falembered ilyen sérülékeny az nem jó jel, nincs wr1, TE ben csak Kraft utána semmi kb , a futás meg nem akar oaszeallni ugy néz ki idénre.Nem játszik ma a fal legjobb embere , nem indulnék ki egy meccsből , de ha ebből inulunk ki igazad van .Hát ez egy ilyen meccs lesz , fal agyon lesz verve , nagy játék nem igen fog kialakulni , kikell brusztolni van ilyen is .Ilyen O-val esélytelen az SB..pedig végre nagyon jó a D#
nando89
Pep71
nando89
Pep71
2 hónapja
Ha a legjobb falembered ilyen sérülékeny az nem jó jel, nincs wr1, TE ben csak Kraft utána semmi kb , a futás meg nem akar oaszeallni ugy néz ki idénre.Nem játszik ma a fal legjobb embere , nem indulnék ki egy meccsből , de ha ebből inulunk ki igazad van .Hát ez egy ilyen meccs lesz , fal agyon lesz verve , nagy játék nem igen fog kialakulni , kikell brusztolni van ilyen is .Ilyen O-val esélytelen az SB..pedig végre nagyon jó a D#
nando89
Pep71
nando89
2 hónapja
Pff az felér egy punt-tal.Na jó, elkezdek komolyabban tölteni, hátha összeáll a támadójáték.Próbálok segíteni, ebben a percben vettem elő egy irsait.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Bajnokot éppen hazai pályán pofozzák szét , és ettől még sztm simán ott lehetnek .
2 hónapja
Na jó, elkezdek komolyabban tölteni, hátha összeáll a támadójáték.Próbálok segíteni, ebben a percben vettem elő egy irsait.
Tactful Cactus
2 hónapja
17 meccsből 2 W után jön egy szarabb meccs... de te már tudod mi esélyes és esélytelen🤦♂️ édes istenem....🤦♂️Hát ez egy ilyen meccs lesz , fal agyon lesz verve , nagy játék nem igen fog kialakulni , kikell brusztolni van ilyen is .Ilyen O-val esélytelen az SB..pedig végre nagyon jó a D#
nando89
Pep71
2 hónapja
Nem játszik ma a fal legjobb embere , nem indulnék ki egy meccsből , de ha ebből inulunk ki igazad van .Hát ez egy ilyen meccs lesz , fal agyon lesz verve , nagy játék nem igen fog kialakulni , kikell brusztolni van ilyen is .Ilyen O-val esélytelen az SB..pedig végre nagyon jó a D#
nando89
Pep71
2 hónapja
Na jó, elkezdek komolyabban tölteni, hátha összeáll a támadójáték.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Hát ez egy ilyen meccs lesz , fal agyon lesz verve , nagy játék nem igen fog kialakulni , kikell brusztolni van ilyen is .Ilyen O-val esélytelen az SB..pedig végre nagyon jó a D#
nando89
2 hónapja
Amit eddig láttam: kib.ott nyögvenyelős.