Cleveland Browns - Green Bay Packers
2 hónapja
Úgy érzem itt kicsit félre lett értve a dolog. Nekünk egész fasza védelmünk van sőt, felső ház. A probléma ott van, hogy az O nem tud pályán maradni és pontokat fel tenni, így 2. félidőre őrlődik fel és fárad el a védelmünk. Örökké ők sem tudnak nyomást gyakorolni, vagy covert tartani. Így itt is azt érzem, hogy a 2. félidő lesz a döntő nektek.
2 hónapja
Love lábon semmit nem lépett előre..pedig minden skillje meglenne hozzá.
2 hónapja
mondjuk erre lehetett számítani. Eddig 2 meccsen aláztatok, de a Browns védelme azért elég jó. Kár, hogy az offense is hasonlóan szar.Védelem fasza ma is , de falat szét kapja browns nincs sok idő .Csak mostantól tudom nézni. Ennyire jók vagyunk? Go Pack Go!Pont annyira, amennyire az eredmény mutatja.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nando89
2 hónapja
Hát, erre pont láttam példát...Védelem fasza ma is , de falat szét kapja browns nincs sok idő .Csak mostantól tudom nézni. Ennyire jók vagyunk? Go Pack Go!Pont annyira, amennyire az eredmény mutatja.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nando89
2 hónapja
Védelem fasza ma is , de falat szét kapja browns nincs sok idő .Csak mostantól tudom nézni. Ennyire jók vagyunk? Go Pack Go!Pont annyira, amennyire az eredmény mutatja.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 hónapja
Ez elég szomorú. Sima meccsre készültem. Persze, még sok van hátra.Csak mostantól tudom nézni. Ennyire jók vagyunk? Go Pack Go!Pont annyira, amennyire az eredmény mutatja.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 hónapja
Csak mostantól tudom nézni. Ennyire jók vagyunk? Go Pack Go!Pont annyira, amennyire az eredmény mutatja.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Blitz..benézve
2 hónapja
Csak mostantól tudom nézni. Ennyire jók vagyunk? Go Pack Go!
2 hónapja
Kéne egy Td , Golden elég agilis ma .. 😊
2 hónapja
Az ingyen playt sikerült jól kihasználni ...
2 hónapja
Garyyyyy egymas utan , kar h elotte nem ért 😀
2 hónapja
AR nek megvan az 509
2 hónapja
Adams mi td eagles ellen
2 hónapja
Int kéne 😀
2 hónapja
Ward fejjel leszedii..oda se nézett 🤣
2 hónapja
sosem fogom megszokni ezeket a párnahuzatokat a sisakon, de fő a biztonságEn azt hittem kinott a masodik agya aztan mondtak hogy concussion elovigyazat
Gergőbácsi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
De.rosszkor jött az a false start
2 hónapja
sosem fogom megszokni ezeket a párnahuzatokat a sisakon, de fő a biztonság
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Romeoooo
2 hónapja
Golden alakul