Cleveland Browns - Green Bay Packers
2 hónapja
ha megmaradt volna az egyensúly, Kelebiáig futhatott volna. Szép játék
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Golden
2 hónapja
Úgy értem friss QB-val, aki valami lendületet tudna hozni. Az öreggel sajna ez marad 0 pontIrigylésre méltó optimizmus három negyed és nulla pont után.Flaccot nem kellene visszaengedniEz még simán az a helyzet, ahol meglehet a meccs, Gabrielnek ez nagy ego lift lenne
Hendrix
(Baker és a Jets comeback debut)
Drip
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Ennél jobban az üres terület közepére lehetetlen lett volna dobni
Poloska vagyok.
2 hónapja
Irigylésre méltó optimizmus három negyed és nulla pont után.Flaccot nem kellene visszaengedniEz még simán az a helyzet, ahol meglehet a meccs, Gabrielnek ez nagy ego lift lenne
Hendrix
Drip
2 hónapja
Flaccot nem kellene visszaengedniEz még simán az a helyzet, ahol meglehet a meccs, Gabrielnek ez nagy ego lift lenne
Hendrix
2 hónapja
Schwesinger nagyot játszikrohadt nagy steal volt
zacknorb
2 hónapja
Okos volt..😀
2 hónapja
Flaccot nem kellene visszaengedniBe is baszna mert mi jövünk.
Hendrix
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Flaccot nem kellene visszaengedni
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
ST fejlődés: Nem kapjuk el a puntot a 3 yardoson fair catchet kérve vagy nekiindulva egy reménytelen visszafutásnak, helyette hagyjuk, hogy bepattogjon az endzone-ba.
2 hónapja
Hat a steelers D# kb liga legszarabb. Az Ofal kuka, futni nem tudnak, Aaron mar öreg es az előbbi play utan mar ment a fejrázás tőle..nem túl jó jelek 😁Steelerst simán verheti majd a Brownsnem szokásunk sajnos
Pep71
P@trik
2 hónapja
Steelerst simán verheti majd a Brownsnem szokásunk sajnos
Pep71
2 hónapja
Brownsnak a kövi 3 meccs is brutál, nem az az újonc QB beállítós
Poloska vagyok.
2 hónapja
Steelerst simán verheti majd a Browns
2 hónapja
Általában vöröset iszom, most így alakult. Láthatod, ez is ért egy TD-t.🙂Nagyon hátul van a play bookban.Ennyire nem szereted?Pff az felér egy punt-tal.Na jó, elkezdek komolyabban tölteni, hátha összeáll a támadójáték.Próbálok segíteni, ebben a percben vettem elő egy irsait.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
2 hónapja
ez nagyon Love játéka volt , bravó.
2 hónapja
Itt a vege
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain