Cleveland Browns - New York Jets
több mint 6 éve
Friendly Fire. 😕
több mint 6 éve
Baker show lesz a teljes 2. félidőben is. 😊
több mint 6 éve
Joe Thomas reakciója Bitonio fumble futására priceless 😀
több mint 6 éve
Név szerint:Pont meg akartam kérdezni.Napi jags referencia pipa.A 2 csapatnál van a 2 legtöbb ex-jaguár a 31 NFL csapatból. A Brownsban 4, a Jetsben 3.
Sixo
iktriad
Sixo
New York Jets
TE Neal Sterling (2015-16)
OT Kelvin Beachum (2016)
K Jason Myers (2015-17)
Cleveland Browns
G Earl Watford (2017)
DE Chris Smith (2014-2016)
CB Briean Boddy-Calhoun (2016*)
LS Charley Hughlett (2014*)
* előszezonban vagy practice squadban volt a Jagsben, pályára tétmeccsen nem lépett.
több mint 6 éve
Apex
2 980
Darnold ma sokkal gyengébb mint az eddigi 2 meccsen
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Fejsérülés Taylornál? Tuti a sátorban vágták fejbe egy tepsivel ,hogy jöhessen Mayfield, hogy Hue ne lássa, mert maga nem cserélte volna be.
több mint 6 éve
Pont meg akartam kérdezni.Napi jags referencia pipa.A 2 csapatnál van a 2 legtöbb ex-jaguár a 31 NFL csapatból. A Brownsban 4, a Jetsben 3.
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Hát ha így folytatja, nem lesz jó Dalton belőle.Valamivel több, mint másfél perc alatt 3szor annyi yardot passzolt Mayfield, mint Taylor 28 perc alatt,Mikor ha nem primetime jön a debütálás? 😀
Sixo
Drip
több mint 6 éve
Napi jags referencia pipa.A 2 csapatnál van a 2 legtöbb ex-jaguár a 31 NFL csapatból. A Brownsban 4, a Jetsben 3.
Sixo
több mint 6 éve
Valamivel több, mint másfél perc alatt 3szor annyi yardot passzolt Mayfield, mint Taylor 28 perc alatt,Mikor ha nem primetime jön a debütálás? 😀
Sixo
több mint 6 éve
Azért basszus Mayfieldnek milyen bikák a passza, végre... jó volt nézni komolyan.Vigyorogtam én is... meg gondolom Landry is 😀
Bad 31
több mint 6 éve
Valamivel több, mint másfél perc alatt 3szor annyi yardot passzolt Mayfield, mint Taylor 28 perc alatt,
több mint 6 éve
Nem segit mondjuk, hogy Nickersonnak kell fognia Landry-t
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Azért basszus Mayfieldnek milyen bikák a passza, végre... jó volt nézni komolyan.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Wow, mit tesz egy QB (és K) csere egy csapattal.
több mint 6 éve
Azért volt benne egy kifli, nagyon kifele indult meg, aztán a végére csak bekanyarodott.
több mint 6 éve
Lol nem is tudtam hogy van ilyen szabálySzerintem ez viszonylag fiatal.
Apex
több mint 6 éve
Apex
2 980
Lol nem is tudtam hogy van ilyen szabály
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Úgy pörög a Cleveland, hogy Bitonio majdnem 1st downt fut. 😊