Cleveland Browns - New York Jets
több mint 6 éve
Faszért nem tudjuk Njokut használni red zone-ba, nem értemfurán írod Duke nevét
Drip
több mint 6 éve
Apex
2 980
D-re nem lehet panasz
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Faszért nem tudjuk Njokut használni red zone-ba, nem értem
több mint 6 éve
Azt hittem Joseph mellérúgja. 27-ről...
több mint 6 éve
Hát ez a rúgó sem néz ki jobbnak, mint az előző, csak több szerencséje van 😀
több mint 6 éve
Apex
2 980
Szép volt Anderson csak úgy mint múlt héten
több mint 6 éve
Todd Bowles nagyon hasonlít most Raymond Holt kapitányra a Brooklyn 99-ból. 😊
több mint 6 éve
Wilcox-tól mekkora védekezés...2 év alatt a Steelersben hasonlót se láttam tőle. Nagyon élvezetes kis meccs ezsteelersben én is szarul játszanék
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Wilcox-tól mekkora védekezés...2 év alatt a Steelersben hasonlót se láttam tőle. Nagyon élvezetes kis meccs ez
több mint 6 éve
Nickerson is baszki rookieként nem tudom mi a faszt magyaráz ennyit, már a Lions ellen is volt egy idióta büntetéseLe is lett orditva a feje 😀
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Apex
2 980
Ez tény, de attól még ma gyengén játszikHát mondjuk nyomás az ma is van elég erős, és a futók is épphogy 3as átlag felett futnak.Végig nyomás alatt játszott, futójáték egyáltalán nem volt és rengeteg drop volt az elkapók részéről, ehhez képest is összepakolt 334 yardot...ma viszont egyet kell értsek elég gyengeDetroit ellen okés, de szerintem a Miami ellen nem volt jó. Ma meg kifejezetten gyengeMa se túl jó Darnold.Szerintem az eddigi két meccsen egyáltalán nem játszott rosszul
Sixo
Apex
Sixo
Apex
Sixo
több mint 6 éve
Apex
2 980
Nickerson is baszki rookieként nem tudom mi a faszt magyaráz ennyit, már a Lions ellen is volt egy idióta büntetése
több mint 6 éve
Hát mondjuk nyomás az ma is van elég erős, és a futók is épphogy 3as átlag felett futnak.Végig nyomás alatt játszott, futójáték egyáltalán nem volt és rengeteg drop volt az elkapók részéről, ehhez képest is összepakolt 334 yardot...ma viszont egyet kell értsek elég gyengeDetroit ellen okés, de szerintem a Miami ellen nem volt jó. Ma meg kifejezetten gyengeMa se túl jó Darnold.Szerintem az eddigi két meccsen egyáltalán nem játszott rosszul
Sixo
Apex
Sixo
Apex
több mint 6 éve
Apex
2 980
Végig nyomás alatt játszott, futójáték egyáltalán nem volt és rengeteg drop volt az elkapók részéről, ehhez képest is összepakolt 334 yardot...ma viszont egyet kell értsek elég gyengeDetroit ellen okés, de szerintem a Miami ellen nem volt jó. Ma meg kifejezetten gyengeMa se túl jó Darnold.Szerintem az eddigi két meccsen egyáltalán nem játszott rosszul
Sixo
Apex
Sixo
több mint 6 éve
A Lions ellen az 1. passzt leszámítva nagyon tetszetősen játszott.Ma se túl jó Darnold.Szerintem az eddigi két meccsen egyáltalán nem játszott rosszul
Sixo
Apex
több mint 6 éve
Detroit ellen okés, de szerintem a Miami ellen nem volt jó. Ma meg kifejezetten gyengeMa se túl jó Darnold.Szerintem az eddigi két meccsen egyáltalán nem játszott rosszul
Sixo
Apex
több mint 6 éve
Apex
2 980
Ma se túl jó Darnold.Szerintem az eddigi két meccsen egyáltalán nem játszott rosszul
Sixo
több mint 6 éve
Ma se túl jó Darnold.Tartson ki ez a forma jövő vasárnapig!
Sixo