Cleveland Browns - New York Jets
több mint 6 éve
Az mondjuk mekkora holding volt, ráadásul az egyetlen emberen aki meg tudta volna akadályozni a TD-t 😀
több mint 6 éve
Eldőlt? 😊
több mint 6 éve
Igen mindig tart a zsebében egy arany színű kagylót.Azért látszik, hogy Shell az legjobb O játékos a jetsben.Ő a benzinkutas srác?
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Jó kis meccs...ahogy felénk mondjak, a mezőnyjáték dominál. Ne de most Sam beköszönt majd..
több mint 6 éve
Combos az irányitó csataEgyelőre abban megy a verseny, hogy ki van többet a hátán kettőjük közül...
Wester
több mint 6 éve
Jó látni, hogy Chris Smith még a ligában van.
több mint 6 éve
Jó ST play, ezt még szokni kell, utóbbi pár évben nem volt sok
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Elnézve hogy pörög a Jets D, nem örülök, hogy 10 napot fognak pihenni ránk jövő vasárnapig.
több mint 6 éve
TT nagyon nagyon gyenge eddig. Ez is borzasztó play volt tőle.
több mint 6 éve
Elsőre durvább volt, másodikra láttam mit akarnak mondani, de nyilván homerkedek is egy picit 😀A helyi Puhl Sanyi magyarázkodik. 😊Már értem miért nem volt zászló annál az esetnél. Boger a mai főzebra.twitter.com/DeanBlandino/status/1042936209251524608
iktriad
Wester
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
A helyi Puhl Sanyi magyarázkodik. 😊Már értem miért nem volt zászló annál az esetnél. Boger a mai főzebra.twitter.com/DeanBlandino/status/1042936209251524608
iktriad
Wester
több mint 6 éve
Már értem miért nem volt zászló annál az esetnél. Boger a mai főzebra.twitter.com/DeanBlandino/status/1042936209251524608
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Elnézve a Barnák védelmét, vajon Gregg Williams mostanában is osztogat nekik Bounty csokit, mint anno a Saintsnél tette? 😊
több mint 6 éve
Ahhoz képest, hogy 2 forduló után Avery az év védője listán nagyon az elején van a PFF-nél ma még nem nagyon láttam. Sérült vagy mi?
több mint 6 éve
Már értem miért nem volt zászló annál az esetnél. Boger a mai főzebra.
több mint 6 éve
Apex
2 980
Kibaszott o-line
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Mondjuk azért az szép play call ,hogy Garrett elég gyakran missmatch-el találja szemben magát.
több mint 6 éve
Legalább a védelem miatt jó nézni a meccseinket idén.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Sok jelzőt tudnék rá mondani, az is köztük van 😊Annyira vicces ez az offense... ja nemAzt mondod tragikomikus?
Bad 31
iktriad
http://therealbad31.deviantart.com/