Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Hány próbálkozásból?Nem találok live statot, hogy fut ma a Browns?150 team yard ha erre gondolsz
Szokol
Drip
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Landry-nek ilyen tehetséggel vajon meddig lesz kedve egy fakezű Taylorral együtt játszani?
több mint 6 éve
Nem volt itt egy csúnya Holding?!
több mint 6 éve
Nem találok live statot, hogy fut ma a Browns?150 team yard ha erre gondolsz
Szokol
több mint 6 éve
A Special Team tetszik
több mint 6 éve
Nem találok live statot, hogy fut ma a Browns?
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Az OL asszem megmutatja, hogy milyen egy futónak lenni mögöttük...Conner meg szépen fejlődik, az elkapásban is használható, az irányváltásai meg gyilkosak
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Bell erről most mit gondolhat?Nem őt játszatják szarrá az igaz, de eddig ez biztató.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
csak a védelem van a pályán fuul elvannak faradva, Taylor nem hajlandó dobni...
több mint 6 éve
Szerintem Bell most kapcsolt át a red zone csatornára....Vajon Mayfieldet beküldik egy kis tapasztalat szerzésre? Most már úgy is mindegy
több mint 6 éve
Khm. Te miről beszélsz? Rögtön utána írtam be...A játék után még 10 perccel is ezen sírsz, meg lett a td-tek és én vagyok feszült...Feszültnek tűnsz...úgy átölelte, mintha szeretné is, érdekes call volt de megadható, amúgy meg meg lett a td-tek már nem kell sírni...ez mindig megadható, kívül volt a kezeLátta valaki a holdingot?Persze a spori, mert nincs rajta búvárszemüveg, hogy ne menjen víz a szemébe biztos attól lát rosszul!
Szokol
prérifarkas
Spy
Csiriba
Szokol
Csiriba
több mint 6 éve
Minden Conner play tőrdöfés Bell szívében.
több mint 6 éve
xtaki
3 441
100 yard felett es 3 TD-vel kellene koszonnie Connernek Bell fele...
több mint 6 éve
ajj istenem... minden week1 egy reality checksose lesz itt csapat
😕
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Watt ott ul a benchen a fantasyben, eppen most 30 ponttal...
több mint 6 éve
A játék után még 10 perccel is ezen sírsz, meg lett a td-tek és én vagyok feszült...Feszültnek tűnsz...úgy átölelte, mintha szeretné is, érdekes call volt de megadható, amúgy meg meg lett a td-tek már nem kell sírni...ez mindig megadható, kívül volt a kezeLátta valaki a holdingot?Persze a spori, mert nincs rajta búvárszemüveg, hogy ne menjen víz a szemébe biztos attól lát rosszul!
Szokol
prérifarkas
Spy
Csiriba
Szokol
több mint 6 éve
Feszültnek tűnsz...úgy átölelte, mintha szeretné is, érdekes call volt de megadható, amúgy meg meg lett a td-tek már nem kell sírni...ez mindig megadható, kívül volt a kezeLátta valaki a holdingot?Persze a spori, mert nincs rajta búvárszemüveg, hogy ne menjen víz a szemébe biztos attól lát rosszul!
Szokol
prérifarkas
Spy
Csiriba
több mint 6 éve
Sviccer reménykeltő
több mint 6 éve
MegaWatt!!! 😊
több mint 6 éve
TT azt hitte megvárhatja míg eláll az eső? Ezzel az OL-el?
több mint 6 éve
rovid szitukat meg nem tudtuk megallitani.Na most megfogtuk egyszer
hyde atfut rajtunk
xtaki
több mint 6 éve
ó bazz Njoku is off?csúnyán ráesett a vállára, remélem vissza tud jönni
Drip
több mint 6 éve
úgy átölelte, mintha szeretné is, érdekes call volt de megadható, amúgy meg meg lett a td-tek már nem kell sírni...ez mindig megadható, kívül volt a kezeLátta valaki a holdingot?Persze a spori, mert nincs rajta búvárszemüveg, hogy ne menjen víz a szemébe biztos attól lát rosszul!
Szokol
prérifarkas
Spy