NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 530
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Toto21
5 950
ez igaz. Ilyen játékos most pihenjen jó pár mecsett és gondolja át a tettét, Pouncyval egyetembenhát ja, de ilyet még nem láttam, hogy sisakkal verjék egy játékos fejét.elintézte a szezonját. puncit teljesen megértem, én is csépeltem volnaEz Rudolph legnagyobb hibája volt.
gedam
Toto21
gedam
Szerkesztette: Toto21
több mint 5 éve
gedam
5 905
olyat már láttamOtt kezdődött, hogy visszaütött...Ott kezdődött, hogy Rudolph nem hagyta Garett-et felállni. Hanem a sisakjánál fogva húzta.
dande
Toto21
több mint 5 éve
Errr akartam én is utalni, hogy volt előzménye 😊 persze lehetett voln higgattabbOtt kezdődött, hogy visszaütött...Ott kezdődött, hogy Rudolph nem hagyta Garett-et felállni. Hanem a sisakjánál fogva húzta.
dande
Toto21
több mint 5 éve
gedam
5 905
hát ja, de ilyet még nem láttam, hogy sisakkal verjék egy játékos fejét.elintézte a szezonját. puncit teljesen megértem, én is csépeltem volnaEz Rudolph legnagyobb hibája volt.
gedam
Toto21
több mint 5 éve
Toto21
5 950
Ott kezdődött, hogy visszaütött...Ott kezdődött, hogy Rudolph nem hagyta Garett-et felállni. Hanem a sisakjánál fogva húzta.
dande
több mint 5 éve
Ott kezdődött, hogy visszaütött...
több mint 5 éve
Toto21
5 950
elintézte a szezonját. puncit teljesen megértem, én is csépeltem volnaEz Rudolph legnagyobb hibája volt.
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 905
elintézte a szezonját. puncit teljesen megértem, én is csépeltem volna
több mint 5 éve
Okos fiú.
több mint 5 éve
Garrett, Heyward és Rudolph eltiltás leszHeyward? Inkább Pouncy..
Toto21
több mint 5 éve
Toto21
5 950
Garrett, Heyward és Rudolph eltiltás lesz
több mint 5 éve
Te beteg fasz!
több mint 5 éve
gedam
5 905
okos
több mint 5 éve
gedam
5 905
bennek jó kedve van
több mint 5 éve
gedam
5 905
Nyomás van meg elhullottak az elkapót, de lehet hogy megkaptuk a választ arra, hogy miért nem dobatták a hosszúkat Rudival a korábbi meccseken sem.ezek óriáshomályok
Gorcsev
több mint 5 éve
Jöhet Kaepernick!
több mint 5 éve
Gorcsev
500
Nyomás van meg elhullottak az elkapót, de lehet hogy megkaptuk a választ arra, hogy miért nem dobatták a hosszúkat Rudival a korábbi meccseken sem.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
gedam
5 905
a színvonal nem eget rengető
több mint 5 éve
gedam
5 905
miket dobálnak ezek a qb-k?
több mint 5 éve
Márk nem tudom miért védi ma Rudolphot, oké ,hogy PS csapat van körülötte, de hát akkora homályokat dobál.
több mint 5 éve
gedam
5 905
miért nem futott egyet sem a browns?, várható volt, hogy messze lesz neki
több mint 5 éve
Watt-nak folyamat a kek vonalon van a keze , es nem kap Offside-ot. Farrell a multheten mindig megkapta, logikatlan liga....Biztos a neve miatt! 😁
KeyG
több mint 5 éve
gedam
5 905
uramélet