NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Bulls on paradeJé egy kis Rage Against The Machine is szól a közvetítésben. Meglepő 😀Mi volt? Nem figyeltem 😀
mustaine
dani2594
több mint 7 éve
Mák
több mint 7 éve
ezeket le kell húúúúúúúúúúúúúúzni
több mint 7 éve
Nem hiszem el....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Jé egy kis Rage Against The Machine is szól a közvetítésben. Meglepő 😀Mi volt? Nem figyeltem 😀
mustaine
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 7 éve
Freet remelem gReen leváltja jövőre
több mint 7 éve
Elliott 6-os átlaggal fut...továbbra sem értem, h félidő előtt miért nem futottak a red zoneban
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Na azért védekezzünk már
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Jé egy kis Rage Against The Machine is szól a közvetítésben. Meglepő 😀
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Egyrészt azt kéne valahogy megakadályozni hogy Rodgers ki tudjon mozogni oldalra és onnan passzoljon.Ezzel az a baj, hogy vszeg az a futás elleni gyengébb védőteljesítményt okozná, és jönnének a jó középső futások a GB-től.
Másrészt most az is látaszik hogy pont az az egy negyednyi balfaszkodás fog hiányozni a végén.
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Fake screent mondott,az néhány playyel előbb volt. Cook elkapás lett.Én is mindig ezt a fake screent nyomom maddenbenAll Madden szinten? Valymi kevés alkalommal jön be, mert ha kiforgok az irányítóval, az esetek túlnyomó részében jön a sack.
mustaine
shagi0206
több mint 7 éve
Egyrészt azt kéne valahogy megakadályozni hogy Rodgers ki tudjon mozogni oldalra és onnan passzoljon.max akkor menne, ha tizenketten lennénk a pályán védekezésben. vagy tizenhárman.
Másrészt most az is látaszik hogy pont az az egy negyednyi balfaszkodás fog hiányozni a végén.
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Ez akart lenni...Dallas D vs Packs ONem unod még?
www.szatmar.ro/files/news/mn_1355069239megvesztegetes.jpg
Tomcsik
mustaine
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Nem kell kiforogni az irányítóvalÉn is mindig ezt a fake screent nyomom maddenbenAll Madden szinten? Valymi kevés alkalommal jön be, mert ha kiforgok az irányítóval, az esetek túlnyomó részében jön a sack.
mustaine
shagi0206
mustaine
Akkor most valamit/ről elnéztem/lemaradtam, mert nem tudom melyik GB játékot mondod.Nem kell kiforogni az irányítóvalÉn is mindig ezt a fake screent nyomom maddenbenAll Madden szinten? Valymi kevés alkalommal jön be, mert ha kiforgok az irányítóval, az esetek túlnyomó részében jön a sack.
mustaine
shagi0206
mustaine
több mint 7 éve
Kene valahonna pass rusht csiholni
több mint 7 éve
Egyrészt azt kéne valahogy megakadályozni hogy Rodgers ki tudjon mozogni oldalra és onnan passzoljon.Másrészt most az is látaszik hogy pont az az egy negyednyi balfaszkodás fog hiányozni a végén.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Rossz kép volt 😊Dallas D vs Packs ONem unod még?
Tomcsik
mustaine
több mint 7 éve
Dallas D vs Packs ONem unod még?
Tomcsik
több mint 7 éve
Nem kell kiforogni az irányítóvalÉn is mindig ezt a fake screent nyomom maddenbenAll Madden szinten? Valymi kevés alkalommal jön be, mert ha kiforgok az irányítóval, az esetek túlnyomó részében jön a sack.
mustaine
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Én is mindig ezt a fake screent nyomom maddenbenAll Madden szinten? Valymi kevés alkalommal jön be, mert ha kiforgok az irányítóval, az esetek túlnyomó részében jön a sack.
mustaine
több mint 7 éve
Ricsi de pontatlan vagy, olvass fórumot
több mint 7 éve
egyre inkabb remenykedem, hogy a GB elmegy a dontoig, csak ROdgers allithatja meg a Patset