NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Sztem játssz a Maddennel 😊World of Tanks, vagy Division... Vagy Fortza... vag GTA 5 .... nem tudom mihez lenne kedvem... Ezért nézem még a meccset 😊Azt hiszem itt a vége... csak elmehetnek X-BoxozniMit játszol? 😀
Tomcsik
Volford
Tomcsik
több mint 7 éve
Ez is mekkora mák minden bejön a Packersnek
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Olyan nincs hogy most az NFL elindítja a Chiefs Steelerst aztán ha az lefut akkor ezt befejezik?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
World of Tanks, vagy Division... Vagy Fortza... vag GTA 5 .... nem tudom mihez lenne kedvem... Ezért nézem még a meccset 😊Azt hiszem itt a vége... csak elmehetnek X-BoxozniMit játszol? 😀
Tomcsik
Volford
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Egyébként lehet, hogy késleltetett blitz lett volna, és csak nézte az irányítót, és olvasta, hogy mi jön.
több mint 7 éve
van 1 tippem 😀Azt hiszem itt a vége... csak elmehetnek X-BoxozniMit játszol? 😀
Tomcsik
Volford
több mint 7 éve
Alastor
214
Jól tette egyébként 🙃Hyde csal 😀Súgott a zebra, kihallgatta a huddle-t 😊
Alastor
Gergőbácsi
több mint 7 éve
ráadásul nem is volt jó a passz
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Na akkor jövőhéten nyerjen az Atlanta és minden jó
több mint 7 éve
zero0
333
Már már Seattle-i magasságokban a playhívás, legjobb futóval rövid yardos szitu és erre dobnak
több mint 7 éve
az int nem vész el csak átalakulyou mean ball don't lie
HNDT
több mint 7 éve
vidimate
149
Rohadtul tudta h mi jön.
több mint 7 éve
JéBé
7 035
Lassan kezdhetnenk futni Michaellel.
több mint 7 éve
Azt hiszem itt a vége... csak elmehetnek X-BoxozniMit játszol? 😀
Tomcsik
több mint 7 éve
HNDT
106
az int nem vész el csak átalakul
több mint 7 éve
Az mekkora volt
több mint 7 éve
Pack3r
139
nem tudom, ilyen futojatek mellett masodik es egyre miert kellett passzolni egyebkentMert Butler nem volt ott a védők között, gondolták nincs mitől tartani !
Stez
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Hyde a védelem legjobbja eddig a PO-ban.Dr. Jekylltől kapja a szert
vidimate
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Hyde csal 😀Súgott a zebra, kihallgatta a huddle-t 😊
Alastor
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Itt most vagy Hydenak simán bejött a megérzése, vagy a play előtt Prescott elárulta magát vmivel, és Hyde látta.
több mint 7 éve
nem tudom, ilyen futojatek mellett masodik es egyre miert kellett passzolni egyebkentoutsmarting the opponent. csak nem jön be.
Stez
több mint 7 éve
Ennyi hibával nem lehet meccset myerni
több mint 7 éve
les volt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "