Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
focizni kéne nem örömködni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Rodgers szopat.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
A Rodgers specialitás 😊 Na meg a HM.
több mint 7 éve
Én Eagles fan vagyok, jelenleg a Falcons bandwagonon. Mindegy ki nyer csak ne a dallas meg a green bay.😊 Melyik csapattól félted jobban a Falconst? Én jobban örültem volna egy GB-SS NFC döntőnek, mert a Hawks nem hiszem, hogy verni tudta volna a GB-t, viszont a Falcons egysége sok lehet a GB-nek.Én is bírom elliottot, de még jobban bírnám ha kiesnének a picsába 😕Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.engem érdekel egy izgi meccs. bírom dakot meg elliotot a cowboystól, úgyhogy mehet egy jó meccs.
Palesz76
ano92
mustaine
A Dallas-Atlanta meccs igencsak érdekes lenne, A GB-Atlanta meg már tipikus.
shagi0206
több mint 7 éve
12 embör
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Csak a szesz beszélt belőlükAkik tudnak latinulNomen est omenNekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbakpálesz???
Palesz76
gaben
Ahogy a művelt görögök mondják
Palesz76
Palesz76
több mint 7 éve
EN pont letojom az NFC-t, mar azt nezem, kinek lehet egyaltalan egy kis sansza a Patriots ellen😊 Melyik csapattól félted jobban a Falconst? Én jobban örültem volna egy GB-SS NFC döntőnek, mert a Hawks nem hiszem, hogy verni tudta volna a GB-t, viszont a Falcons egysége sok lehet a GB-nek.Én is bírom elliottot, de még jobban bírnám ha kiesnének a picsába 😕Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.engem érdekel egy izgi meccs. bírom dakot meg elliotot a cowboystól, úgyhogy mehet egy jó meccs.
Palesz76
ano92
mustaine
shagi0206
több mint 7 éve
Palesz76
501
Akik tudnak latinulNomen est omenNekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbakpálesz???
Palesz76
gaben
Palesz76
több mint 7 éve
annyit írják ki, mondják el, hogy tuti lesz labdaeladása a mesternek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Palesz76
501
Nomen est omenNekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbakpálesz???
Palesz76
gaben
több mint 7 éve
Áron formában leledzik
több mint 7 éve
Palesz76
501
Nekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbakNem mert mi is. 😊
Palesz76
De mi kétszer. Bebebebalintbaba
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
😊 Melyik csapattól félted jobban a Falconst? Én jobban örültem volna egy GB-SS NFC döntőnek, mert a Hawks nem hiszem, hogy verni tudta volna a GB-t, viszont a Falcons egysége sok lehet a GB-nek.Én is bírom elliottot, de még jobban bírnám ha kiesnének a picsába 😕Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.engem érdekel egy izgi meccs. bírom dakot meg elliotot a cowboystól, úgyhogy mehet egy jó meccs.
Palesz76
ano92
mustaine
több mint 7 éve
Nekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbakpálesz???
Palesz76
több mint 7 éve
Nekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbakNem mert mi is. 😊
Palesz76
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
na jó, visszajön még Herr Günter
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Dak egy isten ez volt a terve hogy megsérüljön a Packs CB... Azért dobta így a lasztit 😊
több mint 7 éve
Palesz76
501
Nekem idénre csak az marad,ha Dallas nyeri az Sb. Ebben az esetben elmondhatjuk, mi vagyunk a nála is a legjobbak
több mint 7 éve
kezdenek elpuhulni az eagles-szurkerekEz a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.engem érdekel egy izgi meccs. bírom dakot meg elliotot a cowboystól, úgyhogy mehet egy jó meccs.
Palesz76
ano92
több mint 7 éve
ha nem lesz irányítósiettetés a packerstől akkor komoly bajok lesznek, mert a cb-s rész verhetőEhhez képest minden passzplay 3 step drop volt az utolsó kivételével, fosnak a pass rushtól.
HNDT
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Én is bírom elliottot, de még jobban bírnám ha kiesnének a picsába 😕Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.engem érdekel egy izgi meccs. bírom dakot meg elliotot a cowboystól, úgyhogy mehet egy jó meccs.
Palesz76
ano92
több mint 7 éve
de csúnya passz volt, bár valamit mégiscsak elért. előre a 3-0-ért!
több mint 7 éve
Milyen szép spirál volt, ja nem.
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.Hivatalból a Packersnek kéne drukkolnod.
Palesz76