Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 9 éve
Lassan kéne vennem egy csokor virágot asszonynak ... megint top upolta a sört a hűtőben 😊Lehet, hogy közeledik egy évforduló és így akar célozgatni?
Tomcsik
több mint 9 éve
együtt nézzük mert mi ketten kommentáljuk majd a Chiefs meccsetAz előbb megidéztem iktriadot, de nem tudtam, hogy feltörte a profilodvalami D-szerü képződmény lehetne a dallasnáloffsiDe?
vpi
Höri
mustaine
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=p5L_QkUZ-3s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Megyek én is 😊Lassan kéne vennem egy csokor virágot asszonynak ... megint top upolta a sört a hűtőben 😊esküszöm lassan átköltözök, tegnap pizza, ma sör 😀
Tomcsik
HNDT
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Oswi kivalo volt, mindenki mas volt szar17 masodpercig keresgelhet celpontotTegnap Oswi-nak ennyi idő sem volt elég. 😀
Stez
Mr.Breaker
több mint 9 éve
Lassan kéne vennem egy csokor virágot asszonynak ... megint top upolta a sört a hűtőben 😊esküszöm lassan átköltözök, tegnap pizza, ma sör 😀
Tomcsik
több mint 9 éve
a negyedhátvédok a legkeményebbekvalami D-szerü képződmény lehetne a dallasnálrunningBack, quarterBack
vpi
az minjá 2 védő 😀
Negritis
több mint 9 éve
olvastad?ennyi időt b+Belefér egy kávé és egy krémes
gaben
ThundersNFL
www.velenceirita.hu/wp-content/uploads/2015/03/borito3_kis_2-page-0-424-x-600-212-x-300-212x300.jpg
több mint 9 éve
rodgersnek megint van ideje 😀
Negritis
1000 éve van Rodgersnek a zsebben igy nem lwhetha meg nagy blitzet küldenének rá, az lenne a baj, hogy ilyen üresen nem lehet hagyni elkapót, meg hogy hagyják, hogy AR megfussa
Blevi
több mint 9 éve
Csaló bírók!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Lassan kéne vennem egy csokor virágot asszonynak ... megint top upolta a sört a hűtőben 😊
több mint 9 éve
Az előbb megidéztem iktriadot, de nem tudtam, hogy feltörte a profilodvalami D-szerü képződmény lehetne a dallasnáloffsiDe?
vpi
Höri
több mint 9 éve
Köszi, ezzel a szabálytalansággal még nem találkoztam, igaz, nem is nagyon sok meccset.Igen a BEARS ellen fújtak idén egy ilyet, mert Whasington ünnepelte Hicks sackjét és fél lábbal bennt állt a pályán...Amúgy valaki találkozott már ezzel a büntivel korábban?Ez mi volt?kifigyelhette volna a csapattársak megbeszéleését? eszement faszság
Blevi
Gergőbácsi
Solymi
Tomcsik
több mint 9 éve
Mr.Breaker
1 934
17 masodpercig keresgelhet celpontotTegnap Oswi-nak ennyi idő sem volt elég. 😀
Stez
több mint 9 éve
ennyi időt b+Belefér egy kávé és egy krémes
gaben
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
valami D-szerü képződmény lehetne a dallasnálrunningBack, quarterBack
vpi
az minjá 2 védő 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Magunk alatt vágjuk a fát. Soha jobbkor mint a playoffban...
több mint 9 éve
twitter.com/MikeTanier/status/820754868738654212ha nem lenne Romo, akkor Sanchez lenne a hibás mindenért
több mint 9 éve
17 masodpercig keresgelhet celpontot
több mint 9 éve
Akkor pedig nem jön Antonio... ez vanráadásul Dak nem is elsőszülött, szóval rá nem terjedne ki a csapásmi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?Földrengés, özönvíz, véreső, sáskajárás...
HNDT
Jan
slowmotion
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.